داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

8

اشتباه اکثر خانمها در طرز تهیه سس بشامل

  • کد خبر : 28202
  • 23 شهریور 1401 - 11:51
اشتباه اکثر خانمها در طرز تهیه سس بشامل

اشتباهی رایج و مؤثر در طرز تهیه سس بشاملسس بشامل یکی از سس های اصلی است، زیرا می توان از آن در بسیاری از غذاها استفاده کرد. اگر با این سس آشنا نیستید، بدانید که ترکیبی ساده از شیر، کره و آردِ پخته شده است. در این قسمت از آشپزخانه نمناک با ما همراه باشید […]


اشتباهی رایج و مؤثر در طرز تهیه سس بشاملسس بشامل یکی از سس های اصلی است، زیرا می توان از آن در بسیاری از غذاها استفاده کرد. اگر با این سس آشنا نیستید، بدانید که ترکیبی ساده از شیر، کره و آردِ پخته شده است. در این قسمت از آشپزخانه نمناک با ما همراه باشید تا اشتباهاتی که در تهیه سس بشامل نباید مرتکب شوید را با شما در میان بگذاریم.اشتباه اول:نسبت اشتباه مواد اولیهبزرگترین اشتباه در تهیه این سس، نسبت های اشتباه است.نکته اصلی که برای تهیه سس بشامل عالی باید در نظر داشته باشید، نسبت درست و به اندازه آن است.همیشه برای ۵۶ گرم چربی (چه کره، چه روغن یا یک جایگزین) ۸۵ گرم آرد همه منظوره در نظر بگیرید. استفاده از این ترکیب باعث می شود تا مخلوط یکدستی درست شود.در نهایت، یک لیتر شیر به آن اضافه کنید تا سس تان غلیظ شود.اشتباه دوم:استفاده نادرست از شیربخش دوم اشتباهات عنوان شده از سوی آشپزهای حرفه ای در طرز تهیه سس بشامل، موردی است که هنگام استفاده از شیر اتفاق می افتد.یکی از اشتباهات نرساندن شیر به دمای اتاق استشیر سرد می تواند باعث شود تا سس در حین پختن بپاشد، در حالی که شیر با دمای اتاق واکنش کم تری ایجاد می کند.اضافه کردن شیر در یک مرحله هم کار اشتباه دیگری است.سعی کنید آن را در چند مرحله اضافه کنید تا جذبِ مخلوط تان شود. وقتی که شیر به یک باره اضافه می شود، باعث گلوله گلوله شدن سس بشامل خواهد شد.اشتباه سوم:درجه حرارت نامناسبزیاد کردن شعله هم باعث سوختن سس می شود. بهتر است قبل از شروع پختن سس، شعله را روی کم بگذارید و آن را به حال خودش رها کنید.

بیشتر بخوانید
غذاهای خوشمزه یزدی ها؛ هم نونی هم برنجی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28202

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها