داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

4

قلق قنادی ها برای صاف شدن روی کیک

  • کد خبر : 28266
  • 29 شهریور 1401 - 13:54
قلق قنادی ها برای صاف شدن روی کیک

روش صاف شدن روی کیک؛ چکار کنیم روی کیک صاف بشه و برآمده نباشه؟بعد از پخت کیک، پوشاندن آن با یک لایه خامه خوشمزه و تزیین آن اهمیت زیادی دارد. اگر شما نیز می خواهید کیک خود را خامه کشی کنید، باید سطح کیک شما صاف بوده و برآمده نباشد. صاف نبودن روی کیک باعث […]


روش صاف شدن روی کیک؛ چکار کنیم روی کیک صاف بشه و برآمده نباشه؟بعد از پخت کیک، پوشاندن آن با یک لایه خامه خوشمزه و تزیین آن اهمیت زیادی دارد. اگر شما نیز می خواهید کیک خود را خامه کشی کنید، باید سطح کیک شما صاف بوده و برآمده نباشد. صاف نبودن روی کیک باعث می شود،ظاهر خوبی نداشته و برای تزیین آن دچار مشکل شویم. برای اینکه سطح کیک شما صاف بوده و برآمده نباشد، با ادامه این بخش از آشپزخانه نمناک همراه شوید.مقدار مواد باید دقیق باشدبرای اینکه کیکی با سطح صاف داشته باشید حتما به مقدار مواد اولیه کیک توجه کنید زیرا اگر مقدار آرد و بکینگ پودر زیاد باشد کیک سنگین شده و موجب گنبدی شکل شدن آن می شود.دمای فر را تنظیم کنیداگر دمای فر بیشتر باشد، کیک گنبدی شکل خواهد شد زیرا اطراف کیک سریع تر پخته و وسط کیک پف می کند و کیک برآمده و گنبدی می شود. برای صاف شدن سطح کیک، ۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۴ درجه سانتی گراد از میزان دمایی که در دستور کیک گفته شده، کم کرده و زمان پخت کیک را افزایش دهید تا به مرور و کم‌کم کیک بپزد و همه‌ی نقاط آن به یک اندازه پف کند و یکدست شود.آرد را الک کنیدقبل از تهیه کیک حتما آرد و بکینگ پودر مخلوط به آن را چند بار الک کرده و سپس به مواد دیگیافزایید، این کار سبب می شود، سطح کیک برآمده نشده و صاف شود.دمای کل قالب را یکسان‌سازی نماییدبرای اینکه سطح کیک صاف شود، باید حرارت در تمام نقاط قالب یکسان باشد تا همه نقاط هم‌زمان باهم بپزنند و پف یکسانی داشته باشند. برای یکسان‌سازی دمای قالب، کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید و برای اینکه دور کیک نسبت به وسط آن سریع تر نپزد، حوله های قدیمی و کهنه را تمیز بشویید و به اندازه قطر قالب ببرید و با آب سرد حوله را خیس کنید و بفشارید، دور قالب بپیچید و با یک سنجاق قفلی آن را محکم کنید، قالب را در سینی فر قرار دهید تا حرارت مستقیم به حوله نخورد، با این روش اطراف قالب زود داغ نمی شود و همه جای کیک یکدست پخته و کناره های کیک قهوه ای و سفت نمی شود.آرد بکینگ پودر را مخلوط نماییددر تهیه کیک برای صاف شدن سطح آن توجه نمایید که بکینگ پودر باید با آرد خوب مخلوط شود تاکیک به‌طور یکنواخت پف کند، پس حتما دقت کنید که بکینگ پودر و آرد کاملا مخلوط شوند.دیواره را چرب نکنیدبرای پختن کیک های اسفنجی نباید دیواره را چرب کنید فقط کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید زیرا کیک برای پف کردن لازم است، به دیواره بعنوان تکیه گاه بچسبد وشکل بگیرد.مواد کیک را در قالب پخش کنیدمواد کیک را در تمام سطح قالب یکنواخت پخش کنید تا کیک صاف شود زیرا اگر مواد کیک در یکجا بیشتر انباشته باشد، طبیعی است که در آن نقطه بیشتر پف کند.زمان ریختن خمیر کیک داخل قالب دست خود را به‌صورت دورانی بچرخانید تا کیک در همه سطح قالب پخش شود. از ریختن مواد در وسط قالب خودداری نمایید، زیرا اینگونه حباب های هوا در وسط کیک جمع شده و این هوا در هنگام پخت باعث ترک خوردن و برآمده شدن وسط کیک نسبت به کناره های کیک می شود.بعد از ریختن مواد کیک در قالب، قالب را چند بار محکم به یک سطح صاف بکوبید تا حباب های هوا از کیک خارج و مواد کیک در همه جای قالب هم سطح شود.مواد کیک را بیش از حد هم نزنیدبیش از حد هم زدن مواد کیک سبب می شود که تمام سطح کیک به یک اندازه پف نکند، همچنین زیاد هم زدن باعث گنبدی شدن و ترک خوردن کیک می شود. مواد کیک را به‌صورت دورانی و به اندازه نه زیاد و نه کم بهم بزنید.قالب باید کوچک یا بزرگ نباشدمواد کیک باید یک سوم تا نصف قالب را پر کند. در صورت بزرگ بودن قالب اطراف کیک سریع می پزد و باعث گنبدی شدن کیک می شود و اگر قالب کوچک باشد کیک از قالب بیرون می زند و از کناره ها جا برای پف کردن ندارد.مواد هم دمای محیط باشدموادی که برای تهیه کیک نیاز دارید، را باید زودتر از یخچال خارج نمایید تا به دمای محیط برسند زیرا هم دما نبودن مواد با یکدیگر موجب عدم صاف شدن سطح کیک می شود پس توجه کنید تخم مرغ وشیر وروغن هم دمای محیط باشند.

بیشتر بخوانید
غذای کریسمس در ایران و دیگر کشورهای جهان
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28266

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها