داغ‌ترین‌ها

شوخی دور از انتظار ترلان پروانه با قیافه خودش+ عکس عجیب ترین بیماری هایی که در جهان وجود دارند تولد امید زندگانی در صفحه برادرش امین + عکس جذاب طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده برای ۴ نفر تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر

9

طرز تهیه مفتح؛ غذای مجلسی و نذری خوشمزه خوزستان

  • کد خبر : 27790
  • 18 مرداد 1401 - 7:52
طرز تهیه مفتح؛ غذای مجلسی و نذری خوشمزه خوزستان

طرز تهیه مُفتح، غذای معروف عرب های خوزستانمُفتح یا مُفطح یکی از خوشمزه ترین غذاهای معروف و مشهور می باشد که نه تنها در جشن های خوزستان بلکه در کشورهای عربی به عنوان غذای اصلی مهمانی ها به شمار می رود. این غذا در جنوب کشورمان به عنوان نذری نیز طبخ و در ایام مذهبی […]


طرز تهیه مُفتح، غذای معروف عرب های خوزستانمُفتح یا مُفطح یکی از خوشمزه ترین غذاهای معروف و مشهور می باشد که نه تنها در جشن های خوزستان بلکه در کشورهای عربی به عنوان غذای اصلی مهمانی ها به شمار می رود. این غذا در جنوب کشورمان به عنوان نذری نیز طبخ و در ایام مذهبی پخش می گردد. در این بخش از آشپزخانه نمناک شما را با طرز تهیه مُفتح یا مُفطح عربی آشنا می کنیم.مواد لازم برای تهیه مُفتح عربی برای ۴ نفرمواد لازممیزان لازمگوشت گوسفندی استخوانی۴ تکهلپه۳۰۰ گرمکشمش پلویی۲۰۰ گرمگردوبه مقدار لازمپیاز بزرگ۳ عددروغن زیتونبه مقدار لازمزعفران دم کردهبه مقدار لازمنمک و فلفل و زرد چوبه چوب دارچین،گلپربه مقدار لازمبرنج۴ پیمانهروش تهیه مفتح عربیابتدا گوشت را با ترکیب زردچوبه، فلفل، روغن زیتون، گلپر و چوب دارچین از شب مزه دار نمایید.چند ساعت قبل از پخت گوشت لپه را خیس کنید.گوشت را در روز بعد بشویید و در قابلمه ای قرار دهید.روی گوشت درون قابلمه آب جوش همراه پیاز خرد شده (نه ریز نه درشت)، لپه خیس کرده، زردچوبه و زعفران و چند تکه چوب دارچین بریزید.زمان پخت بستگی به گوشت دارد اما معمولا گوشت سه یا چهار ساعت نیاز به پخت دارد پس اجازه دهید گوشت با حرارت کم چندین ساعت بپزد.وقتی که گوشت پخت به آن نمک و فلفل افزوده و ۱۰ دقیقه بعد شعله را خاموش نمایید.تا زمان سرو اجازه دهید گوشت درون همان آب باقی بماند اما لپه ها را از آب گوشت جدا کنید.نیم ساعت کشمش ها را خیس کرده و سپس آبکش و درروغن کمی تفت دهید.لپه و گردو را به کشمش بیافزایید و مقدار کمی تفت دهید.برنج را به صورت آبکش یا کته بپزید.برنج دم کشیده را در ظرف مورد نظر خود بکشید و گوشت ومواد کشمشی را روی آن ریخته و نوش جان کنید.نکات مهم برای خوشمزه تر شدن مُفتح عربیگوشت را می توانید با مواد دلخواه مزه دار کنید.برنج را می توانید به صورت شوید پلو یا باقالی پلو تهیه کنید.آب گوشت را می توانید در کنار غذا سرو نمایید.

بیشتر بخوانید
سبزی که شمالی ها با گوجه سبز میخورن
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27790

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها