داغ‌ترین‌ها

طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس شیر مادر زمانی فاسد میشود که …

2

خشک کردن کیوی با راحت ترین روش خونگی + آموزش

  • کد خبر : 29538
  • 27 دی 1401 - 3:11
خشک کردن کیوی با راحت ترین روش خونگی + آموزش

خشک کردن کیوی به چند روش با نتیجه عالیکیوی، یک میوه خوش مزه و سرشار از مواد مغذی است که در فصل پاییز و زمستان در دسترس قرار دارد. خشک کردن کیوی در واقع روشی برای نگهداری و استفاده از این میوه در سایر فصول سال است. کیوی خشک را می‌توان به عنوان نوعی میان […]


خشک کردن کیوی به چند روش با نتیجه عالیکیوی، یک میوه خوش مزه و سرشار از مواد مغذی است که در فصل پاییز و زمستان در دسترس قرار دارد. خشک کردن کیوی در واقع روشی برای نگهداری و استفاده از این میوه در سایر فصول سال است. کیوی خشک را می‌توان به عنوان نوعی میان وعده مغذی و سالم و یا در کیک و دسر و… مورد استفاده قرار داد.در این قسمت از نمناک طرز تهیه چیپس کیوی خوشمزه را به شما طرفداران پروپاقرص این میان‌وعده سالم و لذیذ آموزش می دهیم تا به راحتی و در منزل چیپس کیوی خانگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید و با کیوی خشک خوشمزه در مجالس مختلف از مهمانان خود پذیرایی کنید.خشک کردن کیوی با استفاده نور خورشیدبرای خشک کردن کیوی با استفاده از نور خورشید مانند مراحل زیر عمل کنید:ابتدا کیوی ها را به خوبی بشویید.سپس با یک کارد تیز پوست شان را بگیرید.کیوی ها را با یک کارد تیز یا چاقو اره ای به صورت ورقه ای خرد کنید.اگر می خواهید چیپس کیوی شما کاملا خشک و ترد شود، از پوست کن برای ورقه کردن کیوی ها استفاده کنید.اگر تمایل دارید چیپس میوه نرم تر باشد، بهتر است با چاقو کیوی ها را ورقه ای کنید.یک پارچه تمیز روبروی نور خورشید پهن کنید و کیوی ها را روی آن پهن کنید.می توانید ورقه‌های کیوی را با فاصله روی یک توری استیل ضد زنگ بچینید و توری را زیر نور خورشید قرار دهید.زیر توری پایه‌ای قرار دهید تا هوا جریان یافته و کیوی‌ها سریع‌تر خشک شوند.کیوی های ورقه شده را روی هم قرار ندهید زیرا سبب کپک زدن چیس ها می شود.هر روز چیپس ها را زیر و رو کنید تا به صورت یکدست خشک شوند.مدت زمان خشک شدن کیوی در زیر نورخورشیدزمان خشک شدن چیپس کیوی در جلوی نور خورشید بستگی به قدرت آفتاب دارد و ممکن است بین ۲ تا ۷ روز طول بکشد پس زمانی برای این کار اقدام کنید که هوا برای چند روز متوالی گرم و آفتابی باشد.بهتر است هنگام شب، کیوی‌ها را در محلی سرپوشیده قرار داده و روز بعد دوباره در معرض نور خورشید بگذارید، زیرا هوای خنک شب باعث ایجاد رطوبت در کیوی‌ها می‌شود.روش خشک کردن کیوی روی بخاری و شوفاژبرای خشک کردن کیوی با استفاده از بخاری و شوفاژ مانند مراحل زیر عمل کنید:کیوی تازه و سفت تهیه کنید.کیوی ها را بشویید و پوست بگیرید و به ضخامت دلخواه برش دهید.ضخامت برش را یکنواخت نگه دارید.روی بخاری و شوفاژ را با یک فویل آلومینیومی بپوشانید.روی فویل یک پارچه تمیز نخی پهن کنید.کیوی ها را روی پارچه بچینید و به آن ها زمان بدهید تا کاملا خشک شوند.می توانید درون سینی که کاغذ روغنی پهن کرده و سپس کیوی ها را درون آن بچینید و روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا کیوی ها به سینی یا ظرف شما نچسبند.۸دمای بخاری یا شوفاژ باید حتماً کم باشد؛ چرا که در غیر این صورت کیفیت چیپس شما بد شده و میوه ها در اثر حرارت زیاد چروکیده می‌شوند.مدت زمان خشک شدن کیوی بر روی بخاری یا شوفاژفرایند خشک شدن کیوی ها ممکن است دو تا سه روز زمان ببرد. حتما در روند خشک شدن کیوی ها آنها را زیر و رو کنید تا یکسان خشک شوند.نحوه خشک کردن کیوی در ماکروفربرای خشک کردن کیوی با استفاده از ماکروفر مانند مراحل زیر عمل کنید:کیوی سالم و سفت انتخاب کنید.کیوی ها را به خوبی شست و شو دهید و آن ها را داخل یک آبکش بگذارید تا به طور کامل آب آن خارج شود.در صورت تمایل پوست کیوی را بگیرید و برش بزنید.کیوی ها را با رعایت فاصله در سینی ماکروفر قرار دهید.به منظور جلوگیری از چسبیدن میوه ها به کف سینی، بهتر است از کاغذ روغنی استفاده کنید.درجه دستگاه را بر روی ۳۶۰ درجه و با مدت زمان ۵ دقیقه تنظیم نمایید.بعد از خاموش شدن دستگاه، حتما میوه ها را چک کنید و تا زمانی که میوه ها به طور کامل خشک شوند، این کار را تکرار کنید.زمان مناسب درآوردن کیوی ها از ماکروفرزمانی که میوه ها حالت چرمی و کمی چروکیده پیدا کردند، وقت مناسبی برای خارج نمودن آن ها از دستگاه مایکروفر است. پس از آن که عملیات خشک شدن میوه ها در ماکروفر به اتمام رسید، آن ها را برای یک الی دو ساعت در هوای آزاد قرار دهید تا به خوبی سرد شده و رطوبت موجود در آن ها به طور کامل خارج شود.نحوه خشک کردن کیوی در فربرای خشک کردن کیوی در فر مانند مراحل زیر عمل کنید:کیوی تازه و سفت تهیه کنید.کیوی ها را بشویید و در صورت تمایل پوست بگیرید.کیوی ها را به ضخامت دلخواه برش دهید.کف سینی فر را با کاغذ پارچمنت بپوشانید.برش های کیوی را با حفظ فاصله روی آن بچینید.سینی فر را درون فر با درجه حرارت ۱۳۰ تا ۱۴۰ درجه فارنهایت قرار دهید.درب فر را کمی باز بگذارید تا هوا جریان یابد و کیوی بهتر خشک شود.هر دو ساعت یک بار سینی فر را بچرخانید تا کیوی‌ها به طور یکنواخت خشک شوند.زمان خشک شدن کیوی در فروقتی ورقه‌های کیوی بافتی چرمی پیدا کرده و تا حدی منعطف بودند، فر را خاموش کرده و اجازه دهید کیوی‌ها کاملا خنک شوند.نحوه خشک کردن کیوی در میوه خشک کنابتدا کیوی ها را به خوبی بشویید.در صورت تمایل کیوها را پوست بگیرید.کیوی ها را با یک کارد تیز یا چاقو اره ای به صورت ورقه ای خرد کنید.برش‌های کیوی را با فاصله روی سینی دستگاه خشک کن بچینید.دستگاه را روی حرارت ۱۳۵ درجه فارنهایت یا ۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.در دستگاه میوه خشک کن کیوی ها به صورت کاملا بهداشتی خشک می شوند.زمان خشک شدن کیوی در دستگاه میوه خشک کندر دستگاه میوه خشک کن ۵ الی ۱۲ ساعت طول می کشد تا ورقه‌های کیوی خشک شوند.طریقه نگهداری کیوی خشک شدهکیوی ها را با هر روشی که خشک کرده اید، می توانید در ظرف دردار پلاستیکی یا شیشه‌ای ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.چیپس کیوی را در ظروف در دار و در یخچال به مدت طولانی قابل نگهداری است.دقت کنید اگر ورقه‌های کیوی کاملا خشک شده باشند می‌توانید آن‌ها را در ظرف دربسته در کابینت نگهداری کنید اما در صورتی که بافتی منعطف داشته و حاوی مقداری رطوبت باشند باید حتما در یخچال نگهداری شوند.نکات مهم تهیه چیپس کیویمی توانید کیوی خشک را به صورت بدون پوست و یا با پوست تهیه کنید.کیوی ها را به طور یکسان برش بزنید.برای جدا شدن پوست کیوی می توانید تکه‌های میوه را به مدت ۳۰ ثانیه در آب جوش ریخته و سپس آن را به یک ظرف آب یخ انتقال دهید.برای عدم تغییر رنگ و حفظ ظاهر زیبای کیوی، آن‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون آب و آب‌لیمو گذاشته و آنگاه در آبکش ریخته و با یکپارچه تمیز به‌ راحتی خشک کنید.کیوی ها را روی هم نچینید زیرا کپک می زند.برای مزه دار شدن کیوی می توانید روی برش های کیوی کمی نمک بپاشید.از هر ۵ کیلو کیوی حدود ۵۰۰ گرم برگه به دست می آید.کیوی خشک شده را می‌توانید چند دقیقه در معرض بخار آب قرار دهید تا نرم شود و سپس در تهیه انواع کیک و کلوچه به کار برید.

بیشتر بخوانید
ترفند “روغن انداختن خورش کرفس” مجلسی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29538

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها