داغ‌ترین‌ها

تیپ و قیافه ایرج طهماسب ۴۲ سال پیش + عکس تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم

7

فرمول پخت شیرینی معروف بسبوسه، بدون تخم مرغ

  • کد خبر : 28226
  • 25 شهریور 1401 - 12:11
فرمول پخت شیرینی معروف بسبوسه، بدون تخم مرغ

طرز تهیه بسبوسه بدون تخم مرغبسبوسه نوعی کیک و شیرینی خوشمزه ای است که مصری ها برای پذیرایی در مناسبت های خاص از آن استفاده می کنند. بافت نرم و طعم عالی این شیرینی، یکی از دلایل اصلی محبوبت آن محسوب می شود.در بخش قبلی آشپزخانه نمناک، طرز تهیه بسبوسه را کامل برایتان آموزش دادیم […]


طرز تهیه بسبوسه بدون تخم مرغبسبوسه نوعی کیک و شیرینی خوشمزه ای است که مصری ها برای پذیرایی در مناسبت های خاص از آن استفاده می کنند. بافت نرم و طعم عالی این شیرینی، یکی از دلایل اصلی محبوبت آن محسوب می شود.در بخش قبلی آشپزخانه نمناک، طرز تهیه بسبوسه را کامل برایتان آموزش دادیم و حالا قصد داریم، این رسپی را با فرمول بدون تخم مرغ ارائه دهیم که اگر مایل به استفاده از تخم مرغ در شیرینی نیستید، بتوانید از این دستور به راحتی استفاده کنید.مواد لازم برای بسبوسه بدون تخم مرغمواد لازممیزان لازمآرد سمولینا۲ لیوانآرد۱ لیوانبیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوریشکر۱ لیوانوانیل۱ قاشق چای خوریروغن۱ لیوانشیر۲ لیوانطرز تهیه بسبوسه بدون تخم مرغابتدا آرد سمولینا، آرد، شکر، وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم. روغن و سپس شیر را اضافه می کنیم تا مخلوط یکدست شود. بعد؛ آن را داخل ظرفی از قبل چرب شده می ریزیم و ظرف را به مدت ۴۰ دقیقه در فری که از قبل در دمای ۱۷۰ درجه گرم کرده ایم؛ می گذاریم تا بپزد.*قبل از اینکه بسبوسه بپزد؛ مواد شربت را آماده می کنیم.مواد لازم برای شربت:مواد لازممقدار لازمشکر۱ لیوانآبلیمو۱ قاشق چای خوریوانیل۱ قاشق چای خوریآب۲ لیوانتمام مواد را با هم ترکیب می کنیم و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم می گذاریم تا بجوشد.سپس بسبوسه ای که از فر در آورده ایم را بیرون می گذاریم تا سرد شود. یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در جاهای مختلفِ بسبوسه فرو می کنیم تا برای ریختن شربت آماده شود. حتما شربت را کامل روی سطح می ریزیم و در نهایت هم با پودر نارگیل تزئین می کنیم و برش می دهیم.نوش جان!

بیشتر بخوانید
طرز تهیه کشک بادمجونی که مثلشو هیچ جا نخوردی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28226

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها