داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

7

طرز تهیه محلبی ساده؛ پودینگ خوشمزه عربی

  • کد خبر : 28246
  • 27 شهریور 1401 - 13:41
طرز تهیه محلبی ساده؛ پودینگ خوشمزه عربی

طرز تهیه پودینگ ساده محلبیه، دسری عربی – ترکیمحلبی یا مهلبیه یک دسر عربی-ترکی و یکی از انواع پودینگ است که از نظر طعم و دستور تهیه شباهت زیادی به فرنی دارد. این دسر که خواص زیادی مانند رفع سرفه های خشک، رفع یبوست، تقویت قوای جنسی و…دارد، دارای طبع گرم و تر و خون‌ساز […]


طرز تهیه پودینگ ساده محلبیه، دسری عربی – ترکیمحلبی یا مهلبیه یک دسر عربی-ترکی و یکی از انواع پودینگ است که از نظر طعم و دستور تهیه شباهت زیادی به فرنی دارد. این دسر که خواص زیادی مانند رفع سرفه های خشک، رفع یبوست، تقویت قوای جنسی و…دارد، دارای طبع گرم و تر و خون‌ساز می باشد.شما می‌توانید به راحتی این دسر را با دستوری که در این بخش از آشپزخانه نمناک آورده ایم، تهیه کرده و یک تنوع حسابی در صبحانه یا میان‌ وعده‌های اعضای خانواده ایجاد کنید.مواد لازم برای تهیه دسر محلبیه یا مهلبیهمواد لازممیزان لازمشیرچهار لیواننشاسته ذرتدو قاشق غذاخوریآرددو قاشق غذاخوریشکر ۱۰۰ گرموانیلیک‌چهارم قاشق مرباخوریخامه دو قاشق غذاخوریگلابدو قاشق غذاخوریشکلات سفید یا قهوه ای۶۰ گرمطرز تهیه دسر محلبی یا مهلبیهدرون قابلمه ای آرد و نشاسته ذرت و شیر سرد را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.قابلمه را روی حرارت قرار دهید.شکر را به مواد بیافزاید و هم بزنید تا آرد باز شده و گلوله گلوله نشود و شکر حل گردد.مواد درون قابلمه را به طور مرتب هم بزنید و زمانی که مواد شروع به حباب زدن نمود مقداری وانیل بیافزایید.در این مرحله خامه را نیز اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا غلیظ شده و قوام بگیرد.گلاب را بیافزایید و شعله گاز را خاموش کنید.شکلات را به دسر اضافه و مواد را مخلوط کنید تا شکلات کاملا ذوب گردد.دسر را در ظرف مناسبی بریزید و با انواع خلال و میوه‌های مورد علاقه‌تان تزیین و نوش جان کنید.شما می توانید ظرف مورد نظرتان را چرب کنید و سپس کمی از دسر را در ظرف ریخته و سپس میوه دلخواهتان را روی دسر بگذارید و دوباره مقداری از دسر را روی آن بریزید و چند ساعتی در یخچال قرار دهید، بعد از گذشت چندین ساعت دسر را از قالب خارج کرده و در پودر نارگیل بغلطانید و تزئین کرده و نوش جان نمایید.نکات مهمغلظت دسر باید مانند فرنی باشد.این دسر را به صورت گرم و سرد می‌توانید میل کنید.اگر می خواهید رنگ دسرتان سفید نباشد، به جای شکلات سفید از شکلات قهوه‌ای استفاده کنید.به جای خامه صبحانه می توانید از ۱ قاشق غذاخوری کرم شانتی (همان پودر خامه که با شیر مخلوط می‌شود) استفاده کنید.برای جلوگیری از گلوله نشدن آرد حتما از شیر سرد استفاده کنید.

بیشتر بخوانید
بهترین غذا برای سحری واسه وقتی خواب موندی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28246

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها