ادویه قیمه نذری، چی بریزم که هم خوشمزه بشه هم خوش عطر؟نذری دادن به بخشی از فرهنگ عزاداری ایران به خصوص ماه های صفر و محرم تبدیل شده است. در این ماه غذاهای مختلفی طبخ می شود اما قیمه جزو پرطرفدارترین غذاهای نذری است تا جایی که قیمه نذری یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که همه ما در طول زندگی خورده ایم.نحوه پخت، استفاده از مواد غذایی سالم، گوشت تازه در خوشمزه شدن قیمه نذری تاثیر گذار است اما آنچه سبب خوشمزگی بیشتر این غذای لذیذ می شود، ترکیب ادویه هایی است که در آن به کار می رود. اگر می خواهید امسال در ایام عزاداری محرم قیمه نذری بپزید، حتما این ادویه که در ادامه این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آن را به شما می گوییم را در خانه تهیه کنید و قیمه نذری تان را خوشمزه تر و خوشبوتر از سال های پیش بپزید.ادویه مخصوص برای قیمه نذریمواد لازممقدارپودر دارچین۲ قاشق چای خوریپودر هل سبز۲ قاشق چای خوریزعفران ساییده شده۱ قاشق چای خوریپودر جوز هندی۱/۲ قاشق چای خوریدلیل و راه حل تلخ شدن خورشت قیمهطرز تهیه ادویه قیمه نذریادویه ها را به صورت دانه یا چوب تهیه کنید و به صورت جدا جدا آسیاب کنید.پودر ادویه ها را همراه زعفران در یک کاسه بریزید و مخلوط نمایید.ادویه در شیشه ای خشک و در دار ریخته و در جای خنک نگه دارید.ادویه را در آخرین مرحله پخت قیمه نذری به آن بیافزایید تا عطر قیمه نذری شما در فضا بپیچد.به جز این ادویه می توانید از گلاب یا گل سرخ نیز استفاده نمایید. نیم ساعت قبل از پخت کامل خورشت از گلاب استفاده کنید و بگذارید خورش جا بیافتد.بیش از حد از ادویه ها استفاده نکنید.میزان مواد ذکر شده برای ۵۰ نفر است که با کم یا زیاد شدن تعداد نفرات میتوانید این مقدار را محاسبه کنید.
ادویه مخصوص قیمه های نذری با اندازه دقیق
ادویه قیمه نذری، چی بریزم که هم خوشمزه بشه هم خوش عطر؟نذری دادن به بخشی از فرهنگ عزاداری ایران به خصوص ماه های صفر و محرم تبدیل شده است. در این ماه غذاهای مختلفی طبخ می شود اما قیمه جزو پرطرفدارترین غذاهای نذری است تا جایی که قیمه نذری یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که […]
- 526 بازدید
- بدون دیدگاه