داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

4

ترفند ماست بندها برای سفت و شیرین شدن ماست

  • کد خبر : 28806
  • 23 آبان 1401 - 18:41
ترفند ماست بندها برای سفت و شیرین شدن ماست

ترفند سفت و شیرین شدن ماست خانگیماست یکی از پرخاصیت ترین مواد غذایی است که دارای خواص زیادی بوده و آن را می‌توان در خانه تهیه کرد. ماست‌هایی که در سوپر مارکت‌ها و… به فروش می‌رسند، اغلب شیرین و سفت هستند. به همین خاطر برخی از کدبانوهای ایرانی علی رغم میلشان به جای تهیه ماست […]


ترفند سفت و شیرین شدن ماست خانگیماست یکی از پرخاصیت ترین مواد غذایی است که دارای خواص زیادی بوده و آن را می‌توان در خانه تهیه کرد. ماست‌هایی که در سوپر مارکت‌ها و… به فروش می‌رسند، اغلب شیرین و سفت هستند. به همین خاطر برخی از کدبانوهای ایرانی علی رغم میلشان به جای تهیه ماست در خانه به خرید آن روی می‌آورند. در این بخش از نمناک ترفندی را در تهیه ماست خانگی به شما می‌آموزیم که می‌توانید با آن یک ماست شیرین و سفت درست کنید.چگونه یک ماست شیرین و سفت تهیه کنیم؟برای اینکه ماست شما شیرین و سفت شود و آب نیاندازد، بهتر است از ترفند زیر استفاده نمایید:مواد لازم برای تهیه ماست شیرین و سفتمواد لازممقدارشیر۱.۵ لیترماست ۳ قاشق غذاخورینشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوریطرز تهیه ماست شیرین و سفتنشاسته و شیر را با هم مخلوط نمایید.شیر و نشاسته را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.بعد از به جوش آمدن شیر، حرارت را خاموش نمایید.بعد از اینکه شیر از حرارت افتاد یعنی زمانی که انگشتتان را نسوزاند، یک ملاقه شیر را با ماست مخلوط نمایید.ماست را به کل شیر بیافزایید.شیر را در جای نسبتا گرم به مدت ۵ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد.ماست را درون یخچال به مدت ۱۲ ساعت بگذارید و سپس سرو نمایید. نکته اگر داخل ماست مایه زده شده و گرفته قبل از سرد شدن کامل قاشقی بزنید یا آن را تکان دهید، ماست آب می‌اندازد.اگر به هر دلیلی ماست شما آب انداخت آن را دور نریزید و مصرف کنید.اگر ماستتان آب انداخت میتوانید با یک دستمال تمیز آب آن را بگیرید.اگر ماست آب انداخت یا تکه‌تکه شد، یعنی شیر زیاد داغ بوده و یا ماست خیلی سرد بوده و یا مایه ماست کمتر از مقدار لازم بوده است.

بیشتر بخوانید
لیست پیشنهادی برای ناهار امروز 7 تیر
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28806

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها