طرز تهیه کاپ کیک پای سیب یا پای سیب کاپ کیکی خوشمزهکاپ کیک پای سیب یا پای سیب کاپ کیکی، جزو شیرینی های محبوبی است که به راحتی با دستور تهیه این بخش از آموزش شیرینی پزی در نمناک میتوانید در منزل تهیه کنید. یک کاپ کیک فوق العاده لذیذ با طعمی متفاوت که اعضای خانواده بخصوص بچه ها از خوردن آن لذت می برند.مواد لازم برای مغز کاپ کیک پای سیبمواد لازممقدارشکر گرانول۳ قاشق غذاخوریسیب متوسط پوست کنده۳ عددآب لیمو تازه۱ قاشق غذاخوریدارچین۱/۲ قاشق چایخورینمک۱/۲ قاشق چایخوریکره۲ قاشق غذاخوریآرد۲ قاشق چایخوریمواد لازم برای کاپ کیک هامواد لازممقدارآرد ۱/۲ فنجان(۱۸۷.۵ گرم)بکینگ پودر۱/۲ قاشق چایخوریدارچین۱ قاشق چایخوریجوز هندی۱/۴ قاشق چایخورینمک۱/۴ قاشق چایخوریشکر گرانول۳/۴ فنجان(۱۵۰گرم)تخم مرغ۲ عددکره ذوب شده۳/۴ فنجان(۱۷۰گرم)عصاره وانیل۲ قاشق چایخوریشیر۱/۲ فنجان(۱۲۲.۵ گرم)مواد لازم برای تهیه خامه فراستینگمواد لازممقدارخامه غلیظ۳/۴ فنجان(۱۷۸.۵ گرم)خامه ترش۱ قاشق غذاخوریشکر قنادی۲ قاشق غذاخوریدارچینبرای تزئینطرز تهیه کاپ کیک پای سیب با دارچینسیب ها، شکر گرانول، آب لیمو، دارچین و نمک را با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.کره را در یک تابه روی حرارت متوسط آب کنید و مخلوط سیب ها را به آناضافه کنید و بپزید.حدود ۵-۶ دقیقه مرتباً هم بزنید تا سیب ها نرم شوند و مایع حباب بزند.آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایع غلیظ شود.مواد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید فیلینگ کاپ کیک یا همان مواد مغز پای سیب کاملا خنک شود.برای تهیه کاپ کیک هافر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.قالب مافین فنجانی را با آستر کاغذی مخصوص کاپ کیک بپوشانید.آرد، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید.در ظرفی دیگر شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.در حالی که به هم زدن ادامه می دهید، به تدریج کره و سپس وانیل را به آن اضافه کنید.حالا نیمی از مخلوط آرد، شیر و سپس آرد باقی مانده را اضافه کنید و مطمئن شوید که پس از هر بار اضافه کردن، خوب هم بزنید.خمیر را به طور مساوی بین فنجان های قالب مافین آماده شده تقسیم کنید.روی هر کدام مقداری از موادی که برای مغز کیک ها آماده کردید، به شکل یک تپه پر کنید.حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه اجازه دهید گاپ کیم ها داخل فر بپزند.اجازه دهید کاپ کیک ها چند دقیقه در قالب خنک شوند، سپس آن را روی توری منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.طرز تهیه خامه فراستیگ روی کاپ کیک هاطرز تهیه خامه فراستیگ را در بخش های قبلی کامل آموزش دادیم و دانستید برای آماده کردن فراستیگ روی کیک و شیرینی باید خامه غلیظ، پودر قند و خامه ترش را در یک کاسه متوسط با همزن میزنیم تا مخلوط سفت شود.حالا با کمک یک قیف چرخشی از خامه فراتستینگ را روی هر کیک کوچک بریزید و با دارچین تزیین کنید.
خوشمزه ترین پای سیب کاپ کیکی با طرز تهیه
طرز تهیه کاپ کیک پای سیب یا پای سیب کاپ کیکی خوشمزهکاپ کیک پای سیب یا پای سیب کاپ کیکی، جزو شیرینی های محبوبی است که به راحتی با دستور تهیه این بخش از آموزش شیرینی پزی در نمناک میتوانید در منزل تهیه کنید. یک کاپ کیک فوق العاده لذیذ با طعمی متفاوت که اعضای […]
- 443 بازدید
- بدون دیدگاه