طرز تهیه خرمالو خشک درسته و اسلایسی در منزلخرمالو یکی از میوههای خوشمزه پاییزی است که سرشار از ویتامینها و مواد معدنی و برای سلامتی بسیار مفید است. خشک کردن خرمالو یک روش عالی برای داشتن این میوه خوشمزه در طول سال است پس اگر می خواهید برای مهمانی، دورهمی و… خرمالو خشک داشته باشید، این بخش از نمناک را بخوانید تا با روش های تهیه خرمالو خشک آشنا شوید.انتخاب خرمالو برای خشک کردنبرای خشک کردن خرمالو میوه ای را انتخاب کنید که رنگ نارنجیپررنگ و بافتی سفت داشته و به راحتی بتوان آن را لایه لایه کرد. شما برای برش دادن خرمالوهایی که بافتی نرم دارد، با سختی مواجه خواهید شد.طرز تهیه خرمالو خشک درستهبرای تهیه خرمالو درسته، خرمالوهای سفت را انتخاب کنید.پوست خرمالو را بکنید.خرمالوها را از ساقه به یکدیگر ببندید و در آفتاب آویزان کنید.در طی مدت خشک کردن آنها را بهطور مرتب و روزانه ماساژ دهید تا شکل و بافت متفاوتی به خود بگیرند.طرز تهیه خرمالو خشک شده اسلایسی یا چیپس خرمالوبرای خشک کردن خرمالو اسلایس شده و یا چیپس خرمالو به روش زیر عمل کنید:شستشو و برش خرمالوهاخرمالوها را شسته و به صورت لایه لایه برش دهید.برش خرمالوها نباید خیلی نازک و یا خیلی کلفت باشد، بهتر است برشهای لایهای خرمالو اندازه نیم سانتیمتری داشته باشند.خشک کردن خرمالو زیر نور آفتاببرای خشک کردن تکه های خرمالو می توانید از نور خورشید استفاده نمایید. برش های خرمالو را در سینی بریزید و روی آن یک توری بکشید و اجازه دهید خرمالوها خشک شوند. یادتان نرود که خرمالوها را زیر و رو نمایید.طرز تهیه خرمالو خشک با شوفاژ و بخاریبرای خشک کردن خرمالو روی شوفاژ، یک فویل آلومینیومی روی آن پهن کنید و تکههای خرمالو را روی آن بچینید تا خشک شود.برای خشک کردن خرمالو روی بخاری، خرمالوها را در سینی پهن کنید و روی بخاری بگذارید تا به تدریج آب آن کشیده شده و خرمالو خشک شود.طرز تهیه خرمالو خشک با میوه خشک کنبرای خشک کردن خرمالو با میوه خشک کن قطعههای خرمالو را در طبقههای موجود در خشک کن قرار دهید به طوری که تکه های خرمالو روی هم قرار نگیرند زیرا سبب به هم چسبیدن تکه های خرمالو به یکدیگر می شود. ٨ الی ١٢ ساعت زمان لازم است تا خرمالوها خشک شوند. در این فاصله سینی های دستگاه را مرتب جا بجا کنید و خرمالوها را بعد از ۵ ساعت برعکس کنید تا سمت دیگرش هم خشک شود.طرز تهیه خرمالو خشک در فربرای خشک کردن خرمالو می توانید از فر استفاده نمایید، در این روش درجه حرارت فر را روی ۹۵ تا ۱۰۰ قرار دهید و حداقل دو تا سه ساعت زمان دهید که خرمالوها خشک شوند. به درجه حرارت فر توجه نمایید تا میوهها نسوزند.نکات مهم در طرز تهیه خرمالوی خشکخرمالوها حتما باید در یخچال نگه داری شوند.برای خشک کردن خرمالو میتوانید آن را با دارچین و جوز هندی، زنجبیل یا حتی فلفل طعمدار کنید.از خرمالو خشک میتوانید در تهیه دسر و تزیین انواع کیکها و دسرها استفاده نمایید.خرمالو خشک نسبت به خرمالو تازه قند بیشتری دارد.
طرز تهیه خرمالو خشک با بخاری، فر، شوفاژ و …
طرز تهیه خرمالو خشک درسته و اسلایسی در منزلخرمالو یکی از میوههای خوشمزه پاییزی است که سرشار از ویتامینها و مواد معدنی و برای سلامتی بسیار مفید است. خشک کردن خرمالو یک روش عالی برای داشتن این میوه خوشمزه در طول سال است پس اگر می خواهید برای مهمانی، دورهمی و… خرمالو خشک داشته باشید، […]
- 474 بازدید
- بدون دیدگاه