داغ‌ترین‌ها

طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که …

5

طرز تهیه شیر برنج مجلسی با خامه؛ خوشمزه سفارشی

  • کد خبر : 29474
  • 22 دی 1401 - 2:42
طرز تهیه شیر برنج مجلسی با خامه؛ خوشمزه سفارشی

طرز تهیه شیر برنج با خامه برای ۴ نفرشیربرنج یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصیل ایرانی است که همان طور که از نامش مشخص است، از ترکیب شیر و برنج تهیه می‌شود. این غذا که به آن آش شیر یا شیربا نیز می گویند، به دلیل وجود برنج و شیر در آن غذای مقوی محسوب […]


طرز تهیه شیر برنج با خامه برای ۴ نفرشیربرنج یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصیل ایرانی است که همان طور که از نامش مشخص است، از ترکیب شیر و برنج تهیه می‌شود. این غذا که به آن آش شیر یا شیربا نیز می گویند، به دلیل وجود برنج و شیر در آن غذای مقوی محسوب می‌شود و برای کودکان و سالمندان مفید است.در این بخش از آموزش آشپزی نمناک طرز تهیه شیربرنج با خامه را آموزش می دهیم، با توجه به رسپی زیر خوشمزه ترین شیربرنج عمرتان را برای صبحانه یا ناهار و شام و حتی سحر و افطار ماه مبارک رمضان بپزید.آموزش تصویری پخت شیربرنج با اندازه دقیق مواد لازممواد لازم برای تهیه شیر برنج با خامه برای ۴ نفرمواد لازممیزان لازمشیر۵ پیمانهبرنج نیم دانه۱ پیمانهشکر۱ پیمانههل دم کرده۲ قاشق چای خوریگلاب½ پیمانهخامه‏½پیمانهنمک½ قاشق چای خوریطرز تهیه شیر برنج با خامهبرنج را از شب قبل بخیسانید و در یخچال قرار دهید.روز بعد درون قابلمه ای برنج را به همراه نمک و ۳ پیمانه آب بریزید.قابلمه را روی حرارت قرار دهید.برنج را تا جایی بپزید که نرم شده و آب آن بخار شود.پس از نرم شدن برنج، سپس شیر و شکر را به آن بیافزایید.اجازه دهید شیر به جوش آید، سپس حرارت را ملایم کنید تا برنج کاملا مغزپخت شده و له شود.دائم شیربرنج را هم بزنید،بعد از حدود نیم تا ۱ ساعت زمان شیربرنج به غلظت مناسب خواهد رسید.در این مرحله گلاب و دمکرده هل را بیافزایید.ده دقیقه پس از افزودن گلاب و هل حرارت را خاموش کنید.اجازه دهید شیربرنج خنک تر شده و از داغی بیافتد، سپس خامه را بیافزایید.شیربرنج و خامه را هم بزنید تا با یکدیگر کاملا مخلوط شوند.شیربرنج خامه ای را در ظرف دلخواه سرو بریزید و تزئین نمایید.نکات مهم پخت شیر برنج ساده با خامههنگام خیس کردن برنج می توانید به آن کمی شیر و گلاب بیافزایید تا خوش طعم تر شود.برای خوش عطر و طعم شدن شیربرنج حتما از برنج نیم دانه ایرانی استفاده کنید.می توانید شکر را از این رسپی حذف و در آخر شیربرنج را با شیره انگور یا خرما یا مربای دلخواه میل نمایید.در صورت تمایل می توانید به شیربرنج زعفران دم کرده اضافه نمایید.برای تهیه شیر برنج قالبی، شیربرنج شما باید غلیظ تر از حد معمول شود؛ سپس آن را داخل قالب مورد نظرتان بریزید و منسجم کنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید و سپس در ظرف سرو برگردانید.شیربرنج را با پودر پسته، گل محمدی و … تزیین کنید.

بیشتر بخوانید
آموزش پاتلیجان چولاما؛ خوشمزه ترین غذا با بادمجان کبابی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29474

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها