داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

6

طرز تهیه پنیر خامه ای خانگی با شیر و کره

  • کد خبر : 28822
  • 25 آبان 1401 - 18:41
طرز تهیه پنیر خامه ای خانگی با شیر و کره

طرز تهیه پنیر خامه ای خانگی با شیر پرچربپنیر خامه ای یک پنیر با بافت نرم و لطیف و طعم دلپذیر است که از شیر گاو و… تهیه شده و در آشپزی و شیرینی پزی کاربرد فراوانی دارد. گرچه پنیر خامه ای در سوپرمارکت ها و فروشگاه ها به فراوانی یافت می شود اما می […]


طرز تهیه پنیر خامه ای خانگی با شیر پرچربپنیر خامه ای یک پنیر با بافت نرم و لطیف و طعم دلپذیر است که از شیر گاو و… تهیه شده و در آشپزی و شیرینی پزی کاربرد فراوانی دارد. گرچه پنیر خامه ای در سوپرمارکت ها و فروشگاه ها به فراوانی یافت می شود اما می توانید این نوع پنیر را با مواد در دسترسی در خانه تهیه کنید و از درست کردن یک پنیر خامه ای سالم و خوشمزه در منزل لذت ببرید. در این بخش از آشپزخانه نمناک شما را با روش تهیه پنیر خامه ای خانگی آشنا می کنیم.مواد لازم برای تهیه پنیر خامه ای خانگیمواد لازممقدارشیر پرچرب۲ لیترسرکه سفید۸ قاشق غذاخورینمکبه مقدار لازمکره۲۵ گرمطرز تهیه پنیر خامه ایشیر را ۲۰ دقیقه بجوشانید.وقتی جوش آمد، از روی حرارت بردارید تا گرما از کف به آن منتقل نشود.سرکه سفید اضافه کرده و هم بزنید.در این مرحله شیر بریده می شود و پنیر تشکیل می شود.۵ دقیقه صبر کنید و پنیر را داخل یک ظرف گود صافی بگذارید و روی صافی پارچه ی نازک و تمیز پهن کنید.پنیر ایجاد شده را روی پارچه بریزید تا آب اضافه اش کشیده شود.لازم نیست جسمی سنگین روی پارچه بگذارید.بعد از اینکه آب پنیر خارج شد، پنیر را به همراه کره، کمی نمک و چند قاشق شیر داخل مخلوط کن بریزید.پنیر را در ظرفی ریخته ودرون یخچال به مدت چند ساعت بگذارید.پنیر خامه ای خوشمزه شما آماده است، نوش جانتان.نکات مهم این پنیر داخل ظرف در بسته، به مدت یک هفته داخل یخچال قابل نگه داری است.به جای سرکه سفید می توانید از آب لیموترش و ماست ترش نیز استفاده کنید.اگر پنیر خامه ای شما در مرحله مخلوط کردن سفت بود، به آن مقداری شیر بیافزایید.توجه نمایید هنگام افزودن سرکه، شیر در حال جوشیدن نباشد زیرا در اینصورت پنیر سفت و بی کیفیت می شود.

بیشتر بخوانید
“کیک ماست” را با چه موادی و چگونه درست کنیم؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28822

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها