داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

5

خوشمزه شدن انواع کوکو و غذا با سس چاتنی+ رسپی

  • کد خبر : 27042
  • 08 خرداد 1401 - 23:52
خوشمزه شدن انواع کوکو و غذا با سس چاتنی+ رسپی

طرز تهیه سس چاتنی هندیغذاهای هندی به خاطر طعم خوشمزه و تند و تیزشان و استفاده از ادویه هندی در سرتاسر دنیا شهرت دارند. هندی ها با استفاده از ادویه ها و مواد غذایی در دسترس سس های تند و بی نظیری را تهیه می کنند و سایر غذاها را با این نوع سس ها […]


طرز تهیه سس چاتنی هندیغذاهای هندی به خاطر طعم خوشمزه و تند و تیزشان و استفاده از ادویه هندی در سرتاسر دنیا شهرت دارند. هندی ها با استفاده از ادویه ها و مواد غذایی در دسترس سس های تند و بی نظیری را تهیه می کنند و سایر غذاها را با این نوع سس ها نوش جان می کنند. در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه یکی از سس‌های هندی را آورده ایم که عطر خاص و فوق‌العاده‌ای دارد و می توانید این چاشنی را به همراه سمبوسه و کتلت و پاکورای هندی و غذاهایی از این قبیل میل کنید.مواد لازم برای تهیه سس چاتنی هندیمواد لازممقدارروغن مایع۱ قاشق غذاخوریپیاز قرمز۲ عدد متوسطگوجه فرنگی۳ عددفلفل قرمز۳ عددزنجبیل تازه خرد شدهنصف قاشق چایخورینمکبه مقدار لازمزردچوبه۱ قاشق چایخوریدانه زیره سبزبه میزان لازمدانه خردلبه میزان لازمبرگ کاری یا برگ بوبه میزان لازمبادام هندی۲ قاشق غذاخوریسیر۳ حبهطرز تهیه سس چاتنیسس چاتنی هندی را به طریقه زیر تهیه نمایید:مقداری روغن مایع را درون تابه بریزید و آن‌ را روی شعله بگذارید.بادام هندی و دانه ریزه سبز را درون تابه و داخل روغن بریزید و کمی تفت بدهید تا کمی رنگ مواد تغییر کند.شعله را خاموش کنید و بگذارید مواد سرد شوند.در یک تابه دیگر روغن بریزید و روی شعله قرار دهید تا کاملا داغ شود.فلفل‌های قرمز را به روغن بیافزایید وکمی تفت دهید.پیاز و گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را اضافه کنید.سیر و زنجبیل را به همراه مقداری نمک و زردچوبه به تابه اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم تمام مواد کاملا تفت داده شود و تغییر رنگ دهد.بادام هندی تفت داده و زیره سبز را آسیاب کنید.سپس مواد گوجه فرنگی و پیاز را درون مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم و یکدست شوند.بادام آسیاب شده را به ترکیب داخل مخلوط کن اضافه کنید.این سس را در ظرفی بریزید و دانه‌های خردل و مقداری دانه زیره سبز را بعد از تفت دادن روی آن بریزید.

بیشتر بخوانید
انواع ماسوره های تزیین کیک و شیرینی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27042

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها