داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

6

طرز تهیه رب انار حرفه ای و اصل شمالی

  • کد خبر : 29370
  • 14 دی 1401 - 2:11
طرز تهیه رب انار حرفه ای و اصل شمالی

طرز تهیه رب انار سیاه خوشمزه خانگیرب انار یکی از انواع چاشنی های بسیار پر طرفدار است که به عنوان طعم دهنده در انواع غذاها و مانند خورش فسنجان، خوراک مرغ، مرغ سوخاری، اکبرجوجه و… استفاده می شود. بسیاری از کدبانوهای ایرانی با رسیدن فصل انار، با جوشاندن و غلیظ کردن آب انار رب انار […]


طرز تهیه رب انار سیاه خوشمزه خانگیرب انار یکی از انواع چاشنی های بسیار پر طرفدار است که به عنوان طعم دهنده در انواع غذاها و مانند خورش فسنجان، خوراک مرغ، مرغ سوخاری، اکبرجوجه و… استفاده می شود. بسیاری از کدبانوهای ایرانی با رسیدن فصل انار، با جوشاندن و غلیظ کردن آب انار رب انار خوشمزه تهیه می کنند. اگر شما هم علاقمند به تهیه رب انار هستید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه رب انار سیاه رنگ شمالی را از این بخش از آشپزخانه نمناک بیاموزید زیرا رب انار سیاه‌رنگ در آشپزی شمالی اهمیت زیادی دارد و باعث هر چه خوش‌رنگ‌تر شدن غذاها می‌شود.مواد لازم برای تهیه یک کیلو رب انار سیاه شمالیانار ترش ۸ کیلوگرمآب ۳ لیواننمک یک قاشق غذاخورییک قطعه آهنصافی پارچه‌ای یا سیمیگوشت‌کوبچرخ‌گوشت یا مخلوط کنظرف مسیمراحل طرز تهیه رب انار سیاه سفت و خوش رنگانارها را خوب بشویید و از وسط نصف کنید.انارها را دانه کنید اما در حین انجام این کار، پوست انار و یا رگه‌های سفید میان آن داخل ظرف نریزد.دانه‌ها را آب‌گیری کنید.برای آبگیری می توانید از گوشت‌کوب، چرخ گوشت و یا هر دستگاه مخلطو کن و غذاساز استفاده کنید یا اینکه دانه‌ها را همراه با دو لیوان آب روی شعله گاز بگذارید و بعد از نرم شدن دانه ها، آنها را روی یک آبکش فلزی بسابید تا آب‌گیری ‌شوند. سپس آب انار تهیه شده را از صافی بگذرانید. در این روش رب انار بدون هسته خواهد بود.آب اناری را که تهیه کرده اید، داخل یک ظرف بزرگ ریخته و بگذارید تا روی حرارت زیاد شعله اجاق به جوش بیاید.بعد از به جوش آمدن آب انار شعله را کم کنید تا آب انار همچنان در فاز جوشیدن باقی بماند.محلول آب انار را دائم هم بزنید تا ته نگیرد.حرارت دادن و هم زدن را تاجایی ادامه دهید که آب انار شما حالتی تلغیظ شده پیدا کند.برای سیاه شدن رب انار در آخرین مراحل تلغیظ یک تکه آهن گداخته در ظرف بیاندازید. اکسید آهن با تافن موجود در رب انار ترکیب شیمیایی ایجاد می‌کند که باعث سیاه شدن رنگ رب انار شمالی می‌شود.در آخرین مرحله تهیه رب انار سیاه به آن نمک اضافه کنید تا ماندگاری آن بیشتر شده و رب انار شما کپک نزند.برای سیاه شدن رب انار چه کنیم؟هر چه غلظت رب انار بیشتر باشد،رنگ آن نیز تیره‌تر می‌شود.غلظت رب انار باید به گونه ای باشد که پس از ریختن رب انار در ظرف و تکان دادن ظرف رب انار به ظرف بچسبد و تکان نخورد.هر چه دانه‌های انار ترش تر باشند، رنگ آن نیز تیره‌تر می‌شود.هر چه ظرف بزرگ‌تر باشد، سرعت آب‌گیری انار سریع‌تر و کیفیت رب انار بالاتر است.برای سیاه شدن رب انار همانطور که در بالا توضیح دادیم، در آخرین مراحل تلغیظ رب انار یک تکه آهن گداخته در ظرف بیاندازید. اکسید آهن با تافن موجود در رب انار ترکیب شیمیایی ایجاد می‌کند که باعث سیاه شدن رنگ رب انار شمالی می‌شود.نمک را در مرحله آخر بیافزایید زیرا اضافه شدن نمک در مرحله پخت رب انار رنگ آن را کدر می‌کند.نکات تکمیلی تهیه رب انار حرفه ایدقت کنید پوست انار و لایه سفید انار، رب انار شمالی را تلخ می‌کند.اگر از انار جنگلی برای تهیه یک کیلو رب انار سیاه استفاده می کنید، به مقدار ۱۲ کیلو از آن نیاز دارید.اگر آب انار ته بگیرد، رب انار تلخ می‌شود. در صورت ته گرفتن آب انار هم نزنید و حتماً بخش‌های سوخته را از ظرف خارج کنید.دانه‌های خراب و یا پوسیده را از دانه‌های سالم انار جدا کنید.دانه های انار را نشویید.از ظرف بزرگ استفاده کنید زیرا تهیه رب انار در ظرف بزرگ باعث تلغیظ سریع‌تر و رنگ و لعاب و مزه بهتر رب انار می‌شود.در حین جوشاندن آب انار کف ایجاد شده در سطح آب انار را بگیرید.رب انار را در داخل ظرف‌های شیشه‌ای استریل با درب‌های محکم نگهداری کنید.نکات تکمیلی در مورد رب انارو زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .

بیشتر بخوانید
طرز تهیه اصلی جوشانده خرنوب برای تقویت مردان
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29370

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها