داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

6

طرز تهیه استانبولی پلو با مرغ و گوشت

  • کد خبر : 28386
  • 12 مهر 1401 - 14:11
طرز تهیه استانبولی پلو با مرغ و گوشت

طرز تهیه استانبولی پلواستانبولی پلو که به نام دمی گوجه یا دمپختک گوجه نیز معروف است، از غذاهای خوشمزه ایرانی است که بسیار ساده و فوری تهیه می شود، این غذای خوشمزه را می توانید، در زمان هایی که وقت کافی برای آشپزی ندارید تهیه نمایید و با سبزی خوردن و یک سالاد شیرازی خوشمزه […]


طرز تهیه استانبولی پلواستانبولی پلو که به نام دمی گوجه یا دمپختک گوجه نیز معروف است، از غذاهای خوشمزه ایرانی است که بسیار ساده و فوری تهیه می شود، این غذای خوشمزه را می توانید، در زمان هایی که وقت کافی برای آشپزی ندارید تهیه نمایید و با سبزی خوردن و یک سالاد شیرازی خوشمزه نوش جان نمایید.ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.مواد لازم تهیه استانبولی پلو برای ۶ نفرمواد لازممقدار لازمرب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپخوریبرنج۱ کیلوگوجه فرنگی۳ کیلوپیاز۲ عددروغن۱۰۰ تا ۱۵۰ گرمنمک و فلفلبه مقدار لازمطرز تهیه استانبولی پلو بدون گوشتاگر به هر دلیلی مایل به استفاده از گوشت در دمی گوجه نیستید، به روش زیر یک استانبولی پلو خوشمزه بدون گوشت تهیه نمایید و نوش جان کنید.ابتدا برنج را پاک کنید.برنج را با توجه به نوع آن حدود ۳۰ دقیقه در یک ظرف بخیسانید.پوست گوجه فرنگی ها و سیب زمینی ها را بگیرید و آنها را به صورت مکعبی کوچک خرد نمایید. می توانید در صورت تمایل گوجه ها را رنده نمایید. پیاز را خرد یا رنده کنید و درون قابلمه ای مناسب برای طبخ برنج به همراه مقدار کمی روغن تفت دهید. پس از طلایی شدن پیازها مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و یک دقیقه دیگر پیازها را تفت دهید.رب را به پیاز افزوده و چند دقیقه ای تفت دهید تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود. سیب زمینی ها و گوجه فرنگی های خرد شده اضافه نموده و تفت دهید تا آب آن به طور کامل جمع شود. برنج خیس شده را درون قابلمه ای که مواد را درون آن تفت داده اید، بریزید. روی برنج و باقی مواد آب بریزید،طوری که آب حدود نصف یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد، سپس کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید تا آب موجود در قابلمه برنج تبخیر شود.پس از تبخیر شدن آب موجود در قابلمه حرارت زیر قابلمه را کم کرده و زیر قابلمه ،یک شعله پخش کن قرار دهید تا ته دیگ برنج نسوزد. ۴۵ دقیقه بعد برنج شما دم کشیده و حاضر است. استانبولی پلو را پس از آماده شدن به همراه ترشی مخلوط یا سالاد شیرازی سرو نمایید.طرز تهیه استانبولی پلو با گوشتمرحله اولبرای تهیه استانبولی پلو با گوشت می توانید هم از گوشت چرخ شده و هم از گوشت قیمه شده استفاده کنید.گوشت را به صورت خیلی ریز خرد کنید (به صورت قیمه ای) و به همراه پیاز سرخ کرده تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.بعد ۲ تا ۳ لیوان آب داخل گوشت تفت داده شده بریزید تا گوشت با حرارت کم بپزد.در حین پخت ، به آن رب و کمی نمک هم اضافه کنید.بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد ، مانند بالا برنج را تهیه کنید.مرحله دومبعد از تبخیر کامل آب برنج ، وسط آن را باز کنید و گوشت قیمه را وسط آن قرار دهید و بعد با برنج روی آن را بپوشانید.در قابلمه را محکم ببندید و روی حرارت کم قرار دهید تا برنج دم بکشد.این برنج را میتوانید در فر هم به مدت نیم ساعت با حرارت ۳۵۰ درجه و یا یک ساعت با حرارت ۳۰۰ درجه هم دم کنید.اگر هم از گوشت چرخ کرده استفاده کردید ، گوشت را با پیاز سرخ کنید و یک قاشق رب را با ادویه و یک لیوان آب مخلوط کنید و داخل گوشت بریزید تا به آرامی گوشت بپزد و آبش کشیده شود.باقی مراحل را مانند بالا ادامه دهید و گوشت را به مواد دیگر استانبولی پلو بیافزایید و پس از کشیده شدن آب برنج، در قابلمه را محکم ببندید و روی حرارت کم قرار دهید تا برنج دم بکشد.طرز تهیه استانبولی پلو با مرغبرای تهیه استانبولی پلو با مرغ، گوشت سینه مرغ را به صورت جداگانه با یک پیاز و کمی زردچوبه آبپز کنید.گوشت مرغ را به صورت ریش ریش خرد کنید.مراحل را مانند دستور بالا دنبال کنیدو مرغ را به مواد دیگر استانبولی پلو بیافزایید و پس از کشیده شدن آب برنج، در قابلمه را محکم ببندید و روی حرارت کم قرار دهید تا برنج دم بکشد.نکات مهم :انواع دمپختک ها را نباید به صورت آبکشی و برنج دان دان درست کنید، دمپختک باید به صورت کته پخته شود که علاوه طعم بهتر ، مواد مغذی آن نیز بیشتر است.در میزان ریختن نمک دقت کنید و کم‌کم نمک را بریزید تا به مزه دلخواه برسید. به ازای هر پیمانه برنج یک و نیم پیمانه آب در نظر بگیرید. در صورت تمایل می توانید برای پخت استانبولی پلو به جای آب از آب گوجه یا آب مرغ و گوشت استفاده کنید. میتوانید سیب زمینی ها را جداگانه سرخ کنید و هنگام سرو پلو لابه لای آن بریزید.از قابلمه تفلون یا شعله پخش کن استفاده کنید تا ته دیگ خوبی به دست بیاورید.نکاتدر صورت تمایل استفاده از نصف پیمانه شیره تمرهندی همراه آب جوش، استانبولی پلو را ترش می کند. (تمبر هندی از خاصیتی برخوردار می باشد که باعث بهبود گردش خون می شود و در سلامت قلب نیز مؤثر است)زعفران عطر بکری را به این غذا می دهد.دارچین میتواند این غذا از نظر عطر بی نظیر کند.برای اینکه شکل و شمایل غذا بهتر شود در هنگام تفت پیاز از فلفل دلمه ای سبز یا قرمز نگینی شده هم میتوانید استفاده کنید.در صورت رنگ نداشتن گوجه ها از یکی دو قاشق رب هنگام تفت دادن گوجه ها استفاده کنید.برای عطر و طعم بهتر پلو میتوانید نصف پیمانه برنج دودی به غذایتان اضافه کنید تا هم عطر غذا را بی نظیر کند و هم این کار باعث میشود کسانی که با بوی گوشت در پلو مشکل دارند، از طعم غذا لذت ببرند و بوی گوشت را کمتر احساس کنند.برای اینکه ته دیگ برنج به دلیل وجود رب گوجه فرنگی نسوزد از قابلمه تفلون یا شعله پخش کن استفاده کنید تا ته دیگ خوبی به دست بیاورید.سعی کنید از قابلمه هایی استفاده کنید که در آن خوب بسته شود و سوراخ داشته باشد. تا از دم کنی استفاده نکنید. چون باعث خوش قیافه تر شدن غذا میشود. البته این نکته را در مورد انواع پلو و چلو کاربرد دارد. پیشنهاد میکنیم گوجه فرنگی ها را ابتدا کبابی کنید و بعد پوره کنید و در غذا بکار ببرید چون مزه متفاوت تری خواهید داشت.عصاره گوشت و یا مرغ برای لذیذ تر شدن استامبولی پلو استفاده می شود.میتوانید سیب زمینی ها را جداگانه سرخ کنید و هنگام سرو پلو لابه لای آن بریزید.استفاده از آب مرغ استانبولی پلو را خوشمزه تر میکند.حتی میتوان استانبولی پلو را با مرغ هم تهیه کرد.نکات تکمیلی در مورد استانبولی پلوزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و و ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد . استانبولی پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

بیشتر بخوانید
طرز تهیه آش انار خوشمزه رستوران های گیلان
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28386

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها