داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

8

دلیل اصلی خشک شدن کیک ساده، یزدی و کاپ کیک

  • کد خبر : 29070
  • 18 آذر 1401 - 23:41
دلیل اصلی خشک شدن کیک ساده، یزدی و کاپ کیک

خشک شدن کیک ساده و دیگر کیک ها به چه دلیل است؟اغلب ما ایرانی ها به رسم نیاکانمان از مهمانان خود به طور ویژه و با انواع خوراکی های خوشمزه پذیرایی می کنیم. اگر جزو این دسته از افراد هستید و برای پذیرایی از مهمانانتان کیک خانگی می پزید، حتما می دانید که هیچ چیز […]


خشک شدن کیک ساده و دیگر کیک ها به چه دلیل است؟اغلب ما ایرانی ها به رسم نیاکانمان از مهمانان خود به طور ویژه و با انواع خوراکی های خوشمزه پذیرایی می کنیم. اگر جزو این دسته از افراد هستید و برای پذیرایی از مهمانانتان کیک خانگی می پزید، حتما می دانید که هیچ چیز بدتر از خشک و شکننده شدن کیک بعد از پخت نیست اما علت خشک و شکننده شدن انواع کیک( کیک یزدی، کیک اسفنجی، کاپ کیک و…) چیست و چگونه کیک خانگی با بافت نرم تهیه نماییم؟ با این بخش از آشپزخانه نمناک همراه شوید تا پاسخ سوالات خود را دریابید.علت خشک و شکننده شدن انواع کیک( کیک یزدی، کیک اسفنجی، کاپ کیک و…)اگر کیکی که پخته اید، خشک بوده و بافتی شکننده دارد، علت آن می تواند:استفاده ناکافی از مایعاتدمای بسیار بالا و یا بسیار پایین برای پخت کیکزمان پخت طولانیاستفاده از تخم مرغ کوچک و کم کردن تعداد تخم مرغ هاعدم اندازه گیری درست مواد تشکیل دهندهاستفاده از آرد و بکینگ پودر زیادمقدارکم چربی کیکمقدار کم و زیاد شکر کیکبیش از حد مخلوط کردن مایه کیکسفت و شل بودن زیاد خمیر کیکخارج کردن کیک داغ از قالباستفاده از آرد معمولیباز و بسته نمودن مدام درب فردلیل خشک شدن کیک در مایکروفراستفاده کم از مایعاتدمای بالا یا بسیار پایین به مدت طولانیاستفاده بیش از حد از آرد و بکینگ پودردلیل خشک شدن کیک درتوسترنزدیک بودن قالب کیک به المنت‌های پایین و بالااستفاده از ظرف‌های با قطر زیادپر کردن زیاد قالبعدم تنظیم درست دماپخت طولانی مدت کیکباز و بسته کردن بیش از حد درب توسترچگونه کیک نرم و خوشمزه بپزیم؟به مقدار آرد و بکینگ پودر توجه کنید و مقدار آن را طبق دستور بیافزایید.هیچگاه مایعات کیک را کمتر از مقدار گفته شده نیافزایید زیرا مایعات کم می تواند موجب خشک شدن بیش از حد کیک شود.دستور تهیه کیک به دقت مطالعه و دمای مورد نیاز پخت کیک بر اساس آن تنظیم شود زیرا دمای بسیار بالا و یا بسیار پایین برای پخت کیک موجب خشکی آن می شود. برای اینکه کاملاً مطمئن شوید که اجاق گاز شما در دمای مناسب قرار دارد، یک دماسنج اجاق گاز بخرید و آن را بررسی کنید.پخت طولانی مدت کیک نیز سبب خشکی آن می شود پس کیک را بعد از کم‌ترین زمان توصیه شده تست کنید مثلا برای یک دستور ۳۰ دقیقه‌ای می‌توانید کیک را ۵ دقیقه زودتر(۲۵ دقیقه) تست کنید. اگر یادمان برود و کیک زیادی در فر بماند، راحت خشک و خرد می‌شود.سایز تخم‌مرغ‌های خود را چک کنید زیرا اگر هنگام تهیه دستور به جای تخم مرغ‌های بزرگ از تخم مرغ متوسط استفاده ‌کنید به اندازه کافی مایع اضافه نخواهید کرد. همچنین شما باید هر اندازه تخم مرغ که در رسپی وجود داشت، اضافه کرده و تخم مرغ ها را کم نکنید.هر رسپی، اندازه‌های خودش را دارد پس همیشه مواد اولیه را وزن کنید و با قالب موجود در دستور تهیه مواد را اندازه بگیرید.مدت زمان مخلوط کردن باید طبق دستور کیک باشد. مخلوط تخم‌مرغ و شکر را باید آن‌قدر هم بزنید تا رنگ مایه کرمی شود و حجم مایع هم بیشتر شود اما بعد از اضافه شدن آرد، نیازی به مخلوط کردن بیش از حد نیست.یک علت خشک و خرد شدن کیک خانگی، استفاده از آرد نان به‌جای آرد همه منظوره یا آرد کیک است. آرد نان گلوتن بیشتری دارد و مناسب کیک به‌نظر نمی‌رسد.اگر مدام درب فر باز و بسته شود، کیک می شکند. وقتی این کار را انجام بدهید، دما بالا و پائین می شود و پخت کیک با تَرَک همراه می شود.کیک را زمانی که هنوز خیلی گرم است، از قالب جدا نکنید. اجازه دهید کاملاً سرد شود و سپس اقدام به بیرون آوردن آن از قالب کنید. این کار، احتمال شکستگی و خرد شدن کیک را تا حد قابل ملاحظه ای کاهش می دهد. اگر خیلی عجله دارید، قالب را داخل آب خنک بگذارید تا سرد شده و راحت تر جدا شود. مراقب باشید آب وارد کیک نشود.برای نرم شدن کیک خشک چه باید کرد؟اگر کیک اسفنجی شما خشک شده، یک دستمال کاغذی خیس را کف مایکروویو قرار داده و سپس کیک خود را روی آن قرار دهید و به مدت ۱۰ ثانیه مایکروویو را روشن کنید، دوبار این کار را انجام دهید تا رطوبت دستمال کاغذی کیک را مرطوب کند.برای تازه کردن کیک خشک شده، کیک را در بخارپز و یا فر بخارپز قرار دهید و چند دقیقه بخارپز را روشن کنید تا کیک شما نرم شود اما این کار را زیاد انجام ندهید به نحوی که کیکتان خیلی نرم شود و شکل خود را از دست بدهد.برای تازه کردن کیک خشک شده، کمی آب قند بر روی آن اسپری کنید تا در کیک جذب شود اما اگر کیکتان برشته است آن را کمی سوراخ کنید و آب قند را داخل آن بریزید.برای تازه کردن کیک خشک شده، یک نان باگت را به همراه تکه های کیک در یک کیسه فریز قرار دهید و درب آن را ببندید، اینگونه کیک رطوبت را از نان می دزدد و نرم می شود.برای رفع خشکی کیک می توانید کیک خود را با بستنی میل کنید و به یک ترکیب خوشمزه برسید.برای پیشگیری و جلوگیری از خشکی کیک کیک خود را در یک طرف در بسته و در یخچال نگه دارید و یا در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید تا خشک نشوند.

بیشتر بخوانید
فوت و فن هایی که طعم سالاد ماکارونی را دو برابر خوشمزه می کند !
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29070

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها