داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

6

دلیل خشک شدن خمیر پیتزا خونگی و راه حلش

  • کد خبر : 29014
  • 13 آذر 1401 - 23:21
دلیل خشک شدن خمیر پیتزا خونگی و راه حلش

دلیل خشک شدن خمیر پیتزای خانگیپیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاها نزد ایرانی هاست. اگر شما هم علاقمند به فست فود هستید، حتما می دانید که یکی از رازهای خوشمزگی پیتزا به خمیر آن بستگی دارد. پیتزایی خوشمزه می باشد که به غیر از مخلفات دیگر خمیری ترد داشته و خشک و خیلی نازک و […]


دلیل خشک شدن خمیر پیتزای خانگیپیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاها نزد ایرانی هاست. اگر شما هم علاقمند به فست فود هستید، حتما می دانید که یکی از رازهای خوشمزگی پیتزا به خمیر آن بستگی دارد. پیتزایی خوشمزه می باشد که به غیر از مخلفات دیگر خمیری ترد داشته و خشک و خیلی نازک و یا خیلی ضخیم نباشد. اگر می خواهید خودتان در خانه پیتزا تهیه کنید، با این بخش از آشپزخانه نمناک همراه شوید تا بیاموزید چگونه خمیر پیتزای ترد تهیه نمایید، خمیری که خشک نباشد.چرا خمیر پیتزا خشک می شود؟از آرد مناسب استفاده نمی کنید، بهترین آرد برای خمیر پیتزا آرد ۰۰ است و کیفیت نهایی خمیر بهتر از آرد معمولی خواهد شد.اجازه نمی دهید خمیر شما ور بیاید و بلافاصله از خمیر استفاده می کنید، همین کار باعث می شود خمیر حالت کشی نداشته باشد و کوچک شود.فر را از قبل گرم نمی کنید.درون خمیر پیتزا روغن استفاده نمی کنید، روغن تاثیر مستقیم در خشک شدن خمیر پیتزا دارد.روی خمیر پیتزا را نمی پوشانید، این کار سبب می شود روی خمیر سفت و خشک شود.چکار کنیم که خمیر پیتزا خشک نشهبرای اینکه خمیر پیتزا شما بعد از پخت خشک نشود:آرد مناسب استفاده نمایید، اگر آرد معمولی استفاده می کنید، گلوتن آن را با ریختن مقداری آرد ذرت پایین بیاورید، دقت کنید هر میزان از آرد ذرت استفاده میکنید باید از آرد سفید خود کم کنید.با ورز دادن بیشتر به خمیر کمک کنید تا به خوبی به عمل آمده و لطافت بیشتری داشته باشد. بهتر است خمیر را بر روی یک تخته برش تمیز و خشک که از قبل آرد پاشی کرده اید ورز بدهید.روی خمیر را پوشانده در محلی گرم اجازه دهید تا کاملا آماده شود.درون فر یک ظرف آب قرار دهید، این کار سبب می شود خمیر پیتزای شما بدون خشک شدن بپزد و ترد گردد.می توانید به دیواره های فر کمی آب اسپری کنید تا خمیر پیتزا خیلی خشک نشود.کف ظرف را حتما کمی چرب کنید و روی پیتزا را هم با سس و پنیر و کره ذوب شده مرطوب نگه دارید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه موکا؛ قهوه با لایه های شیر و شکلات
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29014

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها