داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

2

اشتباهات آشپزی که این روزها خیلی از خانمها انجام میدن

  • کد خبر : 28118
  • 15 شهریور 1401 - 11:01
اشتباهات آشپزی که این روزها خیلی از خانمها انجام میدن

اشتباهات رایج آشپزی که آشپزهای ماهر انجام نمی دهندآشپز های ماهر مدام در حال امتحان رسپی های جدید هستند و در مورد آشپزی به خلاقیت و نوآوری های زیادی می رسند؛ بنابراین می‌دانند که چگونه یک غذای عالی آماده کنند. در این قسمت از آشپزخانه نمناک برخی از اشتباهات رایج را در آشپزی به شما […]


اشتباهات رایج آشپزی که آشپزهای ماهر انجام نمی دهندآشپز های ماهر مدام در حال امتحان رسپی های جدید هستند و در مورد آشپزی به خلاقیت و نوآوری های زیادی می رسند؛ بنابراین می‌دانند که چگونه یک غذای عالی آماده کنند. در این قسمت از آشپزخانه نمناک برخی از اشتباهات رایج را در آشپزی به شما معرفی می کنیم که آشپز ها هیچ وقت مرتکب نمی شوند.ریختن مواد غذایی داخل روغن داغیکی از اشتباهات رایجی که اکثر خانم ها مرتکب می شوند، این است زمانی که روغن داغ می شود، مواد غذایی مثل گوشت یا ماهی را داخل ماهیتابه می‌ اندازند که در چنین حالتی روغن پرش دارد و ممکن است آن ها را بسوزاند. بهترین روش این است که ماهیتابه را کج کنید تا روغن یک طرف بماند و گوشت را در جایی که روغن کم تری دارد؛ قرار دهید.پیروی کلمه به کلمه از رسپی هابزرگترین اشتباه این است که شما کلمه به کلمه رسپی ها را دنبال کنید. در واقع باید رسپی را به عنوان یک منبع راهنما ببینید و مجبور نیستید که دقیقاً همه چیزهایی که آشپز می گوید را داخل غذا بریزید؛ بنابراین کمی خلاقیت داشته باشید و مطابق با ذائقه خانواده تان تغییراتی را ایجاد کنید.خرید مواد غذایی ارزان قیمتاگر می خواهید برای ذخیره و پس اندازِ پول؛ مواد غذایی ارزان قیمت بخرید و خودتان را راحت کنید، بدانید که اشتباه می کنید و با این کار، کیفیت غذایتان را پایین می آورید.استفاده از مواد غذایی نامربوط به فصلیکی از اشتباهات رایج این است که از مواد غذایی استفاده می کنید که متناسب با فصل نیست‌. این مواد غذایی گران‌قیمت تر هستند و از طرفی زمانی که غیر از فصل خودشان خریداری شوند، طعم خوبی نخواهند داشت.نچشیدن غذا هنگام پختوقتی که آشپزها هر مرحله از دستور غذا را پیش می برند، سریع آن را تست و مزه مزه می کنند و این کاری است که شما هم می توانید انجام دهید تا بفهمید وضعیت و طعم غذایتان چگونه است.پخت مواد غذایی؛ بلافاصله بعد از در آوردن از یخچالبهتر است مواد غذایی مانند گوشت و غذاهای دریایی که مستقیم از یخچال در می آورید؛ را بلافاصله نپزید. با انجام این کار گوشت بو می گیرد و ماهی هم وقتی که خیلی سرد است، از بیرون پخته شده و داخل آن پخته نمی شود؛ بنابراین حداقل ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد از بیرون آوردن از یخچال صبر کنید.پختنِ بیش از حد سبزیجاتسبزیجات نباید بیش از حد نرم باشند و باید مقدار کمی سفتی آن حفظ شود؛ پس اگر می خواهید سبزیجاتی مثلِ بروکلی و گل کلم را بپزید، مراقب باشید که خیلی آن ها را نرم و آبکی نکنید.استفاده همیشگی از ماهیتابه تفلونلازم نیست که از ماهیتابه نچسب یا تفلون استفاده کنید؛ فقط در صورتی این کار را انجام دهید که می خواهید غذاهای خیلی تخصصی بپزید؛ زیرا ماهیتابه تفلون تا حد زیادی طعم غذا را از بین می برد.استفاده زیاد از مایکروویوآشپزان ماهر هرگز از مایکروویو استفاده نمی کنند و اگر هم بخواهند غذا را دوباره داغ کنند، یک کره داخل قابلمه می اندازند و به صورت سنتی غذا را روی اجاق گاز گرم می کنند.شلوغ کردن آشپزخانه هنگام آشپزیاگر می خواهید یک آشپزی کاملاً تخصصی داشته باشید، باید آشپزخانه را حین آشپزی هم تمیز نگه دارید، زیرا این کاری است که آشپزان ماهر انجام می دهند.استفاده از چاقوی مشترک برای هر چیزیبهتر است که برای خرد کردن مواد غذایی مختلف از چاقو های جداگانه استفاده کنید. قطعاً چاقویی که با آن مرغ و گوشت پاک کرده اید؛ حاوی باکتری است که به مواد غذایی دیگر انتقال داده خواهد شد.در نظر نگرفتن زمانوقتی که می خواهید آشپزی خوبی داشته باشید، اول باید با موادی کار را شروع کنید که طولانی ترین تایم را برای پخت و پز نیاز دارند؛ مثلا اول به سراغ سبزیجات سفت بروید و بعد شروع به پختن پاستا کنید.مطالعه نکردن رسپی به صورت کاملاولین کاری که آشپز ها انجام می دهند، این است که رسپی را به طور کامل مطالعه می‌ کنند؛ اما خیلی از افراد رسپی را قدم به قدم و در حین اجرای کار مطالعه می کنند که کاملا اشتباه است؛ بنابراین بهترین کار این است که قبلِ کار؛ یک نگاه کلی و کامل به رسپی داشته باشید.گرم کردن دوباره ماهیاگر می خواهید ماهی سرخ کنید و این کار را زود انجام دهید تا بعداً هنگام سرو کردن دوباره آن را گرم کنید، بدانید که اشتباه محض است و مزه بدی خواهد گرفت. بهتر است ماهی را درست قبل از سرو؛ آماده و مزه دار کرده و بپزید.اضافه کردن ادویه و چاشنی به غذا بعد از پخته شدنخیلی از افراد غذا را به طور کامل آماده می‌ کنند و در انتهای کار ادویه اضافه می‌ کنند که یک اشتباه بزرگ است. ادویه باید هنگام پخت و پز اضافه شود تا به خُردِ غذا برود.استفاده بیش از حد از نمکمراقب باشید که بیش از حد غذا را شور نکنید. اگر در حال تهیه یک غذا با چندین ماده هستید که به طور جداگانه مزه دار می شوند و در نهایت با هم سرو می شوند، مراقب میزان نمک کلی غذای تان باشید.آماده نکردن مواد غذایی از قبلبسیار مهم است تا همه مواد غذایی که قرار است استفاده شوند را از قبل خرد کرده و آماده کنید تا کارتان با نظم، تمیزی و دقت بیشتری پیش برود.

بیشتر بخوانید
راز خانم هایی که عدس پلو شون معروفه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28118

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها