اشتباهی رایج و مؤثر در طرز تهیه سس بشاملسس بشامل یکی از سس های اصلی است، زیرا می توان از آن در بسیاری از غذاها استفاده کرد. اگر با این سس آشنا نیستید، بدانید که ترکیبی ساده از شیر، کره و آردِ پخته شده است. در این قسمت از آشپزخانه نمناک با ما همراه باشید تا اشتباهاتی که در تهیه سس بشامل نباید مرتکب شوید را با شما در میان بگذاریم.اشتباه اول:نسبت اشتباه مواد اولیهبزرگترین اشتباه در تهیه این سس، نسبت های اشتباه است.نکته اصلی که برای تهیه سس بشامل عالی باید در نظر داشته باشید، نسبت درست و به اندازه آن است.همیشه برای ۵۶ گرم چربی (چه کره، چه روغن یا یک جایگزین) ۸۵ گرم آرد همه منظوره در نظر بگیرید. استفاده از این ترکیب باعث می شود تا مخلوط یکدستی درست شود.در نهایت، یک لیتر شیر به آن اضافه کنید تا سس تان غلیظ شود.اشتباه دوم:استفاده نادرست از شیربخش دوم اشتباهات عنوان شده از سوی آشپزهای حرفه ای در طرز تهیه سس بشامل، موردی است که هنگام استفاده از شیر اتفاق می افتد.یکی از اشتباهات نرساندن شیر به دمای اتاق استشیر سرد می تواند باعث شود تا سس در حین پختن بپاشد، در حالی که شیر با دمای اتاق واکنش کم تری ایجاد می کند.اضافه کردن شیر در یک مرحله هم کار اشتباه دیگری است.سعی کنید آن را در چند مرحله اضافه کنید تا جذبِ مخلوط تان شود. وقتی که شیر به یک باره اضافه می شود، باعث گلوله گلوله شدن سس بشامل خواهد شد.اشتباه سوم:درجه حرارت نامناسبزیاد کردن شعله هم باعث سوختن سس می شود. بهتر است قبل از شروع پختن سس، شعله را روی کم بگذارید و آن را به حال خودش رها کنید.
اشتباه اکثر خانمها در طرز تهیه سس بشامل
اشتباهی رایج و مؤثر در طرز تهیه سس بشاملسس بشامل یکی از سس های اصلی است، زیرا می توان از آن در بسیاری از غذاها استفاده کرد. اگر با این سس آشنا نیستید، بدانید که ترکیبی ساده از شیر، کره و آردِ پخته شده است. در این قسمت از آشپزخانه نمناک با ما همراه باشید […]
- 501 بازدید
- بدون دیدگاه