داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

5

طرز تهیه نان ترکی پیده (Pide) در ۲۰ دقیقه

  • کد خبر : 26774
  • 16 اسفند 1400 - 3:41
طرز تهیه نان ترکی پیده (Pide) در ۲۰ دقیقه

طرز تهیه نان پیده، تنوعی در نان بربرینان پیده یکی از انواع نان های مخصوص ترکیه است که شباهت زیادی به نان بربری داشته و برای صبحانه یا عصرانه مناسب می باشد. ترکیه ای ها اغلب این نان را برای افطار مناسب می‌دانند و معمولا این نان را در ایام ماه مبارک رمضان تهیه می […]


طرز تهیه نان پیده، تنوعی در نان بربرینان پیده یکی از انواع نان های مخصوص ترکیه است که شباهت زیادی به نان بربری داشته و برای صبحانه یا عصرانه مناسب می باشد. ترکیه ای ها اغلب این نان را برای افطار مناسب می‌دانند و معمولا این نان را در ایام ماه مبارک رمضان تهیه می کنند. در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آسان نان پیده را آموزش می دهیم، پیشنهاد می کنیم این نوع نان را در خانه تهیه و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.مواد لازم برای تهیه نان پیدهمواد لازممقدار لازمآرد سفید۳ تا ۴ پیمانهشیر ولرم۱ پیمانهآب ولرم½ پیمانهشکر۲ قاشق غذاخوریپودر خمیر مایه۱ قاشق غذاخوریروغن مایع۲ قاشق غذاخورینمک۱ قاشق مرباخوریمواد لازم برای رومالمواد لازممقدار لازمزرده تخم مرغ۱ عددزعفران دم کرده۱ قاشق چایخوریکنجد و سیاه دانه۱ قاشق غذاخوریمراحل تهیه نان پیدهمرحله اول:تهیه خمیرداخل یک ظرف مناسب آب ولرم را به همراه ۱ قاشق غذاخوری شکر و خمیر مایه فوری مخلوط می کنیم.برای عمل آمدن خمیر مایه درب ظرف را گذاشته و آنرا به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم.یک کاسه مناسب شیر ولرم را به همراه نمک، روغن مایع و باقیمانده شکر می ریزیم و مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.پس از گذشت ده دقیقه و پس از عمل آمدن خمیر مایه، آن را به دیگر مواد اضافه کرده و در حدی که یکدست شوند، مخلوط می کنیم.آرد را سه مرتبه الک می کنیم و کم‌کم به مواد اضافه و مخلوط می کنیم.خمیر را به خوبی ورز می دهیم.کاسه ای بزرگ را چرب کرده و خمیر را داخل آن می ریزیم.روی خمیر را با سلفون و سپس پارچه پوشانده و در یک جای گرم قرار می دهیم.مرحله دوم:باز کردن خمیرپس از گذشت یک ساعت که حجم خمیر دو برابر شد، آن را کمی ورز می دهیم تا پف آن بخوابد.خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم.هر قسمت را با وردنه به صورت گرد با قطر یک سانتی‌متر باز می کنیم.درون سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیرهای باز شده را داخل آن می گذاریم.روی خمیرها پارچه ای می کشیم تا خشک نشوند.اجازه می دهیم خمیرها در داخل سینی به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کنند.مرحله سوم:رومال کشیبرای تهیه رومال زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.خمیرهای داخل سینی را پس از نیم ساعت با انگشت طرح می زنیم.روی خمیرها مخلوط زعفران و زرده تخم مرغ (رومال) را می مالیم.سپس روی آنها کمی کنجد و سیاه دانه می پاشیم.مرحله چهارم:پخت نانفر را از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.نان ها را به مدت ۴۰ تا ۵۰ درون فر قرار می دهیم.برای اینکه روی نان ها طلایی شود، پس از اینکه نان ها اماده شدند چند دقیقه گریل را روشن می کنیم.نکات مهمبرای خشک نشدن خمیر به آن زیاد آرد نزنید.برای اینکه نانتان نرم بماند، بعد از خارج کردن نان از فر روی آن را با نایلون و پارچه بپوشانید.نکات تکمیلی در مورد نان ترکی پیدهزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد . نان ترکی پیده را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – پیش غذا – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
غذاهای خوشمزه یزدی ها؛ هم نونی هم برنجی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26774

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها