داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

12

ترفند قنادها برای راحت جدا شدن کیک از قالب

  • کد خبر : 28002
  • 05 شهریور 1401 - 9:51
ترفند قنادها برای راحت جدا شدن کیک از قالب

راهکارهایی برای راحت جدا شدن کیک از قالبکیک یکی از محبوب ترین خوراکی ها در سراسر جهان است که می توان آن را به آسانی و با مواد قابل دسترس در خانه تهیه نمود. چسبیدن کیک به قالب یکی از مشکلات رایج در کیک پزی می باشد. در این بخش از آشپزخانه نمناک به شما […]


راهکارهایی برای راحت جدا شدن کیک از قالبکیک یکی از محبوب ترین خوراکی ها در سراسر جهان است که می توان آن را به آسانی و با مواد قابل دسترس در خانه تهیه نمود. چسبیدن کیک به قالب یکی از مشکلات رایج در کیک پزی می باشد. در این بخش از آشپزخانه نمناک به شما می گوییم که چه کنید که کیک به قالب نچسبد و خیلی راحت از قالب جدا شود.استفاده از کاغذ روغنیبرای راحت جدا شدن کیک از قالب می‌توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.کاغذ روغنی را به اندازه کف قالب خود برش بزنید. قبل از قرار دادن کاغذ روغنی ابتدا قالب را خوب چرب کنید و بعد کاغذ روغنی را روی قالب قرار دهید. بعد از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس با یک چاقو دیوارهای کیک را از قالب جدا کنید و قالب را برگردانید، کیک به راحتی از قالب خارج می شود.چرب کردن و آرد پاشیدر این روش با روغن یا کره کف و دیواره های قالب را چرب کنید، با مقداری آرد کف قالب را آردپاشی کنید، برای چرب کردن قالب از روغن جامد یا کره استفاده کنید چون باعث می شود لطافت کیک شما حفظ شود و برای جدا کردن کیک از قالب هم بهتر است. دقت کنید همه قسمت های قالب باید چرب و آردپاشی شود تا بعد از پخت به راحتی جدا گردد.استفاده از روغن جداکنندهروغن جداکننده را می توانید به صورت آماده تهیه نمایید و یا داخل خانه آرد و روغن و کره را ترکیب نمایید و روغن جداکننده تهیه کنید، کف و دیواره های قالب را با این نوع روغن چرب کنید تا دیگر به قالب نچسبد.نکات مهمبرای تهیه کیک های خیس یا داری شکلات باید حتماً از کاغذ روغنی استفاده شود.برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب آن را برای سرد شدن روی یک آبکش یا توری قرار دهید.اطراف و ته قالب را خوب چرب کنید.بعد از پخت کیک ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید وقتی کیک خنک شد آن را از قالب جدا کنید.قالب های کمربندی و قالب های چدن و نچسب گزینه خوبی هستند.

بیشتر بخوانید
خوشمزه شدن انواع کوکو و غذا با سس چاتنی+ رسپی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28002

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها