داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

8

فرمول پخت شیرینی معروف بسبوسه، بدون تخم مرغ

  • کد خبر : 28226
  • 25 شهریور 1401 - 12:11
فرمول پخت شیرینی معروف بسبوسه، بدون تخم مرغ

طرز تهیه بسبوسه بدون تخم مرغبسبوسه نوعی کیک و شیرینی خوشمزه ای است که مصری ها برای پذیرایی در مناسبت های خاص از آن استفاده می کنند. بافت نرم و طعم عالی این شیرینی، یکی از دلایل اصلی محبوبت آن محسوب می شود.در بخش قبلی آشپزخانه نمناک، طرز تهیه بسبوسه را کامل برایتان آموزش دادیم […]


طرز تهیه بسبوسه بدون تخم مرغبسبوسه نوعی کیک و شیرینی خوشمزه ای است که مصری ها برای پذیرایی در مناسبت های خاص از آن استفاده می کنند. بافت نرم و طعم عالی این شیرینی، یکی از دلایل اصلی محبوبت آن محسوب می شود.در بخش قبلی آشپزخانه نمناک، طرز تهیه بسبوسه را کامل برایتان آموزش دادیم و حالا قصد داریم، این رسپی را با فرمول بدون تخم مرغ ارائه دهیم که اگر مایل به استفاده از تخم مرغ در شیرینی نیستید، بتوانید از این دستور به راحتی استفاده کنید.مواد لازم برای بسبوسه بدون تخم مرغمواد لازممیزان لازمآرد سمولینا۲ لیوانآرد۱ لیوانبیکینگ پودر۱ قاشق غذاخوریشکر۱ لیوانوانیل۱ قاشق چای خوریروغن۱ لیوانشیر۲ لیوانطرز تهیه بسبوسه بدون تخم مرغابتدا آرد سمولینا، آرد، شکر، وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم. روغن و سپس شیر را اضافه می کنیم تا مخلوط یکدست شود. بعد؛ آن را داخل ظرفی از قبل چرب شده می ریزیم و ظرف را به مدت ۴۰ دقیقه در فری که از قبل در دمای ۱۷۰ درجه گرم کرده ایم؛ می گذاریم تا بپزد.*قبل از اینکه بسبوسه بپزد؛ مواد شربت را آماده می کنیم.مواد لازم برای شربت:مواد لازممقدار لازمشکر۱ لیوانآبلیمو۱ قاشق چای خوریوانیل۱ قاشق چای خوریآب۲ لیوانتمام مواد را با هم ترکیب می کنیم و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم می گذاریم تا بجوشد.سپس بسبوسه ای که از فر در آورده ایم را بیرون می گذاریم تا سرد شود. یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در جاهای مختلفِ بسبوسه فرو می کنیم تا برای ریختن شربت آماده شود. حتما شربت را کامل روی سطح می ریزیم و در نهایت هم با پودر نارگیل تزئین می کنیم و برش می دهیم.نوش جان!

بیشتر بخوانید
رازی که کیک هویج رو چند برابر خوشمزه تر میکنه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28226

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها