داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

23

حلوا با چه آردی خوشمزه تر میشه؟

  • کد خبر : 27742
  • 14 مرداد 1401 - 7:31
حلوا با چه آردی خوشمزه تر میشه؟

راهنمای انتخاب و خرید آرد مناسب حلواحلوا، یک دسر و شیرینی مشهور و قدیمی ایرانی است که از ترکیب آرد، هل، گلاب، زعفران و شکر تهیه می شود و از آن معمولا در مراسم ختم برای پذیرایی و همچنین به‌عنوان خیرات در ماه رمضان و ماه محرم و صفر استفاده می شود. حلوا انواع زیادی […]


راهنمای انتخاب و خرید آرد مناسب حلواحلوا، یک دسر و شیرینی مشهور و قدیمی ایرانی است که از ترکیب آرد، هل، گلاب، زعفران و شکر تهیه می شود و از آن معمولا در مراسم ختم برای پذیرایی و همچنین به‌عنوان خیرات در ماه رمضان و ماه محرم و صفر استفاده می شود. حلوا انواع زیادی دارد و در شهرهای ایران با طرز تهیه مختلفی درست می‌شود. در این بخش از آشپزخانه نمناک به شما خواهیم گفت حلوا با چه نوع آردی خوشمزه تر می شود؟ آموزش پخت حلوا به صورت تصویریبهترین آرد برای تهیه حلوابرای تهیه حلوا می توان از آرد گندم، آرد سفید، آرد برنج، آرد نخودچی، آرد جوانه گندم یا انواع دیگر استفاده نمود اما بهترین آرد مورد استفاده در تهیه حلوا آرد سنگک، آرد‌های غنی شده و آرد سبوس‌دار می‌باشد و در صورت استفاده از این آردها، حلوای مغذی‌تر و خوش‌رنگ‌تر و بهتر می‌شود.آرد نانوایی گلوتن بالایی دارد اما آرد سبوس‌دار یا آرد سنگک گلوتن پایینی دارد و حلوای لطیف‌تری به شما می‌دهد و حلوای شما سفت و کش‌دار نمی شود.نکات مهم در زمان تفت دادن آرد، شعله را کم کنید تا آرد نسوزد.آرد را قبل از استفاده الک کنید، برخی افراد نیز برای تهیه حلوای یکدست و لطیف آرد تفت داده شده را الک می‌کنند و سپس با روغن مخلوط می‌کنند.روغنی که به آرد اضافه می‌شود را از قبل گرم کنید تا با آرد تفت داده شده، هم دما باشد.روغن جامد به خوب سرخ شدن آرد و پوک شدن آن کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید
جایگزین خوشمزه پیاز در قیمه و غذاهای دیگر
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27742

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها