فوت و فن شیر برنج برای خوشمزه تر شدن شیر برنج مجلسیشیر برنج از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که معمولا در مراسم ها و مناسبت های خاص مذهبی درست می شود. برای خوشمزه تر شدن این غذای پرطرفدار باید نکاتی را رعایت نمایید که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک آورده ایم.در صورتی که طرز تهیه اصلی شیر برنج را نمیدانید میتوانید روی نوشته ی زیر تصویر کلیک کرده و آموزش مرحله به مرحله پخت شیر برنج مجلسی را از نزدیک مشاهده کنید.آموزش تصویری پخت شیر برنج سادهنکات خوشمزه تر شدن شیربرنجاگر می خواهید شیر برنج خوش طعم و خوش عطر با لعاب فراوان بپزید، به نکات زیر توجه نمایید.استفاده از نیم دانه برنج ایرانیبرای خوشمزه شدن شیربرنج از برنج ایرانی و مرغوب استفاده کنید، بهتر است از برنج نیم دانه برای تهیه شیربرنج استفاده نمایید.استفاده از شیر به مقدار کافیبرخی از افراد برای تهیه شیربرنج از شیر کم استفاده می کنند، استفاده از شیرکم و ناکافی سبب می شود که شیر برنج خوشمزه نشود البته میزان شیر را نباید خیلی زیاد بریزید زیرا شیربرنج خیلی شل می شود.افزودن دارچین به شیربرنجبرای خوش طعم و عطر شدن شیربرنج می توانید روی دسر خود را با پودر دارچین تزیین کنید و یا آن که در دقایق آخر پخت شیربرنج خود دو عدد چوب دارچین در آن بریزید.خوشمزه شدن شیربرنج با گلاببرای خوش طعم و عطر شدن شیر برنج در مرحله آخر هنگامی که می خواهید شیر برنج را از روی حرارت بردارید می توانید گلاب اضافه نمایید.در صورتی که احساس می کنید با خوردن شیر برنج دچار ناراحتی های گوارشی می شوید، پیشنهاد می کنیم با کلیک روی نوشته زیر عکس از طبع شیر برنج و ممنوعیت مصرف آن، مطلع شوید.شیربرنج واسه کیا ضرر داره؟+ طبع و مصلح شیربرنجکم کردن شعلهبه منظور خوشمزه تر شدن شیر برنج بهتر است مراحل پخت آن را با صبر و حوصله انجام دهید و دقت داشته باشید تا شیر برنج ته نگیرد و دانه های برنج خیلی خوب بپزد و از هم باز شود تا لعاب کافی داشته باشد.افزودن کرهبرای خوشمزه وخوش طعم شدن شیربرنج به آن کره اضافه کنید، کره از ته گرفتن برنج بعد از اضافه کردن شکر جلوگیری میکند.افزودن مغزیجات به شیربرنجبرای خوشمزگی شیربرنج می توانید از خلال پسته و بادام که چند ساعت در گلاب خیس شده است، استفاده نمایید.خیس کردن بادام موجب می شود تلخی آن گرفته شود.خامه برای خوشمزگی شیربرنجاگر مایلید شیربرنجتان خوشمزه تر شود، می توانید یک پیمانه از شیر را کم کنید و بهجای آن یک پیمانه خامه بریزید اما باید بعد از افزودن خامه،قابلمه را از روی حرارت برداشته و یک دم کنی تمیز روی درب قابلمه قرار داده و اجازه دهید ۱۰ دقیقه شیربرنج به طور کامل جا بیفتد.با کلیک روی نوشته زیر عکس، میتوانید طرز تهیه شیر برنج با خامه را مشاهده کنید.طرز تهیه شیر برنج با خامه برای ۴ نفرسرو شیربرنج با شیره انگورمی توانید به جای افزودن شکر به شیربرنج، آن را با شیره انگور میل نمایید هم طعم بی نظیری به شیر برنج می دهد و هم خاصیت بسیار زیادی دارد.در تبریز شیربرنج به همراه مربای گل محمدی سرو می شود که آن هم بسیار خوشمزه است.خوش عطرشدن شیربرنج با زعفراندر صورت دلخواه برای خوش عطر شدن شیر برنج می توانید به آن کمی زعفران بیافزایید، می توانید شیر برنج زعفرانی را به صورت دو رنگ تهیه کنید، برای این کار قبل از اضافه کردن زعفران باید به دو قسمت تقسیم کنید.
فوت و فنی که مزه شیر برنج رو خوشمزه تر میکنه
فوت و فن شیر برنج برای خوشمزه تر شدن شیر برنج مجلسیشیر برنج از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که معمولا در مراسم ها و مناسبت های خاص مذهبی درست می شود. برای خوشمزه تر شدن این غذای پرطرفدار باید نکاتی را رعایت نمایید که در این بخش از آموزش آشپزی نمناک آورده […]
- 282 بازدید
- بدون دیدگاه