داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

8

روش نگهداری انواع ماست در یخچال و فریزر

  • کد خبر : 28186
  • 21 شهریور 1401 - 11:41
روش نگهداری انواع ماست در یخچال و فریزر

باید نبایدهای مهم در روش نگهداری انواع ماستماست یکی از سالم ترین و پر مصرفترین فرآورده‌های غذایی تهیه شده از شیر میباشد که ارزش غذایی بالایی داشته و خواص درمانی فراوانی دارد. برای نگهداری انواع ماست مانند ماست چکیده، ماست موسیر و… نیز همچون سایر مواد غذایی باید نکاتی را رعایت نماییم که در این […]


باید نبایدهای مهم در روش نگهداری انواع ماستماست یکی از سالم ترین و پر مصرفترین فرآورده‌های غذایی تهیه شده از شیر میباشد که ارزش غذایی بالایی داشته و خواص درمانی فراوانی دارد. برای نگهداری انواع ماست مانند ماست چکیده، ماست موسیر و… نیز همچون سایر مواد غذایی باید نکاتی را رعایت نماییم که در این بخش از نمناک به آن پرداخته ایم.نکات کلی و اصلی نگهداری ماستبرای نگهداری ماست به نکات زیر توجه کنید:قرار دادن ماست در جای خنکماست را در جای خنک نگهداری کنید زیرا گرما موجب فاسد شدن ماست می شود،گرما یکی به سرعت باعث ایجاد واکنش های شیمیایی منفی در ماست شده و سبب کاهش کیفیت ماست و رشد کپک ها و فساد آن خواهد شد.گذاشتن ماست دور از نور خورشیدماست را در مکانی قرار دهید که دور از تابش نورخورشید باشد زیرا نورخورشید سبب تشدید شدن فعالیت میکروارگانیسم ها و کاهش کیفیت و فساد ماست و یا ترش شدن، آب انداختن، بردین و… ماست می شود.قرار دادن ماست در جایی دور از رطوبتماست را در مکانی قرار دهید که رطوبت نداشته باشد،ماست خاصیت جذب رطوبت محیط را دارد و رطوبت محیط را برای رشد قارچ ها و کپک ها و آب انداختن ماست فراهم می کند.نگهداری ماست در محیط خانهاگر ماست را داخل یخچال قرار دهید، بیشتر و سالمتر می ماند اما اگر شرایط نگهداری ماست در یخچال را ندارید، می توانید آن را در خنک ترین جای خانه و دور از رطوبت و نور خورشید در ظرف در بسته نگهداری کنید.ماندگاری ماستماست دیرتر از شیر فاسد می‌شود، پس از خرید ماست، تاریخ روی آن را ببینید و تا یک تا دو هفته پس از خرید ماست، می توانید از آن استفاده کنید.نگهداری ماست چکیده، ساده و موسیر در یخچالبهترین محیط برای نگهداری ماست داخل یخچال است زیرا در یخچال و در دمای ۵ تا ۷ درجه سانتیگراد سرعت رشد کپک‌ها کمتر می شود و زمان بیشتری می‌توان ماست را نگهداری کرد.نگهداری ماست چکیده، ساده و موسیر در فریزرماست را می توان طولانی مدت و به مدت دو ماه در فریزر نگهداری نمود اما ممکن است پس از خارج شدن ماست از فریزر بافت و طعم آن به کیفیت اول نباشد که می توانید آن را به دوغ تبدیل کنید. برای فریز کردن ماست آن را در ظرف شیشه ای درب دار ریخته و ۲ سانت از سر ظرف خالی نگه دارید زیرا حجم ماست پس از یخ زدن افزوده می شود.بهترین ظرف نگهداری ماستبهترین ظرف نگهداری ماست ظروف سفالی می باشند، نگهداری ماست در ظرف سفالی معروف به کوزه ماست سبب حفظ طعم و کیفیت آن می شود. در ظروف سفالی ماست آب کمتری خواهد داشت چرا که ظروف سفالی ویژگی مکندگی خیلی زیادی دارند و سبب جذب آب اضافی ماست شده و ماست چکیده درست می‌شود. ظروف بی‌رنگ یا به رنگ زرد سفالی از ظروف سفالی آبی و فیروزه ای رنگ برای نگهداری ماست مناسب تر هستند.بعد از ظروف سفالی، ظروف شیشه‌ای و ظروف پلاستیکی استاندارد و به رنگ روشن برای نگهداری ماست مناسبند.از کجا بفهمیم ماست خراب شده است؟بافت ماست باید لطیف، همگن و بدون دلمه باشد، روی ماست فاسد نقاط رنگی و کپک مانند غیر عادی مشاهده می شود.ماست سالم بویی مطبوع و عادی دارد اما ماست فاسد بوی غیرطبیعی و آزاردهنده دارد.ماست سالم طعم خوبی دارد و بیش از حد ترش و شیرین نیست اما ماست فاسد طعمی غیر معمول، تلخ و زننده دارد.طعم تلخ ماست به دلیل واکنش‌های شیمیایی و هیدورلیز پروتئین‌های ماست و تجزیه به اسید‌های آمینه است.لکه های قرمز روی ماست نوعی کپک خطرناک می باشند، این ماست به هیچ عنوان نباید خورده شود.نقطه‌های سبز و قهوه‌ای رنگ روی ماست علامت رشد کپک‌هاست.نکات مهم نگهداری ماستماست به راحتی طعم و بوی دیگر مواد را به خود می گیرد، در یخچال ماست را در ظرف درب دار قرار داده و دور از مواد غذایی دیگر نگهداری کنید.قاشق کثیف، چرب و خیس را داخل ماست نزنید و برای برداشتن ماست از یک قاشق خشک و تمیز استفاده کنید.تماس ظرف یا دست آلوده با ماست، نگهداری ماست در جای گرم و مرطوب، نگهداری ماست در ظرف نامناسب و بدون درب و… از علت های کپک زدن ماست می باشندکپک روی ماست را برندارید و ماست را بخورید زیرا کپک راحت به لایه های زیرین ماست نیز نفوذ می کند و ماست کپک زده را نباید خورد.

بیشتر بخوانید
شام شب عید نوروز در کشورهای مختلف
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28186

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها