طرز تهیه کباب اسکندر خوشمزه ترکیه ایاسکندر کباب یکی از غذاهای معروف در استانبول است که از گوشت گوسفندی و راسته تهیه می شود و مانند دونر کباب گوشت ها را بعد از پختن به همراه فلفل و ماست و نان پیتا سرو می کنند. در این بخش از آشپزی نمناک دستور تهیه اسکندر کباب را آورده ایم، همراه ما باشید تا این غذای خوشمزه را یاد بگیرید.مواد لازم برای تهیه اسکندر کبابمواد لازممقدارنان پیتا گرد۳ عددروغن زیتون۲ قاشق غذاخوریگوشت راسته گوسفند۵۰۰ گرمپیاز متوسط (رنده شده)۲ عددسیر (رنده شده)۱ حبهزیره سبز به مقدار لازمآب به مقدار لازمکرهنصف پیمانهماست چکیده۳ قاشق غذاخورینعنا تازهبه مقدار لازممواد لازم برای تهیه سس مخصوص اسکندر کبابمواد لازممقداررب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخورینمکبه مقدار لازمفلفل سیاهبه مقدار لازمروغن زیتونیک قاشقطرز تهیه اسکندر کباب خانگیبرای تهیه اسکندر کباب به روش زیر عمل کنید:مرحله اول:مرینیت کردن گوشتگوشت را بهصورت ورقههای نازک برش بزنید.با بیفتک کوب، گوشت را بکوبید تا ضخامت آن به حدود چهار سانتیمتر برسد.پیازها را رنده کنید و سپس آب پیاز را بگیرید.در یک کاسه آب پیاز، سیر رنده شده، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و زیره سبز را با گوشت ترکیب کنید.روی کاسه را سلفون بکشید و کاسه را ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید.مرحله دوم:تهیه سس اسکندر کبابقبل از تهیه سس اسکندر کباب ابتدا فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.برای تهیه سس مخصوص اسکندر کباب، یک قاشق روغن زیتون را درون ماهیتابه متوسط خوب گرم کنید.رب گوجه را به آن اضافه کرده و هم بزنید.بعد از تفت دادن رب، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.آب را به سس اضافه کرده و سس را هم بزنید تا غلیظ شود.مرحله سوم:تهیه اسکندر کبابنان پیتا را بهصورت مربعهای سه سانتیمتر در سه سانتیمتر ببرید.نانهای خرد شده را درون سینی فر به مدت پنج دقیقه قرار دهید.در حین پخت نان ها را برگردانید تا هر دو طرف نان ها طلایی شوند.کمی روغن زیتون کف تابه ریخته و ورقه های گوشت را روی شعله زیاد (برای هر طرف حدود ۳ دقیقه) قرار دهید اما بیش از حد گوشت ها را سرخ نکنید.مرحله چهارم:تزئین غذادر دستور اصلی این غذا گوجه و فلفل دلمهای وجود ندارد؛ اما میتوانید بهدلخواه از آنها برای متفاوت کردن طعم غذا استفاده کنید. پس در گوشه تابه گوجه فرنگی و فلفل دلمه را کباب کنید.نان پیتای تستشده را درون یک بشقاب گود بریزید.گوشت کبابشده را روی نان بگذارید.کره آبشده و سس گوجهفرنگی را روی گوشت بریزید.ماست چکیده را به کنار بشقاب اضافه کرده و روی غذا را با نعنا تازه تزیین کنید.چند نکته کاربردیرسپی اصلی با نان پیتا می باشد اما می توانید از نان باگت نیز استفاده کنید.اگر گوشت قرمز دوست ندارید، با سینه مرغ خرد شده این غذای خوشمزه را آماده کنید.برای آماده کردن سس کباب بهجای رب گوجه میتوانید از پوره گوجه استفاده کنید.برای بخشیدن طعم تند به این غذا مقداری فلفل قرمز به آن اضافه کنید.نکات تکمیلی در مورد کباب اسکندرزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد . کباب اسکندر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه اسکندر کباب خوشمزه و اصل ترکیه
طرز تهیه کباب اسکندر خوشمزه ترکیه ایاسکندر کباب یکی از غذاهای معروف در استانبول است که از گوشت گوسفندی و راسته تهیه می شود و مانند دونر کباب گوشت ها را بعد از پختن به همراه فلفل و ماست و نان پیتا سرو می کنند. در این بخش از آشپزی نمناک دستور تهیه اسکندر کباب […]
- 785 بازدید
- بدون دیدگاه