داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

5

چه نوع آردی برای کیک پزی بهتره؟

  • کد خبر : 27846
  • 22 مرداد 1401 - 8:12
چه نوع آردی برای کیک پزی بهتره؟

بهترین آرد برای کیک پزی را بشناسیدآرد یکی از اصلی ترین مواد برای تهیه کیک و شیرینی است اما هر آردی برای تهیه کیک و شیرینی مناسب نیست. از آنجایی که آرد ساختار کیک را میسازد بنابراین کیفیت آن در کیفیت نهایی کیک تاثیر بسیار زیادی دارد پس باید برای تهیه کیک و شیرینی از […]


بهترین آرد برای کیک پزی را بشناسیدآرد یکی از اصلی ترین مواد برای تهیه کیک و شیرینی است اما هر آردی برای تهیه کیک و شیرینی مناسب نیست. از آنجایی که آرد ساختار کیک را میسازد بنابراین کیفیت آن در کیفیت نهایی کیک تاثیر بسیار زیادی دارد پس باید برای تهیه کیک و شیرینی از آرد مناسب برای این کار استفاده شود اما چه آردی برای کیک پزی و شیرینی پزی مناسب است؟ پاسخ این سؤال خود را با مطالعه این بخش از آشپزخانه نمناک خواهید یافت؛ پس با ما همراه شوید.آرد مناسب برای کیک پزیآرد قنادی که به آن آرد نول یا سه صفر نیز گفته می شود برای کیک پزی و شیرینی پزی مناسب است. کیک و شیرینی های تهیه شده با این آرد تردتر و خوشمزه تر می شود.چرا آرد قنادی برای تهیه کیک مناسب است؟آرد در کیک پزی و شیرینی پزی کمترین میزان گلوتن را دارد. گلوتن نوعی پروتئین پیچیده ای است که به خمیر خاصیت ارتجایی می دهد. هر چه گلوتن آرد کمتر باشد، نرم تر بوده، محصول ترد و آسیب پذیر است. آرد قنادی دارای گلوتن کم، دارای بافت یکنواخت، دارای سبوس، دانه بندی نرم، بیشترین میزان نشاسته و سبک است به همین علت کیک هایی که با آرد قنادی تهیه می شوند، ترد و شکننده هستند.آرد مورد استفاده برای تهیه نان گلوتن بالایی دارند که باعث استحکام و خُرد نشدن نان می شود.انواع آرد کیکجالب است بدانید که آرد انواع مختلفی داشته و شاید فکرش را نیز نکنید که حدود ۲۳ نمونه آرد موجود است. آرد قنادی نیز انواع مختلفی دارد:آرد کیک استاندارد: برای تهیه کیک اسفنجی مناسب است.آرد همه منظوره: برای تهیه کیک شکلاتی مناسب است.آرد گندم:برای تهیه کیک میوه ای مانند کیک هویج و سیب مناسب است.طرز تهیه آرد قنادیآرد قنادی را می توانید از فروشگاه ها و لوازم قنادی ها تهیه نمایید. اگر به هرحال آرد قنادی در دسترس نداشتید میتوانید حدود ۱۰ درصد از وزن کل آرد را نشاسته ذرت اضافه کنید و چندین بار الک کنید تا هوادهی شود.نکات مهم در مورد آردحتما از آرد مخصوص کیک و شیرینی (آرد نول یا سه صفر) استفاده کنید.تازگی و کیفیت آرد نقش مهمی در کیفیت کیک دارد بنابراین آرد را از لوازم قنادی هایی که فروش بالایی دارند تهیه کنید.آرد را در جای خشک، خنک و به دور از هرگونه رطوبت نگهداری کنید.زمان نگهداری آرد حدود ۶ ماه است بعد از این مدت، آرد کیفیت خود را از دست می دهد چون رطوبت میگیرد و سنگین خواهد شد.

بیشتر بخوانید
چرا پنکیک پف نمی کند و میچسبد؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=27846

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها