داغ‌ترین‌ها

راز تقویت مو در سن بالا؛ دیگه نذار موهات بریزه استایل میلیونی بازیگران فینال جوکر بجز علی صادقی؛ چه خبره؟؟ تانوس اسکویید گیم، حقیقت زندگی اش را فاش کرد برای آنکه روماتیسم نگیریم باید …. چهره های مشهور ایرانی متولد ۱۰ بهمن ماه طرز تهیه کباب کوبیده کبابی ها بالاخره لو رفت+ آموزش ماجرای استوری معنادار المیرا شریفی مقدم برای بیرانوند چیه؟ خواص گنه گنه؛ جایگزین عالی برای گوشت بازیگران سریال فریبا کنار همسر و خانواده شان عکس عجیبی که از دونالد ترامپ وایرال شده هر نوع خورشت رو چند روز میشه تو یخچال نگه داشت؟ اثرات جادویی آب، شاید باور نکنید سوجان و سهراب پشت صحنه سریال+ عکس نسرین مقانلو در جشن تولد حمید هیراد+ عکس راه حل گیاهی و خانگی ترمیم موهای آسیب دیده سخت ترین روز سریال فریبا برای ستاره سادات قطبی داروهای سرماخوردگی که شما را به کشتن می دهند چهره های مشهور ایرانی متولد و درگذشته ۲ بهمن ماه سلفی پرمحبت شبنم قربانی با پدرشوهرش ادویه خورش بادمجان و راز غلیظ شدن این خورشت

6

یه آش خوشمزه و مقوی، مخصوص هوای پاییز

  • کد خبر : 28682
  • 11 آبان 1401 - 17:22
یه آش خوشمزه و مقوی، مخصوص هوای پاییز

طرز تهیه آش بلغور خوشمزه برای فصل پاییز و زمستونبسیاری از ما ایرانی ها با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن هوا انواع آش را در برنامه غذایی خود می گنجانیم. آش‌ها در کشور ما از تنوع گسترده‌ای برخوردار هستند و در نقاط مختلف کشورمان آش‌های متفاوتی درست می‌شوند. اگر خانواده شما هم اهل […]


طرز تهیه آش بلغور خوشمزه برای فصل پاییز و زمستونبسیاری از ما ایرانی ها با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن هوا انواع آش را در برنامه غذایی خود می گنجانیم. آش‌ها در کشور ما از تنوع گسترده‌ای برخوردار هستند و در نقاط مختلف کشورمان آش‌های متفاوتی درست می‌شوند. اگر خانواده شما هم اهل خوردن آش هستند، حتما این آش پاییزی خوشمزه را که طرز تهیه آن را در این بخش از آشپزخانه نمناک آورده ایم، در یکی از این روزها تهیه کنید و دور هم نوش جان نمایید.مواد لازم تهیه آش پاییزی (آش بلغور)مواد لازممقداربلغور گندم ۲ لیواننخود۱ لیوانلوبیانصف لیواننمک و ادویهبه میزان لازمپیاز۲ عددسبزی آش ۵۰۰ گرمآب نارنج یا آبغوره۱/۳ لیوانعصاره قلم۱ تکهگوشت گوساله۳۰۰ گرمگوجه۴ عددطرز تهیه آش پاییزیپیاز را ریز خرد کنید.درون قابلمه ای پیاز خرد شده و کمی روغن بریزید.زمانی که پیاز طلایی و سبک شد، گوجه پوره شده را اضافه کنید.به مواد داخل قابلمه فلفل و زرد چوبه بیافزایید.نخود نیم پز و بلغور گندمی که از شب قبل خیس کرده اید، را به آن اضافه کنید.مقداری آب به قابلمه بیافزایید و بگذارید بلغور پخته و شکفته شود.بعد از پخت و لعاب دادن بلغور به آن لوبیا آبپز شده را بیافزایید.گوشت پخته شده را ریش ریش کنید و به آش اضافه کنید.سبزی آش خرد شده شامل گشنیز، جعفری، اسفناج، شوید، تره را به مواد آش بیافزایید.عصاره قلم، نمک، آب نارنج را درون قابلمه بریزید.در آخر پیازداغ را اضافه کرده و بگذارید چهل دقیقه با حرارت کم بپزد تا آش شما جا افتاده شود.نکات مهم حبوبات را از قبل خیس کرده و نیم پز نمایید.بلغور گندم را از شب قبل بخیسانید.گوشت را با پیاز و سیر آبپز و سپس ریش ریش کنید.

بیشتر بخوانید
آموزش کیک 8 قاشقی؛ راحت ترین کیک قابلمه ای دنیا
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28682

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها