آموزش طرز تهیه نودل مرغ و سبزیجات تایلندینودل یکی از خوش طعم ترین و جذابترین غذاهایی است که در کشورهای آسیایی مثل کره، تایلند، ژاپن و مالزی سرو می شود و امروزه طرفداران زیادی را در سرتاسر جهان دارد به طوری که کمتر فردی را می توان یافت که اسم نودل به گوشش نخورده باشد. نودل بهطورکلی به شکل نوارهای بلند مشابه به اسپاگتی است و خیلی راحت طبخ می شود. در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه نودل تایلندی را آموزش خواهیم داد.مواد لازم برای تهیه نودل مرغ و سبزیجات تایلندی:مواد لازم میزان لازمنودلدو بستهسینه مرغیک سوم فنجانسویا سسیک چهارم فنجانسرکه بالزامیکیک قاشق غذاخوریسیر سه حبهزنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوریپیازچه خرد شده چند عددکنجد برشته شدهیک دوم قاشق چای خوریکلم بروکلی خرد شده یک و یک دوم فنجانپیازخرد شده یک فنجانفلفل قرمزیک فنجانقارچ خرد شدهیک فنجانروش تهیه نودل مرغ و سبزیجات تایلندی:درون قابلمه ای آب بریزید تا به جوش آید.رشته های نودل را درون قابلمه ریخته و بگذارید، حدود ۳-۴ دقیقه بپزید.نودل را آبکش کرده و کمی آب سرد روی آن بریزید.مرغ، سویا سس، سرکه بالزامیک را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید.یک تابه عمیق را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن کلزا را در آن گرم کنید.ترکیب مرغ و سس و سرکه را درون تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شود.کلم بروکلی، پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ ها را درون همان تابه بریزید و حدود ۴-۵ دقیقه هم بزنید.سیر و زنجبیل را اضافه کرده و یک دقیقه با مواد هم بزنید.در این مرحله نودل های آبکش شده را نیز به سایر مواد اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شود.غذای خود را با پیازچه سبز و دانه کنجد تزئین و نوش جان کنید.
نودل مرغ و سبزیجات؛ یه غذای جدید، سریع و خوشمزه
آموزش طرز تهیه نودل مرغ و سبزیجات تایلندینودل یکی از خوش طعم ترین و جذابترین غذاهایی است که در کشورهای آسیایی مثل کره، تایلند، ژاپن و مالزی سرو می شود و امروزه طرفداران زیادی را در سرتاسر جهان دارد به طوری که کمتر فردی را می توان یافت که اسم نودل به گوشش نخورده باشد. […]
- 527 بازدید
- بدون دیدگاه