طرز تهیه سوفله یا دسر اوریو به ۳ روش مختلف، با و بدون فردستورپخت امروز از بهترین و راحت ترین دستور ها است که می توانید در خانه تهیه کنید. ماده اصلی اش بیسکوییت می باشد و هزینه زیادی هم نخواهد داشت. اگر میخواهید خانواده و میهمانان خود را با یک دسر عالی غافلگیر کنید پس با ما در این بخش از آشپزخانه نمناک همراه شوید.روش اول طرز تهیه دسر اوریو بدون فردر این روش نیازی به استفاده از فر نیست پس اگر فر ندارید با این روش دسر اوریو را تهیه نمایید:مواد لازم برای تهیه دسر اوریومواد لازم میزان لازمشیریک لیترشکر دانه ریزیک پیمانهنشاسته ذرتدو قاشق غذا خوریآرد سفیددو قاشق غذا خوریوانیلمقدار خیلی کمخامهصبحانه یک عددبیسکویت اوریویک بستهروش تهیه دسر اوریو بدون فربعد از جدا نمودن کرم بیسکویت اوریو، بیسکوییت ها کاملا پودر کنید.شیر، شکر، نشاسته ذرت و آرد سفید را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا مانند فرنی نه خیلی غلیظ و نه بسیار رقیق شود.بعد از اینکه مواد حالت فرنی را پیدا کرد، حرارت را خاموش و خامه صبحانه و وانیل را اضافه و باهمزن دستی مخلوط کنید.درون ظرفی را کمی چرب کرده و با کیسه فریزر بپوشانید سپس یک لایه پودر بیسکوییت و بعد از آن یک لایه کرم ریخته و لایه ها را تکرار کنید.ظرف را حدود سه ساعت دریخچال قرار دهید تا کاملا مواد ببندد.روی این دسر را با پودر بسکویت تزیین کنید و نوش جان نمایید.روش دوم طرز تهیه دسر اوریو با فراین روش کمی متفاوت است و در آن استفاده از فر ضروری است.مواد لازم برای تهیه دسر اوریو با فرمواد لازممیزان لازمبیسکوئیت اوریو۶ بستهخامه۱۷۰ گرمپودر خامهیک بسته ۳۶ گرمیشیریک لیوانوسایل مورد نیاز دسر اوریو با فریک عدد میکسرفنجان های حرارتی یا کاغذ کاپ کیک یا قالب های سیلیکونیطرز تهیه دسر اوریو با فرابتدا بیسکوییت ها را در مخلوط کن بریزید؛ بعد از این که کاملا خورد شدند؛ خامه، پودر خامه و شیر را اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه کاملا با هم ترکیب شوند.بعد مواد به دست آمده را درونِ فنجان های حرارتی که مخصوص فر هستند بریزید. اگر هم از آن جنس فنجان ها نداشتید، می توانید از کاغذ کاپ کیک یا قالب های سیلیکونی استفاده کنید.البته فراموش نکنید که فنجان ها را ابتدا با کمی کره چرب کنید و بعد کمی از مواد را داخلش بریزید و داخل فر قرار دهید و روی حالت گریل بگذارید. فراموش نکنید که سینی را هم در طبقه وسط فر بگذارید.زمان پخت را ۸ دقیقه در نظر بگیرید که که این زمان کافی است و اگر بیشتر شود، شبیه کیک خواهد شد.در آخر سوفله ها را با اوریو و پودرِ قند تزئین کرده و در نظر بگیرید که باید در خودِ فنجان و به صورت داغ سرو شود.نکته:این مقدار مواد؛ پنج تا فنجان خواهد شد؛ اگر از کاغذ های کاپ کیک استفاده کنید، تعداد بیشتر هم می شود؛ چرا که این فنجان ها سایز متوسط هستند.روش سوم تهیه دسر اوریودسر اوریو ترایفل یکی از دسرهای خوشمزه ای است که برای سریع تر آماده شدن آن میتوانید به روش زیر هم عمل کنید:مواد لازم برای اوریو ترایفلمواد لازممیزان لازمبیسکویت شکلاتی اوریو۲۴۰ گرمپنیر خامه ای آب شده۱۰۰ گرمشکلات ذوب شده۱۰۰ گرمطرز تهیه اوریو ترایفلبیسکوییت ها را داخل مخلوط کن بریزید و آن ها را پودر کنید.یک پنجم از بیسکوییت های پودر شده را برای تزیین دسر نگه دارید.در ظرفی باقی بیسکوییت های پودر شده را ریخته و با خامه پنیری مخلوط کنید.داخل یک سینی کاغذ روغنی پهن کنید.توپ هایی اندازه یک گردو با مواد تهیه شده درست کنید.توپ های آماده را داخل شکلات ذوب شده فرو کنید تا همه جای آن شکلاتی شود.توپ های شکلاتی را دورن سینی بچینید.با بیسکوییت خرد شده روی ترایفل ها را تزیین کنید.ترایفل ها را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا شکلات خودش را ببندد.بعد از این زمان این دسر خوشمزه را نوش جان نمایید.
طرز تهیه دسر اوریو به ۳ روش خوشمزه و خیلی راحت
طرز تهیه سوفله یا دسر اوریو به ۳ روش مختلف، با و بدون فردستورپخت امروز از بهترین و راحت ترین دستور ها است که می توانید در خانه تهیه کنید. ماده اصلی اش بیسکوییت می باشد و هزینه زیادی هم نخواهد داشت. اگر میخواهید خانواده و میهمانان خود را با یک دسر عالی غافلگیر کنید […]
- 570 بازدید
- بدون دیدگاه