طرز تهیه آش بلغور خوشمزه برای فصل پاییز و زمستونبسیاری از ما ایرانی ها با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن هوا انواع آش را در برنامه غذایی خود می گنجانیم. آشها در کشور ما از تنوع گستردهای برخوردار هستند و در نقاط مختلف کشورمان آشهای متفاوتی درست میشوند. اگر خانواده شما هم اهل خوردن آش هستند، حتما این آش پاییزی خوشمزه را که طرز تهیه آن را در این بخش از آشپزخانه نمناک آورده ایم، در یکی از این روزها تهیه کنید و دور هم نوش جان نمایید.مواد لازم تهیه آش پاییزی (آش بلغور)مواد لازممقداربلغور گندم ۲ لیواننخود۱ لیوانلوبیانصف لیواننمک و ادویهبه میزان لازمپیاز۲ عددسبزی آش ۵۰۰ گرمآب نارنج یا آبغوره۱/۳ لیوانعصاره قلم۱ تکهگوشت گوساله۳۰۰ گرمگوجه۴ عددطرز تهیه آش پاییزیپیاز را ریز خرد کنید.درون قابلمه ای پیاز خرد شده و کمی روغن بریزید.زمانی که پیاز طلایی و سبک شد، گوجه پوره شده را اضافه کنید.به مواد داخل قابلمه فلفل و زرد چوبه بیافزایید.نخود نیم پز و بلغور گندمی که از شب قبل خیس کرده اید، را به آن اضافه کنید.مقداری آب به قابلمه بیافزایید و بگذارید بلغور پخته و شکفته شود.بعد از پخت و لعاب دادن بلغور به آن لوبیا آبپز شده را بیافزایید.گوشت پخته شده را ریش ریش کنید و به آش اضافه کنید.سبزی آش خرد شده شامل گشنیز، جعفری، اسفناج، شوید، تره را به مواد آش بیافزایید.عصاره قلم، نمک، آب نارنج را درون قابلمه بریزید.در آخر پیازداغ را اضافه کرده و بگذارید چهل دقیقه با حرارت کم بپزد تا آش شما جا افتاده شود.نکات مهم حبوبات را از قبل خیس کرده و نیم پز نمایید.بلغور گندم را از شب قبل بخیسانید.گوشت را با پیاز و سیر آبپز و سپس ریش ریش کنید.
یه آش خوشمزه و مقوی، مخصوص هوای پاییز
طرز تهیه آش بلغور خوشمزه برای فصل پاییز و زمستونبسیاری از ما ایرانی ها با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن هوا انواع آش را در برنامه غذایی خود می گنجانیم. آشها در کشور ما از تنوع گستردهای برخوردار هستند و در نقاط مختلف کشورمان آشهای متفاوتی درست میشوند. اگر خانواده شما هم اهل […]
- 366 بازدید
- بدون دیدگاه