داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

4

خوشمزه شدن انواع کوکو و غذا با سس چاتنی+ رسپی

  • کد خبر : 27042
  • 08 خرداد 1401 - 23:52
خوشمزه شدن انواع کوکو و غذا با سس چاتنی+ رسپی

طرز تهیه سس چاتنی هندیغذاهای هندی به خاطر طعم خوشمزه و تند و تیزشان و استفاده از ادویه هندی در سرتاسر دنیا شهرت دارند. هندی ها با استفاده از ادویه ها و مواد غذایی در دسترس سس های تند و بی نظیری را تهیه می کنند و سایر غذاها را با این نوع سس ها […]


طرز تهیه سس چاتنی هندیغذاهای هندی به خاطر طعم خوشمزه و تند و تیزشان و استفاده از ادویه هندی در سرتاسر دنیا شهرت دارند. هندی ها با استفاده از ادویه ها و مواد غذایی در دسترس سس های تند و بی نظیری را تهیه می کنند و سایر غذاها را با این نوع سس ها نوش جان می کنند. در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه یکی از سس‌های هندی را آورده ایم که عطر خاص و فوق‌العاده‌ای دارد و می توانید این چاشنی را به همراه سمبوسه و کتلت و پاکورای هندی و غذاهایی از این قبیل میل کنید.مواد لازم برای تهیه سس چاتنی هندیمواد لازممقدارروغن مایع۱ قاشق غذاخوریپیاز قرمز۲ عدد متوسطگوجه فرنگی۳ عددفلفل قرمز۳ عددزنجبیل تازه خرد شدهنصف قاشق چایخورینمکبه مقدار لازمزردچوبه۱ قاشق چایخوریدانه زیره سبزبه میزان لازمدانه خردلبه میزان لازمبرگ کاری یا برگ بوبه میزان لازمبادام هندی۲ قاشق غذاخوریسیر۳ حبهطرز تهیه سس چاتنیسس چاتنی هندی را به طریقه زیر تهیه نمایید:مقداری روغن مایع را درون تابه بریزید و آن‌ را روی شعله بگذارید.بادام هندی و دانه ریزه سبز را درون تابه و داخل روغن بریزید و کمی تفت بدهید تا کمی رنگ مواد تغییر کند.شعله را خاموش کنید و بگذارید مواد سرد شوند.در یک تابه دیگر روغن بریزید و روی شعله قرار دهید تا کاملا داغ شود.فلفل‌های قرمز را به روغن بیافزایید وکمی تفت دهید.پیاز و گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را اضافه کنید.سیر و زنجبیل را به همراه مقداری نمک و زردچوبه به تابه اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم تمام مواد کاملا تفت داده شود و تغییر رنگ دهد.بادام هندی تفت داده و زیره سبز را آسیاب کنید.سپس مواد گوجه فرنگی و پیاز را درون مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم و یکدست شوند.بادام آسیاب شده را به ترکیب داخل مخلوط کن اضافه کنید.این سس را در ظرفی بریزید و دانه‌های خردل و مقداری دانه زیره سبز را بعد از تفت دادن روی آن بریزید.

بیشتر بخوانید
این سس راز خوشمزگی اکبر جوجه های رستورانیه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27042

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها