داغ‌ترین‌ها

تقویت مغز و حافظه با تمرین جالب لمس سکه! گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد

8

طرز تهیه کدو حلوایی سرخ شده مجلسی

  • کد خبر : 28958
  • 08 آذر 1401 - 22:42
طرز تهیه کدو حلوایی سرخ شده مجلسی

طرز تهیه کدو حلوایی سرخ شدهکدو تنبل (کدو حلوایی) یا همان کدوهای نارنجی رنگ نماد هالوین یکی از انواع خوراکی های خوشمزه فصل های پاییز و زمستان است که بسیاری از ما ایرانیان آن را با دستورهای متنوعی برای شب یلدا تهیه و در این شب به یادماندنی در کنار خانواده نوش جان می کنیم.اگر […]


طرز تهیه کدو حلوایی سرخ شدهکدو تنبل (کدو حلوایی) یا همان کدوهای نارنجی رنگ نماد هالوین یکی از انواع خوراکی های خوشمزه فصل های پاییز و زمستان است که بسیاری از ما ایرانیان آن را با دستورهای متنوعی برای شب یلدا تهیه و در این شب به یادماندنی در کنار خانواده نوش جان می کنیم.اگر همیشه برای شب یلدا کدو آبپز تهیه می کنید امسال کدو را به روشی که در این بخش از آشپزخانه نمناک قرار داده ایم، طبخ کنید و با یک کدو حلوایی کاراملی سرخ شده مجلسی با دارچین شب یلدای متفاوتی برای خود رقم بزنید.مواد لازم برای تهیه کدو حلوایی سرخ شدهمواد لازممیزان لازمکدو حلوایی۱ عددشکر۳ قاشق غذاخوریزعفران آب شده۱ تا ۲ قاشق غذاخوریدارچین و پودر هلبه مقدار دلخواهکرهبه مقدار لازمطرز تهیه کدو حلوایی سرخ شدهیک کدو حلوایی نارنجی تو پر و گوشتی انتخاب کنید.کدو را پوست بگیرید و به تکه های مناسب خرد کنید.داخل یک تابه مقداری کره ریخته و کدو حلوایی را داخل تابه تفت دهید تا کمی سرخ شود.پودر دارچین و پودر هل را روی کدو ها بریزید.سپس روی کدو حلوایی شکر را بپاشید.کدو ها را زیر و رو کنید تا کم کم شکر شروع به ذوب شدن کند.زعفران دم شده روی کدوها بریزید تا خوش رنگ شود.مقداری آب بر روی کدوها بریزید به طوری که سطح آب یک بند انگشت بالاتر از سطح کدوها باشد.درب تابه را ببندید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید نیم ساعت بپزد.درب تابه را بردارید و اجازه دهید کدو به مدت ۳۰ دقیقه در تابه ای که درب باز دارد، بجوشد تا آب درون تابه به طور کامل کشیده شود.در این مرحله سس غلیظی در کف تابه باقی می ماند.در نهایت کدو حلوایی را درون ظرف مورد نظرمان کشیده و سرو کنید.نکات مهمبرای خوش عطر شدن کدو حلوایی کمی گلاب در آخر به کدوها بیافزایید.به جای پودر دارچین و پودر هل می توانید از چوب دارچین و هل استفاده نمایید.برای خوشمزه شدن کدوها بیش از حد آب اضافه نکنید.

بیشتر بخوانید
اشتباهی که حلوا رو خشک و سفت میکنه
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=28958

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها