داغ‌ترین‌ها

تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب

7

طرز تهیه هموس، با یک طعم سفارشی

  • کد خبر : 26798
  • 18 اسفند 1400 - 3:50
طرز تهیه هموس، با یک طعم سفارشی

طرز تهیه حمص یا همان هوموس با نخودهوموس (به عربی:حُمُّص) یک پیش غذای مدیترانه ای – عربی عالی می باشد که طرفداران زیادی به خصوص بین افراد گیاهخوار دارد. این غذا که در لبنان بسیار معروف بوده و جزو پیش غذاهای اصلی محسوب می شود با مواد غذایی در دسترسی مانند نخود، سیر، ارده و… […]


طرز تهیه حمص یا همان هوموس با نخودهوموس (به عربی:حُمُّص) یک پیش غذای مدیترانه ای – عربی عالی می باشد که طرفداران زیادی به خصوص بین افراد گیاهخوار دارد. این غذا که در لبنان بسیار معروف بوده و جزو پیش غذاهای اصلی محسوب می شود با مواد غذایی در دسترسی مانند نخود، سیر، ارده و… تهیه می شود. در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه حمص خوشمزه را آورده ایم، توصیه می کنیم یکبار این غذا را تهیه و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.مواد لازم برای تهیه هوموس یا حمصمواد لازممقدار لازمنخود۱ لیوانسیر ۴ حبهارده۴ قاشق غذاخوریروغن زیتون۴ قاشق غذاخورینمک و فلفلبه میزان لازمآبلیمو۲ قاشق غذاخوریجعفریدلخواه برای تزیینطرز تهیه حمص (هوموس)نخود را پاک کرده و بشویید و در ظرفی بزرگ ۱۲ ساعت خیس بدهید و چند بار آب آن را تعویض کنید.نخود خیس شده را با حبه های سیر داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و نرم شود.پوست نخود پخته شده را جدا کنید.نخود پخته پوست کنده و سیرهای نرم شده، روغن زیتون و آبلیمو را داخل میکسر یا غذاساز بریزید تا یکدست شود.ارده را همراه با دو قاشق غذاخوری آب ونمک و فلفل به مواد داخل غذاساز اضافه کرده و دوباره غذاساز را روشن کنید تا نهایتا یک مخلوط کاملا یکدست و نرم داشته باشید.اگر هوموس غلیظ تر از چیزی است که در نظر دارید کمی بیشتر آب اضافه کنید.هوموس را به ظرف سرو منتقل کنید و روی آن روغن زیتون بریزید.چند نکته کاربردی برای پخت هوموسبه جای نخود خام می توانید از کنسرو نخود استفاده کنید.برای پخت زودتر نخود از زودپز استفاده نمایید.برای خوشمزه تر و متفاوت ترشدن هوموس می توانید به آن انواع مختلف ادویه ها مثل پاپریکای دودی، انواع مختلف سبزی ها مثل گشنیز و جعفری خرد شده، سیرکبابی و یا انواع مغزهای تست شده یا زیتون هم اضافه کنید.برای تزئین هوموس میتوانید از مقداری پنیر فتا و دانه های کاج بو داده هم استفاده کنید.میتوانید میزان نخود، ارده و آبلیمو را نسبت به ذائقه خود تغییر دهید.در کنار هوموس خوشمزه میتوانید از نان پیتای سرخ یا گریل شده، سبزیجاتی مثل خیار، کاهو، هویج و فلفل دلمه ای استفاده کنید.هوموس را می توانید به مدت یک هفته در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.نکات تکمیلی در مورد هوموسزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد . هوموس را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
چیکار کنم، موقع آشپزی روغن سرخ کردنی کف نکنه؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=26798

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها