داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

2

طرز تهیه شاورمای اصل عربی با سس مخصوص

  • کد خبر : 28138
  • 17 شهریور 1401 - 11:12
طرز تهیه شاورمای اصل عربی با سس مخصوص

طرز تهیه شاورمای اصل عربی با سس مخصوصدر این بخش از آشپزخانه نمناک به طرز تهیه یک غذای خوشمزه به نام شاورما می پردازیم، در واقع این غذا به دو صورت سرو می شود که می توانید هر کدام را خواستید، انتخاب کنید.مواد لازم برای طعم دار کردنِ مرغمواد لازم میزان لازمماست۳ قاشق غذاخوریسینه مرغ […]


طرز تهیه شاورمای اصل عربی با سس مخصوصدر این بخش از آشپزخانه نمناک به طرز تهیه یک غذای خوشمزه به نام شاورما می پردازیم، در واقع این غذا به دو صورت سرو می شود که می توانید هر کدام را خواستید، انتخاب کنید.مواد لازم برای طعم دار کردنِ مرغمواد لازم میزان لازمماست۳ قاشق غذاخوریسینه مرغ تکه شده۱ کیلوسیر۳ حبهآبلیمو۲ قاشق غذاخوریپابریکانصف قاشق غذاخوریادویه شاورما، نمک و فلفل سیاه۱ قاشق غذاخوریروش طعم دار کردنِ مرغتمام مواد بالا را با هم مخلوط کنید تا مرینیت تان آماده شود؛ سپس مرغ را درون مواد بخوابانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید.مواد لازم برای آماده‌سازیمواد لازممیزان لازمسیب زمینی متوسط۴ عددنان نازک یا لواش۴ عدد روغنبه مقدار لازمدر مرحله بعد یک نان را به تکه های کوچک برش داده و کنار بگذارید. حالا سیب زمینی ها را به صورت مکعبی برش دهید. وقتی سیب زمینی ها را سرخ کردید و طلایی شدند، روی توری قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.سپس؛ نان را با همان روغن سرخ کنید و وقتی طلایی رنگ شد؛ مستقیم از روغن بیرون بیاورید و در مرحله بعد مخلوط سس مخصوص شاورما را آماده کنید.مواد لازم برای سس شاورمای عربیمواد لازم میزان لازمماستنصفِ پیمانهتاهینی۱ فنجانسس مایونزنصف فنجانآبلیمونصف فنجانسیر له شده۴ حبهنمک و آببه مقدار لازمرب انار سلیقه ای و به میزان دلخواه طرز تهیه سس شاورمای عربی و ادامه مراحل شاورماابتدا ماست، تاهینی، مایونز، سیر، آبلیمو، نمک و آب را با هم مخلوط کنید، کمتر از نصف لیوان آب بریزید تا مخلوط به غلظت مناسبی برسد.سپس؛ مرغ ها را روی حرارت گذاشته و تا جایی هم بزنید که آبِ آن کاملا خشک شود. بعد رب انار را اضافه کرده و آن ها را خوب با هم مخلوط کنید و دو دقیقه بعد شعله را خاموش کنید.شما می توانید شاورمای عربی و لبنانی را با برنج هم سرو کنید.که برای تهیه برنج؛ دو فنجان برنج دانه کوتاه و کمی روغن نباتی داخل قابلمه بریزید؛ سپس آب داغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته شود.اگر هم مایلید این غذا را با نان سرو کنید؛ نان هایی که کنار گذاشته بودید را کف سینی بچینید؛ سپس مخلوط لیمو و سیر و فلفل تند (در صورت تمایل) را هم روی نان بریزید. مقدار زیادی سیب زمینی و مرغ را روی هم نان ها بچینید. برای تزئین هم می توانید خیارشور، نان سمبوسه سرخ کرده و ورقه های پیاز، کمی سماق و جعفری خرد شده هم اضافه کنید. غذای شما آماده است!

بیشتر بخوانید
طرز تهیه خورش گردو اسفناج مجلسی شاهرود
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28138

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها