داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

6

دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

  • کد خبر : 27614
  • 03 مرداد 1401 - 6:31
دستور پخت خوشمزه ترین “دونات” خانگی

طرز تهیه دونات خانگی با ۲ روش ویژه:شیرینی دونات خانگی یکی از انواع پیراشکی های بسیار خوشمزه می باشد و از جمله محبوب ترین شیرینی ها در جهان می باشد که در کشورهای مختلف با دستور تهیه های گوناگون تهیه می شود، با نمناک همراه باشید تا با ۲ دستور پخت دونات خانگی را برای […]


طرز تهیه دونات خانگی با ۲ روش ویژه:شیرینی دونات خانگی یکی از انواع پیراشکی های بسیار خوشمزه می باشد و از جمله محبوب ترین شیرینی ها در جهان می باشد که در کشورهای مختلف با دستور تهیه های گوناگون تهیه می شود، با نمناک همراه باشید تا با ۲ دستور پخت دونات خانگی را برای شما آموزش دهیم.طرز تهیه دونات خانگی (روش اول):در دستور تهیه اولیه از مخمر برای تهیه خمیر دونات استفاده شده است.مواد لازم دونات خانگیبا مقدار مواد ذکر شده می توانید در حدود ۸ الی ۹ عدد دونات تهیه کنید.مواد لازم برای دوناتمواد لازممقدار لازمشکر۴ قاشق غذاخوریکره۵۰ گرمتخم مرغ۲ عددنمکنوک قاشق غذاخوریمخمر۱ قاشق غذاخوریشیر ولرمیک لیوانآرد۷۰۰ گرمشکلات و ترافلبرای تزئینروغنبه میزان لازمطرز تهیه ی دونات :مرحله اول : برای تهیه دونات خانگی ابتدا در ظرف مناسبی نصف لیوان آب گرم بریزید و سپس یک قاشق مخمر به آب اضافه کنید و شروع به هم زدن بکنید. مرحله دوم : در ادامه یک قاشق چایخوری شکر را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید و حدود ۱۵ الی ۳۰ دقیقه در محیط گرم نگهداری کنید تا آماده شود.مرحله سوم : در ظرف دیگری ۲ عدد تخم مرغ را شکسته و با همزن خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. مرحله چهارم : ۳ قاشق شکر و مقدار کمی نمک را به مواد اضافه کنید و دوباره شروع به همزدن کنید حدود ۳ دقیقه این کار را ادامه دهید و در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به مواد اضافه کنید.مرحله پنجم : در این مرحله شیر ولرم را به مواد اضافه کنید و مقداری هم بزنید تا ترکیب شوند. مرحله ششم :مخمر آماده شده را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره مدتی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مرحله هفتم :در ادامه آرد را کم‌کم از صافی رد کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید، توجه داشته باشید که آرد را کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید تا متوجه میزان کشسانی و غلظت خمیر شوید.مرحله هشتم : وقتی غلظت خمیر را مناسب دیدید آن را از ظرف خود بیرون بیاورید و روی تخته کار خود ورز دهید و آن را تا جایی ورز دهید که چسبندگی خود را از دست دهد و به دست و میز کار شما نچسبد.مرحله نهم : خمیر را گرد کنید و درون ظرف که کف آن چرب شده است قرار دهید ودر ادامه مقداری روغن روی خمیر بریزید و روی ظرف را یک پارچه تمیز بکشید و در محیط گرم حدود ۴۵ الی ۶۰ دقیقه استراحت دهید.مرحله دهم : پس از اینکه خمیر استراحت کرد، بافت خمیر نرم و پوک می شود و مقداری چسبنده می شود و نیاز است که شما آن را از ظرف خارج کنید و روی میز کار که مقداری آرد روی آن است دوباره ورز دهید و توجه کنید که آرد زیاد استفاده نکنید تا بافت آن را سفت نکند.مرحله یازدهم : در ادامه یک سینی را بردارید و مقداری کف آن را چرب کنید در ادامه با استفاده از قالب مخصوص دونات که وسط آن سوراخ دارد خمیر دونات یک اندازه و یک شکل درست کنید البته این کار را هم می توان بدون قالب انجام داد فقط ممکن است اندازه و شکل زیبایی نداشته باشد. در آخر هم روی سینی یک پارچه می کشیم و دوباره حدود ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید.مرحله دوازدهم : مقداری روغن درون تابه ای مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود در ادامه خمیر دونات را درون تابه قرار دهید و وقتی یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد و در آخر کنار بگذارید تا روغن اضافی آن کشیده شود.مرحله سیزدهم :برای تزیین دونات می توانید از شکلات تخته ای ذوب شده و همچنین از ترافل های رنگی استفاده کنید.دونات ساده و خوشمزهدستور پخت دونات خانگی (روش دوم):مواد لازم برای طرز تهیه ی دوناتمواد لازممیزان لازمآرد۵۰۰ گرمشکر۱۰۰ گرمخاک قند۲۰۰ گرمماست غلیظ۱ پیمانه سر خالیتخم مرغ۲ عددروغن آبکرده۱۰۰ گرمدارچین۲ قاشق سوپخوریبکینگ پودر۲ قاشق مربا خوریجوش شیرین۱/۲ قاشق مربا خورینمک۱/۲ قاشق چایخوریدستور پخت دونات مرحله اول : برای تهیه دونات ابتدا تخم مرغ ها را دانه‌دانه در ظرف مناسبی بشکنید. مرحله دوم :روغن و شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید و با دور تند هم زن هم بزنید تا کاملا رنگشان سفید شود.مرحله سوم :در ظرف دیگری بیکینگ پودر ، نمک و جوش شیرین را در ماست بریزید و با یکدیگر حل کنید و این مایه را به مایه تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. مرحله چهارم : در ادامه آرد را آرام آرام به مواد اضافه کنید و با قاشق یا لیسک شروع به هم زدن بکنید تا زمانی که مایه حالت خمیری پیدا کند ، خمیر بدست آمده نه زیاد باید شل و چسبان باشد و نه زیاد سفت و خشک. مرحله پنجم :در این مرحله روی خمیر را با سلفون بپوشانید و ۲ تا ۳ ساعت اجازه بدهید تا خمیر دونات استراحت کند و حجمش دو برابر شود. مرحله ششم :بعد از استراحت کردن خمیر دونات ، روی یک میز یا سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. خمیر را با وردنه به قطر ۱ سانتی‌متر باز کنید و با یک قالب گرد و یا دهانه استکان به صورت حلقه حلقه برش می دهیم. اگر هم بخواهید وسط دونات شما سوراخ داشته باشد با یک قالب دایره ای کوچکتر وسط آن را بردارید.مرحله هفتم : در یک ظرف گود مقداری زیادی روغن بریزید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم داغ شود. سپس دونات ها را طبق حجم ظرف و روغن داخل آن بریزید تا دو طرف آن سرخ شود.مرحله آخر :وقتی دونات ها پف کردند و طلایی رنگ شدند از داخل روغن بر میداریم و داخل صافی قرار میدهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود. خاک قند و دارچین را هم مخلوط میکنیم و روی دو طرف دونات ها می پاشیم. برای تزیین هم میتوانید از پسته خرد شده و یا شکلات ذوب شده استفاده کنید.نکات تکمیلی در مورد دوناتزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳ ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵دقیقه میباشد . دونات را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
ایراد بیشتر خانم ها در پخت کوکو سبزی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27614

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها