طرز تهیه پودینگ کدو حلواییپودینگ کدو حلوایی یک دسر پاییزی خوشمزه با خاصیت فراوان است که می توانید در دورهمی ها و مهمانی ها سرو کنید. این دسر مجلسی و کافی شاپی برای کودکان نیز خوشایند بوده پس برای اینکه کودکتان از خواص کدو حلوایی بهره مند شود، می توانید این دسر را به روش این بخش از آشپزخانه نمناک تهیه کنید.مواد لازم برای تهیه پودینگ کدو حلواییمواد لازممقدارشیر۱/۵ لیوانشکر۳ قاشق غذاخوری پرخامه۲ قاشق غذاخورینشاسته ۲ قاشق غذاخوریوانیلنصف قاشق چای خوریگلاب۱ قاشق غذاخوریکره۵۰ گرمدارچیننصف قاشق چای خوریپودر هلنصف قاشق چای خوریطرز تهیه پودینگ کدو حلوایی خوش طعمپوره کدو حلوایی را که در بالا آموزش دادیم، در تابه ای با کمی کره تفت دهید.در ظرف مناسبی شیر سرد را بریزید.نشاسته را به آن اضافه کرده و هم بزنید.وانیل و شکر را نیز به مواد بیفزایید.مخلوط شکر و نشاسته و شیر را روی شعله ملایم گاز گرم کنید.آنقدر این مخلوط را هم بزنید تا مثل ماست سفت و غلیظ شود.وقتی مخلوط سفت شد از روی حرارت بردارید.شیر را به پوره کدو بیافزایید.خامه و سپس پودر هل و دارچین را به مواد بیفزایید.پودینگ را داخل ظرف دلخواه خود ریخته و بگذارید تا خنک شود و سپس نوش جان بفرمایید.نکات مهم کدو حلوایی زود میسوزد و تلخ میشود پس همواره میزان آب آن را طی پخت بررسی کنید.می توانید به پودینگ کدو حلوایی به منظور خوش رنگ شدن کمی زعفران بیافزایید.پوره کدو حلوایی را پس از آماده شدن میتوان به مدت بیش از ۴ ماه داخل فریزر نگهداری کرد.از پوره کدو حلوایی میتوانید در تهیه بستنی، کیک، غذا استفاده کنید.برای تزئین پودینگ می توانید در ظرفهای مورد نظر سرو ابتدا مقداری پودر بیسکوییت بریزید و روی بیسکویتها پودینگ بریزید.برای داشتن یک دسر پودینگ کدو حلوایی مجلسی۱ پیمانه خامه صبحانه سرد را با یک قاشق غذاخوری شکر و ۱/۲ قاشق چایخوری پودر وانیل مخلوط کنید و به مقدار دلخواه روی پودینگ برای هر نفر سرو کنید.دسر کدو حلوایی را به جای خامه با بستنی هم میتوانید سرو کنید.
طرز تهیه پودینگ کدو حلوایی برای بچه ها و بزرگترها
طرز تهیه پودینگ کدو حلواییپودینگ کدو حلوایی یک دسر پاییزی خوشمزه با خاصیت فراوان است که می توانید در دورهمی ها و مهمانی ها سرو کنید. این دسر مجلسی و کافی شاپی برای کودکان نیز خوشایند بوده پس برای اینکه کودکتان از خواص کدو حلوایی بهره مند شود، می توانید این دسر را به روش […]
- 253 بازدید
- بدون دیدگاه