طرز تهیه و پخت ماهی سالمون برای ایام کریسمس و سال نو میلادیمعمولاً هر کدام از کشورهای مختلف دنیا، غذای سنتی مخصوص جشن کریسمس دارند که آن را در کنار شیرینی ها و خوراکی های گوناگون مصرف میکنند. گرچه بوقلمون غذای اصلی کریسمس محسوب می شود اما در برخی از کشورها در این شب غذا های دریایی مثل ماهی سالمون طبخ می شود.با این بخش از آشپزخانه نمناک همراه شوید و با طرز تهیه ماهی سالمون برای کریسمس آشنا شوید، این نوع ماهی سالمون را برای ایام کریسمس و سال نو میلادی درست کرده و نوش جان نمایید.مواد لازم تهیه و پخت ماهی سالمونمواد لازممیزان لازمماهی سالمون۵۰۰ گرمسیربه میزان لازمرب فلفلبه میزان لازمزنجبیلبه میزان لازمنمک، فلفل سیاه، کمی زیرهبه میزان لازمپوست رنده شده لیموبه میزان لازمروغن زیتون۲ قاشق غذا خورینارنجبه میزان لازمزعفرانبه میزان لازمفلفل دلمه ای رنگیدو عددپیازدو عددگوجه گیلاسیبه میزان لازمچوب دارچین ۳ تکهطرز تهیه ماهی سالمون برای کریسمسدرون ظرفی پودر سیر، رب فلفل، پودر زنجبیل، کره آب شده، نمک، فلفل سیاه، زیره، پوست رنده شده لیمو، روغن زیتون، آب نارنج و مقداری زعفران را ترکیب کنید.ماهی سالمون را درون فویل قرار دهید.مواد ترکیب شده را به ماهی سالمون آغشته نمایید و ماساژ دهید.پیازها را خرد کنید.فلفل دلمه ای ها را شسته و برش بزنید.فلفل دلمه ای ها و پیازهای خرد شده را روی ماهی بریزید.چوب های دارچین را روی ماهی قرار دهید.در آخر گوجه گیلاسی را روی ماهی بچینید و فویل را روی ماهی کشیده و اجازه دهید ماهی دو ساعت درون یخچال استراحت و مزه دار شود.فر را روشن کنید تا گرم شود.ماهی را بعد از دو ساعت از یخچال خارج کنید و در سینی فر قرار دهید.ماهی را درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت بگذارید.گریل را روشن کرده و ده دقیقه اجازه دهید ماهی بپزد و روی آن طلایی شود.ماهی سالمون کریسمس شما آماده است، می توانید آن را در ظرف سرو قرار داده و نوش جان کنید.نکات تکمیلی در مورد ماهى سالمون کریسمسىزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۰دقیقه میباشد . ماهى سالمون کریسمسى را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه ماهی سالمون کریسمس، با یه طعم بینظیر
طرز تهیه و پخت ماهی سالمون برای ایام کریسمس و سال نو میلادیمعمولاً هر کدام از کشورهای مختلف دنیا، غذای سنتی مخصوص جشن کریسمس دارند که آن را در کنار شیرینی ها و خوراکی های گوناگون مصرف میکنند. گرچه بوقلمون غذای اصلی کریسمس محسوب می شود اما در برخی از کشورها در این شب غذا […]
- 404 بازدید
- بدون دیدگاه