کیک کدوحلوایی ادویه دار نمناککیک کدو حلوایی ادویه دار یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار فصل پاییز است که طعم بی نظیری دارد و بسیار مناسب شب یلدا است. در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه کیک کدوحلوایی ادویه دار را آموزش خواهیم داد، این کیک نه تنها بسیار خوش طعم و عطر است بلکه به دلیل داشتن کدو بسیار مغذی بوده و برای دورهمی های شب یلدا بسیار مناسب می باشد.مواد لازم برای تهیه کیک کدوحلوایی ادویه دارمواد لازممقدارآرد۲۲۵ گرمبکینگ پودر۱/۵ قاشق چایخوریجوش شیرین۲ گرمدارچین۲۵ گرمجوز هندی۵ گرمهل ساییده شده۱.۴ قاشق چایخوریپوره کدو حلوایی۲۵۵ گرمروغن مایع۲۵۰ گرمشکر۲۷۰ گرمنمک۴ گرمتخم مرغ۳ عدد درشتشکر برای روی کیک۲ قاشق غذاخوریطرز تهیه کیک کدو حلوایی ادویه دار با فرنیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.فر را روشن کنید تا گرم شود.کدو حلوایی را بشویید و برش زده و با کمی آب بپزید، سپس با قاشق کدو را از پوست جدا کنید و با غذاساز یا گوشتکوب برقی له کنید تا کامل پوره شود.در ظرفی پوره کدو حلوایی، دو پنس نمک، وانیل، شکر و روغن مایع را بریزید و با همزن برقی۵ دقیقه مخلوط نمایید.بعد از حجم گرفتن مواد، تخم مرغ ها را دانه به دانه به مواد بیافزایید و با هم زن مخلوط کنید.درون ظرف دیگری آرد،پودر دارچین، پودر هل، جوز هندی، بکینگ پودر، جوش شیرین را مخلوط نمایید.مواد خشک را سه بار الک کنید.آرد را به تدریج به مخلوط تخم مرغ و پوره کدو بیافزایید و با لیسک مخلوط نمایید.قالب را چرب کنید.مایه کیک را درون قالب بریزید.دو قاشق شکر را روی مایه کیک بریزید.قالب را در فر دارای دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید.قبل از در آوردن کیک از فر یک خلال دندان وسط کیک فرو کنید،اگر خلال تمیز بیرون آمد و چیزی به آن نچسبید، کیک آماده است؛ اما اگر چیزی به خلال چسبید، یعنی باید چند دقیقه دیگرکیک در فر بماند.بعد از پخت اجازه دهید کیک سرد شود و سپس از قالب خارج کرده و درون ظرف سرو قرار دهید.می توانید بعد از پخت کیک با سس کدو حلوایی آن را تزئین و میل کنید، برای تهیه سس کدو حلوایی، نصف پیمانه پوره کدو حلوایی را با ۳ قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان شیر مخلوط کنید.نصف لیوان دیگر شیر را نیز با یک قاشق نشاسته ذرت مخلوط وروی شعله ملایم اجاق گاز قرار بدهید و تا نشاسته کاملا در شیر حل شود. سپس پوره کدو حلوایی را به آن اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.۲ قاشق غذاخوری خامه و نوک قاشق چایخوری وانیل را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا کمی از حرارت بیفتد. در مرحله آخر سس را به صورت گرم روی کیک کدو حلوایی که حسابی خنک شده است، بریزید و کیک را همراه با چای سرو کنید.نکات مهم در تهیه این کیک اندازههای دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.زمان به هم زدن تخممرغ چندین بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذرهای از تخممرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد. در غیر این صورت کیک بوی تخممرغ میگیرد.در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید.میزان شکر به طعم کدو حلوایی بستگی دارد، اگر کدو حلوایی شما زیاد شیرین نیست، میتوانید شکر بیشتری به کیک اضافه کنید.نکات تکمیلی در مورد کیک کدو حلواییزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵۵دقیقه میباشد . کیک کدو حلوایی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه کیک کدو حلوایی ساده و خوشمزه خونگی
کیک کدوحلوایی ادویه دار نمناککیک کدو حلوایی ادویه دار یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار فصل پاییز است که طعم بی نظیری دارد و بسیار مناسب شب یلدا است. در این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه کیک کدوحلوایی ادویه دار را آموزش خواهیم داد، این کیک نه تنها بسیار خوش طعم و […]
- 262 بازدید
- بدون دیدگاه