طرز تهیه ترشی زنجبیل به دو روش متفاوتزنجبیل ریشهای با خاصیت دارویی است که خواص درمانی دارد. از زنجبیل نه تنها می توان به صورت پودر، رنده شده و… به عنوان چاشنی غذا استفاده نمود بلکه تهیه ترشی زنجبیل و مصرف این ترشی با طعم تند و آتشین با سایر غذاها بسیار دلچسب است. اگر علاقه به خوردن ترشی های تند و آتشین دارید، حتما با توجه به رسپی های این بخش از آشپزخانه نمناک در خانه ترشی زنجبیل تهیه کنید، ژاپنی ها ترشی زنجبیل را مخصوص برای سوشی تهیه کردهاند و به آن ترشی سوشی یا زنجفیل سوشی نیز می گویند.طرز تهیه ترشی پوره زنجبیلروش اولی که در این بخش از آشپزخانه نمناک به عنوان ترشی زنجبیل آموزش خواهیم داد، طرز تهیه ترشی پوره زنجبیل است که به شرح زیر است.مواد لازم ترشی پوره زنجبیلمواد لازممقدارزنجبیل۵۰۰ گرمسرکه ۱ لیوانفلفل قرمز۱ قاشق غذاخوریادویه کاری۱ قاشق چایخوریتخم گشنیز۱ قاشق چایخورینمکبه مقدار لازمطرز تهیه ترشی زنجبیلزنجبیل را پوست بگیرید.زنجبیل ها را درون میکسر یا غذاساز بریزید تا کاملا پوره شود.در یک ظرف جادار و کاسه بزرگ پوره زنجبیل را بریزید.تخم گشنیز را پودر کنید.پودر تخم گشنیز، فلفل قرمز، ادویه کاری، سرکه و مقداری نمک را به زنجبیل ها بیافزایید.تمامی مواد را به خوبی مخلوط نمایید تا کاملا یکدست شوند.ترشی را در شیشه تمیز درب دار بریزید و در یخچال نگهداری نمایید.نکات مهمبرای افزایش ماندگاری و جلوگیری از کپک زدن ترشی به مواد ترشی نصف لیوان روغن زیتون بیافزایید.ترشی زنجبیل به صورت کاملا تند درست می شود و اگر تمایل به تند شدن این ترشی ندارید، می توانید فلفل قرمز را حذف کنید.طرز تهیه ترشی زنجبیل به صورت اسلایسیشما می توانید به روش زیر نیز ترشی زنجبیل خوشمزه تهیه نمایید.مواد لازم برای تهیه ترشی زنجبیلمواد لازممقدارزنجبیل تازه۴۵۰ گرمسرکه سفید۲ پیمانهشکر۳/۴ پیمانهنمک۱ قاشق غذاخوریطرز تهیه ترشی زنجبیل اسلایسیزنجبیل ها را بشویید و پوست بگیرید.زنجبیل ها را به اندازه دلخواه به صورت خیلی نازک با چاقو برش بزنید.برش های زنجبیل را در ظرفی ریخته و روی زنجبیل ها نمک بریزید.اجازه دهید زنجبیل ها نمک پاشیده یک ساعت به همان صورت باقی بمانند.بعد از یک ساعت زنجبیل ها را روی دستمال تمیزی بریزید.درون ظرفی سرکه و شکر را با یکدیگر مخلوط نمایید.ظرف حاوی سرکه و شکر را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.سپس زنجبیل ها را به آن اضافه کنید تا به رنگ صورتی در بیاید.زنجبیل ها را درون شیشه تمیز و درب دار بریزید.شیشه را با سرکه پر کنید و با سلفون روی در آن را بپوشانید و سپس درب آن را ببندید تا هوا به داخل شیشه نفوذ نکند.نکات مهمشما می توانید ترشی زنجبیل را ۶ ماه درون یخچال نگه دارید.نکات تکمیلی در مورد ترشی زنجبیلزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ترشی زنجبیل را می توانید در وعده دسر – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۲ نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه ترشی زنجبیل خوشمزه و لاکچری
طرز تهیه ترشی زنجبیل به دو روش متفاوتزنجبیل ریشهای با خاصیت دارویی است که خواص درمانی دارد. از زنجبیل نه تنها می توان به صورت پودر، رنده شده و… به عنوان چاشنی غذا استفاده نمود بلکه تهیه ترشی زنجبیل و مصرف این ترشی با طعم تند و آتشین با سایر غذاها بسیار دلچسب است. اگر […]
- 427 بازدید
- بدون دیدگاه