داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

5

پیتزا چهار فصل با این رسپی، خیلی خوشمزه تر میشه

  • کد خبر : 27426
  • 10 تیر 1401 - 3:41
پیتزا چهار فصل با این رسپی، خیلی خوشمزه تر میشه

آموزش کامل طرز تهیه پیتزا چهارفصل خوشمزهپیتزا غذای محبوبی است که طرفداران زیادی در رده های سنی مختلف دارد. با توجه به تنوع این غذا، انتخاب اینکه چه پیتزایی سفارش دهیم بسیار سخت است، پیتزا چهار فصل یکی از انواع پرطرفدار پیتزا می باشد که با چهار طعم‌ مختلف‌، هر ذائقه‌ای‌ را راضی‌ خواهد کرد. […]


آموزش کامل طرز تهیه پیتزا چهارفصل خوشمزهپیتزا غذای محبوبی است که طرفداران زیادی در رده های سنی مختلف دارد. با توجه به تنوع این غذا، انتخاب اینکه چه پیتزایی سفارش دهیم بسیار سخت است، پیتزا چهار فصل یکی از انواع پرطرفدار پیتزا می باشد که با چهار طعم‌ مختلف‌، هر ذائقه‌ای‌ را راضی‌ خواهد کرد. اگر دوست دارید طعم این پیتزا بی نظیر را امتحان کنید، این بخش از آشپزخانه نمناک را دنبال نمایید تا با آموزش تهیه پیتزا چهارفصل آشنا شوید.مواد لازم برای تهیه پیتزا چهار فصلمواد لازم میزان لازمخمیر پیتزا آماده۱ عددکنسرو میگو۲۲۰ گرمقارچ ۸ عددپنیر پیتزا۱۲۵ گرمکنسرو ماهی‌ کیلکا یا کولی ۶۰ گرمآرتیشو (کنگر فرنگی‌) ۲ قوطیگوشت‌ گوساله۱۲۵ گرمگوجه فرنگی متوسط۴ عددنمک۱/۲ قاشق چای خوریآویشن۱/۲ قاشق چای خوریروغن زیتون۲ قاشق غذا خوریریحان، مرزه و جعفری مقداری برای تزیینطرز تهیه پیتزا چهار فصلخمیر پیتزا را به دو نیم تقسیم نمایید.روی سطح را آرد پاشیده و خمیر را به‌ قطر ۲۵سانتی‌متر روی آن پهن‌ کنید.فر را روشن کنید و روی‌۲۰۰درجه‌ سانتی‌گراد (۴۰۰ درجه‌ فارنهایت‌) قرار دهید تا گرم شود.سینی‌ فر را چرب‌ کنید‌.خمیرها را در سینی فر قرار دهید و حاشیه‌ خمیر را کمی‌به‌ طرف‌ داخل‌ تا کنید، سپس روی آن را بپوشانید و در محل‌ گرمی‌ قرار دهید.آب‌ قوطی‌ آرتیشو را خالی نموده و آرتیشو را ۴ قسمت‌ کنید.قارچ ها را بشویید و ورقه‌ ورقه‌ خرد کنید.گوشت‌ها را باریک‌ باریک‌ نمایید.پنیر را رنده‌ کنید.هسته‌های‌زیتون‌ را بگیرید.ماهی‌های‌ کیلکا رااز وسط نصف‌ کنید.گوجه‌ فرنگی‌ها را ۳۰ ثانیه در آبجوش‌ قرار دهید و سپس روی آنها آب‌ سرد ریخته تا پوستشان به‌ راحتی‌ جدا شود.گوجه‌ها را به‌ شکل‌نگینی‌ خرد کنید و در کاسه‌ای‌ بریزید و نمک‌ وآویشن‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ نمایید.هر خمیر را به‌ ۴ قسمت‌ تقسیم‌کنید.در یک‌ قسمت‌ خمیر میگو و آرتیشو بریزید.یک‌ قسمت دیگر خمیر ‌را با قارچ و گوشت‌ بپوشانید.قسمت‌ سوم‌ را با پنیر، زیتون‌ وماهی‌ و قسمت‌ آخر را با گوجه‌ فرنگی‌ها بپوشانید.روی پیتزا کمی روغن بریزید و ۳۵دقیقه‌، در فر بگذارید تا خمیر برشته‌ و طلایی‌ شود.پس از طی شدن نیمی‌ از زمان‌ پخت‌ جای‌سینی‌ها را با هم‌ تعویض کنید.پیتزا را چهار تکه‌ کرده‌ کنید و باسبزیجات‌ تازه‌ تزیین‌ کرده‌ و نوش جان نمایید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27426

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها