داغ‌ترین‌ها

عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که … عکس قبل انقلابی بهرنگ علوی هم منتشر شد

6

طرز تهیه باتر میلک برای کیک و شیرینی ها خونگی

  • کد خبر : 29406
  • 17 دی 1401 - 2:22
طرز تهیه باتر میلک برای کیک و شیرینی ها خونگی

طرز تهیه باتر میلک خانگی عالی برای انواع کیک و شیرینیباتر میلک یک فراورده لبنی است که کمی غلیظ‌تر از شیر بوده و در پخت بسیاری از کیک و شیرینی‌ها از آن استفاده می‌شود. استفاده از باتر میلک در شیرینی ها و کیک ها موجب نرمی و سبکی خمیر کیک یا شیرینی شده و طعم […]


طرز تهیه باتر میلک خانگی عالی برای انواع کیک و شیرینیباتر میلک یک فراورده لبنی است که کمی غلیظ‌تر از شیر بوده و در پخت بسیاری از کیک و شیرینی‌ها از آن استفاده می‌شود. استفاده از باتر میلک در شیرینی ها و کیک ها موجب نرمی و سبکی خمیر کیک یا شیرینی شده و طعم خوبی به آن می بخشد. گرچه باتر میلک به صورت آماده در برخی از سوپرمارکت ها موجود است اما آن را می‌توان به چند روش در خانه درست کرد که در این بخش از نمناک به آموزش روش های تهیه باتر میلک خانگی (طرزتهیه باتر میلک با شیر، آبلیمو یا سرکه سفید، طرزتهیه باتر میلک با شیر و ماست، طرزتهیه باتر میلک با شیر و کرم تارتار، طرزتهیه باتر میلک با خامه ترش) پرداخته ایم.روش اول:طرز تهیه باتر میلک با سرکه یا آبلیموبرای تهیه باتر میلک با سرکه یا آبلیمو به طریقه زیر عمل کنید:مواد لازم برای تهیه باتر میلکشیر ولرم ۱ پیمانهسرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری* در این دستور، در صورت تمایل به جای سرکه میتوانید از آبلیمو نیز استفاده کنید.دستور تهیه باتر میلک سالم خانگیدرون یک ظرف شیر و سرکه سفید را مخلوط نمایید.شیر و سرکه را کمی ترکیب نمایید.این محلول را حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای محیط بدون حرکت نگه دارید و هم نزنید.در صورتی که سرکه در دسترس نداشته باشید، می توانید از آب لیمو ترش استفاده کنید.روش دوم:طرز تهیه باتر میلک با ماستبرای تهیه باتر میلک با ماست به طریقه زیر عمل کنید:مواد لازم برای تهیه باتر میلک با ماستماست ۱/۴ پیمانهشیر ۳/۴ پیمانهدستور تهیه باتر میلک سالم خانگیدرون ظرفی شیر و ماست معمولی را با هم مخلوط کنید.اجازه دهید مخلوط شیر و ماست برای نیم ساعت در دمای اتاق بماند.باتر میلک شما آماده است.روش سوم:طرز تهیه باتر میلک با کرم تارتاربرای تهیه باتر میلک با کرم تارتار به طریقه زیرعمل کنید:مواد لازم برای تهیه باتر میلک با کرم تارتارشیر ۱ فنجانکرم تارتار ۱ و ۳/۴ قاشق چای‌خوریدستور تهیه باتر میلک سالم خانگیدر ظرفی کرم تارتار را با ۲ قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید.سپس باقی شیر را به این ترکیب بیافزایید و مخلوط کنید.روش چهارم:طرز تهیه باتر میلک با خامه ترشبرای تهیه باتر میلک با خامه ترش به طریقه زیرعمل کنید:مواد لازم برای تهیه باتر میلک با خامه ترشخامه ترش ۳/۴ لیوانآب ۱/۴ لیواندستور تهیه باتر میلک سالم خانگیخامه ترش و آب را مخلوط کنید.باترمیلک خانگی شما آماده است.نکات مهم باتر میلک کمی از شیر غلیظ‌تر بوده و طعم آن شبیه به ماست یا دوغ است.باترمیلک یک منبع سرشار از پروبیوتیک است.باترمیلک فرآیند هضم را بهبود و به تغذیه سالم و حل مشکلات گوارشی کمک می کند.می‌توان بدون شیر نیز باترمیلک درست کرد، به این طریق که به شیرهای جایگزین مثل شیر بادام، شیر سویا و شیر نارگیل تنها مقدار کمی آب لیمو اضافه کنید.باترمیلک غلظت بیشتر و رطوبت کم‌تری نسبت به شیر دارد، در دستوری که از شما یک پیمانه شیر خواسته است می‌توانید یک یا دو قاشق باترمیلک بیشتر استفاده کنید و اگر در دستور تهیه غذا از شما یک فنجان باترمیلک خواسته شده و قصد دارید شیر ساده را جایگزین باترمیلک کنید، باید یک یا دو قاشق کم‌تر از باترمیلک استفاده کنید.باترمیلک‌های قدیمی خانگی محصول مایع باقی مانده از فرآیند کره‌گیری بودند.درکیک های رژیمی، می توانید مقدار روغن را نصف کرده و به جای آن از باترمیلک استفاده نمایید.باترمیلک‌های موجود در فروشگاه‌ها رایحه قوی تری از باترمیلک های خانگی داشته و اسیدی‌تر و غلیظ‌تر هستند.

بیشتر بخوانید
خوشمزه ترین کیک و شیرینی که با کدو حلوایی میپزن
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29406

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها