داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

7

هر نوع دلمه ای با این ترفند، خوشمزه تر میشه

  • کد خبر : 27062
  • 08 خرداد 1401 - 23:52
هر نوع دلمه ای با این ترفند، خوشمزه تر میشه

راز خوشمزه شدن دلمه در انواع مختلف برگ مو و…دلمه برگ مو یکی از خوشمزه ترین غذاها و پیش غذاها است که از ترکیب برنج، گوشت، سبزیجات تهیه می شود و در کشورمان ایران هم از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذای خوشمزه را برخی از کدبانوهای ایرانی بی نظیر تهیه می کنند به طوری […]


راز خوشمزه شدن دلمه در انواع مختلف برگ مو و…دلمه برگ مو یکی از خوشمزه ترین غذاها و پیش غذاها است که از ترکیب برنج، گوشت، سبزیجات تهیه می شود و در کشورمان ایران هم از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذای خوشمزه را برخی از کدبانوهای ایرانی بی نظیر تهیه می کنند به طوری که افراد خانواده از خوردن آن سیر نمی شوند، رازهایی برای خوشمزه شدن دلمه برگ مو وجود دارد که در این بخش از آشپزخانه نمناک به آن پرداخته ایم پس برای لذیذ و خوشمزه شدن دلمه های خود این نکات را از یاد نبرید.خیس دادن لپه هابرای خوشمزه تر شدن دلمه خیس دادن و پخت لپه را از یاد نبرید. ابتدا لپه ها را ۲ ساعت قبل از پخت در ظرفی با آب کافی خیس دهید تا نفخ آن از بین برود سپس اجازه دهید که لپه ها به مرور زمان پخته شوند اما نگذارید لپه های شما زیادی له شوند.سبزی دلمهیکی از رازهای خوشمزه شدن دلمه مربوط به ترکیب سبزی آن است. در بسیاری از شهرهای کشورمان برای تهیه دلمه برگ مو از انواع سبزیجات معطر کوهی استفاده می شود اما در کل برای تهیه این دلمه از سبزیجاتی مثل جعفری، نعناع، مرزه، شوید، ترخون و پیازچه استفاده می شود. پس از پاک کردن و شستن سبزی، آنها را نه خیلی ریز و نه درشت خرد کنید تا عطر سبزی ها در دلمه حفظ شود و بپیچد.خیس کردن برنجبرخی از افراد با برنج خیس خورده دلمه تهیه می کنند اما اینگونه دلمه سفت شده و خوشمزه نمی شود. برای خوشمزه شدن دلمه برنج را چند ساعت بخیسانید و سپس در قابلمه آب در حال جوشیدن با مقداری نمک بریزید و اجازه می دهید تا برنج به مدت ۶ دقیقه بپزد و کمی نرم شود، سپس آن را آبکش نمایید.مزه دار نمودن گوشت چرخ شدهمزه دار نمودن گوشت چرخ کرده در طعم دلمه شما تاثیر می گذارد. برای خوشمزه شدن دلمه هایتان پیاز را نگینی خرد کرده و درون تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی سبک شود، سپس به آن گوشت چرخ کرده را بیافزایید و مقدار کمی تفت دهید و سپس کمی زردچوبه، فلفل سیاه و نمک روی آن بپاشید و مداوم تفت دهید تا کاملا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود، حالا سبزی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید و این ترکیب را با باقی مواد ترکیب کنید.استفاده از برگ های جوانبرای اینکه دلمه های شما خوشمزه شود به اندازه برگ ها توجه کنید، بهترین برگ ها برای تهیه دلمه های ترد و خوشمزه، برگ های جوانی هستند که اندازه کف دست شما هستند. برگ ها نباید بسیار بزرگ باشند که لطافت و تازگی خود را از دست داده باشند یا بسیار کوچک که قابل پیچیدن نباشند یا دلمه بسیار کوچکی را به شما دهند.جوشاندن برگ موهابرای نرم شدن برگ موها و در کل خوشمزه شدن دلمه در قابلمه ای آب و کمی نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید، سپس برگ موها را داخل آب در حال جوش قرار دهید و بعد از یک دقیقه از داخل آب بیرون آورید وکمی آب سرد روی آن ها بریزید و بگذارید آب آنا کاملا برود سپس درون یک عدد از برگ موها به اندازه یک قاشق پر از مواد دلمه قرار دهید و بپیچید.چاشنی دلمهدلمه ها را درون قابلمه ای که ته آن را روغن ریخته و برگ چیده اید، بچینید و دو لیوان آب و ۱/۲ روغن را روی آنها بریزید و به مدت ۱ساعت ۳۰ دقیقه اجازه دهید بپزد.سپس یک استکان سرکه را با یک استکان آب به همراه دو قاشق غذا خوری شکر مخلوط کنید کمی نمک وفلفل به آن اضافه کنید و روی شعله گاز هم بزنید تا شکر حل شود وسس دلمه سرکه‌ای کمی غلیظ شده را در مراحل آخر پخت به دلمه اضافه کنید، میزان شیرینی و ترشی سس سرکه به سلیقه شما بستگی دارد.برای ترش شدن بیشتر می توانید سرکه آن را بیشتر کنید. برای شیرینی تر شدن به همان تناسب شکر را اضافه کنید. در چاشنی برگ مو می توانید از رب انار، آبغوره و آبلیمو هم استفاده کنید.قرار دادن دلمه ها در مایکروویوبرای خوشمزگی و مجلسی تر و ترد شدن دلمه ها پس از اینکه آنها آماده شدند، درون یک ظرف مناسب مایکروویو قرار داده و دلمه ها را به مدت یک تا ۲ دقیقه درون آن بگذارید. در صورت نبود مایکروویو می توانید از فر یا حتی توستر نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی مجلسی اصل
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27062

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها