داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

10

راز سیب زمینی سرخ کرده های بهترین فست فودی تهران

  • کد خبر : 28466
  • 22 مهر 1401 - 15:31
راز سیب زمینی سرخ کرده های بهترین فست فودی تهران

آموزش چند ترفند و روش برای تردتر شدن سیب زمینی سرخ کردهیکی از سوال هایی که برای بسیاری از ما در رستوران پیش می آید، این است که چرا سیب زمینی سرخ کرده هایی که داخل خانه تهیه می کنیم مانند رستوران ترد و کرانچی نمی شود. سرآشپزان رستوران ها ترفندهایی را برای ترد شدن […]


آموزش چند ترفند و روش برای تردتر شدن سیب زمینی سرخ کردهیکی از سوال هایی که برای بسیاری از ما در رستوران پیش می آید، این است که چرا سیب زمینی سرخ کرده هایی که داخل خانه تهیه می کنیم مانند رستوران ترد و کرانچی نمی شود. سرآشپزان رستوران ها ترفندهایی را برای ترد شدن سیب زمینی ها به کار می برند که در این بخش از آشپزخانه نمناک به آنها پرداخته ایم.برای ترد شدن سیب زمینی های سرخ شده نکات زیر را رعایت کنید:ترفند اول:سرخ کردن سیب زمینی در دو نوبتابتدا سیب زمینی را به صورت خلالی با اندازه های یکسان خرد می کنیم.سیب زمینی ها را داخل قابلمه آب جوش و کمی نمک می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه صبر می کنیم تا سیب زمینی ها نیم پز شوند.سیب زمینی ها را آبکشی می کنیم و روی یک دستمال حوله ای تمیز می ریزیم تا سریعتر خشک شوند.سیب زمینی را به مقداری نمک و فلفل سیاه آغشته می کنیم.در ظرفی مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی ریخته و پس از داغ شدن سیب زمینی ها را داخل روغن می ریزیم.پس از پنج دقیقه سیب زمینی ها را از روغن خارج کرده و درون توری می ریزیم تا روغن اضافی شان خارج شود.دوباره سیب زمینی ها را داخل روغن با حرارت بسیار بالا سرخ می کنیم تا خشک و طلایی شوند.ترفند دوم :روش بلانچ کردنابتدا سیب زمینی را به صورت خلالی با اندازه های یکسان خرد می کنیم.سیب زمینی ها را داخل قابلمه آب جوش و کمی نمک می ریزیم و به مدت ۱ دقیقه صبر می کنیم تا سیب زمینی ها نیم پز شوند.بعد از یک دقیقه بلافاصله سیب‌زمینی‌ها را در آب سرد می ریزیم و آبکش می کنیم.بعد از آبکش کردن سیب‌زمینی‌ها را با نمک و فلفل‌ مزه‌دار می کنیم.سیب زمینی ها را در دستگاه سرخ‌کن یا در یک ماهیتابه گود یا قابلمه با روغن داغ فراوان سیب‌زمینی‌ها را سرخ می کنیم.ترفند سوم :قرار دادن سیب زمینی ها در فریزرسیب زمینی ها را پوست می گیریم و به صورت خلالی یکدست و درشت خرد می کنیم.سیب زمینی ها را با آب سرد به خوبی می شوییم.سیب زمینی ها را داخل قابلمه آب جوش و کمی نمک می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه می جوشانیم.سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم و درون آبکش می ریزیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا خشک شوند.سیب زمینی ها را درون یک کیسه پلاستیک می ریزیم و به مدت دو ساعت درون فریزر می گذاریم تا بافت سیب زمینی ها منسجم شوند.سیب زمینی ها را از فریزر خارج می کنیم و درون روغن داغ سرخ می کنیم.

بیشتر بخوانید
ظروف هات دلیوری
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28466

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها