طرز تهیه حلوا کش دار خوشمزه انگشتپیچحلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است که برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. بیشتر کدبانوهای ایرانی طرز تهیه حلوا معمولی را بلدند اما می توان با همان موادی که حلوای معمولی تهیه می کنید یک حلوای کش دار و خوشمزه به نام حلوای انگشتپیچ تهیه نمود. پس طریقه تهیه یک حلوای کش دار و خوشمزه را در این بخش از نمناک آموزش خواهیم داد.مواد لازم حلوا انگشتپیچمواد لازممقدارآرد۱ لیوانروغن۱ و ۱/۳ لیوان خلال بادامبه مقدار لازمخلال پستهبه مقدار لازمشکر۱ لیوانآب۱/۳ لیوانزعفران غلیظ۱ قاشق غذاخوریگلاب۱/۳ لیوانطرز تهیه حلوای کش دارشکر و آب و گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید و شکر کامل حل شود،بعد از زدن یک الی دو جوش گاز را خاموش کنید.آرد را الک کنید و درون ظرفی بریزید.ظرف را روی حرارت بگذارید و کمی آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.روغن را اضافه کنید و آرد را تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای کم رنگ شود.شربت را کم کم به مخلوط آرد سرخ شده اضافه کنید.سپس ظرف را دوباره به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید و مرتب و سریع حلوا را هم بزنید تا حلوا جمع شود.نکات مهم برای کشدار شدن حلوای انگشتپیچبرای کشدار شدن حلوای انگشتپیچ حتما باید حلوا را در یک جهت هم بزنید و جهت هم زدن هرگز عوض نشود.دقت کنید برای کشدار شدن حلوا بعد از ریختن شربت، حلوا را در همان جهت هم بزنید که آرد را سرخ کرده اید.این حلوا کمی شلتر از حلوای معمولی است و غلظت آن بین کاچی و حلوا است پس اجازه ندهید این حلوا خیلی سفت شود.این مدل حلوا بعد از سرد شدن سفت خواهد شد.برای جلوگیری از خشک شدن حلوا یک لایه نازک روغن روی حلوا باقی بگذارید.
طرز تهیه حلوا پیچ انگشتی+ راز کشدار شدنش
طرز تهیه حلوا کش دار خوشمزه انگشتپیچحلوا یکی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است که برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. بیشتر کدبانوهای ایرانی طرز تهیه حلوا معمولی را بلدند اما می توان با همان موادی که حلوای معمولی تهیه می کنید یک حلوای کش دار […]
- 625 بازدید
- بدون دیدگاه