داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

8

ادویه قیمه مجلسی چیه که طعمش فرق داره؟

  • کد خبر : 26742
  • 13 اسفند 1400 - 3:09
ادویه قیمه مجلسی چیه که طعمش فرق داره؟

ادویه و چاشنی مخصوص انواع خورش قیمهخورش قیمه از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که با موادی مانند گوشت، لپه، سیب زمینی و… تهیه می شود. یکی از طعم‌دهنده‌های این غذای خوشمزه، مانند بسیاری از دیگر غذاهای ایرانی، ادویه است که در کنار چند چاشنی خوشمزه‌ دیگر مانند زعفران، لیمو عمانی، گلاب و… به این […]


ادویه و چاشنی مخصوص انواع خورش قیمهخورش قیمه از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که با موادی مانند گوشت، لپه، سیب زمینی و… تهیه می شود. یکی از طعم‌دهنده‌های این غذای خوشمزه، مانند بسیاری از دیگر غذاهای ایرانی، ادویه است که در کنار چند چاشنی خوشمزه‌ دیگر مانند زعفران، لیمو عمانی، گلاب و… به این غذا عطر و طعم خاصی می‌دهد. اگر می خواهید قیمه خوشمزه و جا افتاده ای تهیه کنید که همه از خوردن آن لذت ببرند، این بخش از آشپزخانه نمناک را مطالعه فرمایید.مواد لازم برای تهیه ادویه خورش قیمهمواد لازممقدار لازمپودر گل سرخ۱ قاشق غذاخوریپودر دارچین۱ قاشق غذاخوریزردچوبهنصف قاشق غذاخوریپودر هلنصف قاشق غذاخوریفلفل سیاهیک قاشق چایخوریجوز هندییک قاشق چایخوریزعفرانیک قاشق چایخورینمکبه میزان دلخواهطرز تهیه ادویه خورشت قیمهادویه ها را به صورت دانه یا چوب تهیه کنید.سپس ادویه ها را به صورت جدا جدا در آسیاب ریخته و آسیاب کنید.پودر ادویه ها را در یک کاسه بریزید و مخلوط نمایید تا کامل با هم ترکیب شوند.ادویه های ترکیبی را الک کرده تا ناخالصی های احتمالی آن جدا گردند.زعفران را جداگانه آسیاب کرده و به ترکیب بالا اضافه کنید.ادویه ترکیبی را در ظرف شیشه ای خشک و در داری بریزید.شیشه ادویه را در مکانی نسبتاً خنک قرار دهید.نکات مهمبه جای استفاده از زعفران در این ترکیب می توانید در اواخر طبخ خورشت قیمه، زعفران را به صورت پودری یا دم کرده به خورشت اضافه کنید.پس از هر بار استفاده از ادویه، در شیشه را محکم ببندید.در میزان نمک استفاده شده در خورشت دقت کنید.ادویه جات خورشت قیمه را در اواخر تفت دادن گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن ها بیشتر به مشام برسد.

بیشتر بخوانید
“میرزاقاسمی با رب گوجه” مجلسی و خوش رنگ
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26742

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها