طرز تهیه بسبوسه بدون تخم مرغبسبوسه نوعی کیک و شیرینی خوشمزه ای است که مصری ها برای پذیرایی در مناسبت های خاص از آن استفاده می کنند. بافت نرم و طعم عالی این شیرینی، یکی از دلایل اصلی محبوبت آن محسوب می شود.در بخش قبلی آشپزخانه نمناک، طرز تهیه بسبوسه را کامل برایتان آموزش دادیم و حالا قصد داریم، این رسپی را با فرمول بدون تخم مرغ ارائه دهیم که اگر مایل به استفاده از تخم مرغ در شیرینی نیستید، بتوانید از این دستور به راحتی استفاده کنید.مواد لازم برای بسبوسه بدون تخم مرغمواد لازممیزان لازمآرد سمولینا۲ لیوانآرد۱ لیوانبیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوریشکر۱ لیوانوانیل۱ قاشق چای خوریروغن۱ لیوانشیر۲ لیوانطرز تهیه بسبوسه بدون تخم مرغابتدا آرد سمولینا، آرد، شکر، وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم. روغن و سپس شیر را اضافه می کنیم تا مخلوط یکدست شود. بعد؛ آن را داخل ظرفی از قبل چرب شده می ریزیم و ظرف را به مدت ۴۰ دقیقه در فری که از قبل در دمای ۱۷۰ درجه گرم کرده ایم؛ می گذاریم تا بپزد.*قبل از اینکه بسبوسه بپزد؛ مواد شربت را آماده می کنیم.مواد لازم برای شربت:مواد لازممقدار لازمشکر۱ لیوانآبلیمو۱ قاشق چای خوریوانیل۱ قاشق چای خوریآب۲ لیوانتمام مواد را با هم ترکیب می کنیم و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم می گذاریم تا بجوشد.سپس بسبوسه ای که از فر در آورده ایم را بیرون می گذاریم تا سرد شود. یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در جاهای مختلفِ بسبوسه فرو می کنیم تا برای ریختن شربت آماده شود. حتما شربت را کامل روی سطح می ریزیم و در نهایت هم با پودر نارگیل تزئین می کنیم و برش می دهیم.نوش جان!
فرمول پخت شیرینی معروف بسبوسه، بدون تخم مرغ
طرز تهیه بسبوسه بدون تخم مرغبسبوسه نوعی کیک و شیرینی خوشمزه ای است که مصری ها برای پذیرایی در مناسبت های خاص از آن استفاده می کنند. بافت نرم و طعم عالی این شیرینی، یکی از دلایل اصلی محبوبت آن محسوب می شود.در بخش قبلی آشپزخانه نمناک، طرز تهیه بسبوسه را کامل برایتان آموزش دادیم […]
- 555 بازدید
- بدون دیدگاه