خشک کردن سیب و تمام آنچه لازم است بدانیدسیب خشک یکی از تنقلات سالم و پرطرفدار است که طعم و عطر بی نظیری دارد که از آن می توان به تنهایی برای میان وعده و یا تهیه دمنوش سیب استفاده کرد. در این بخش از نمناک شما را با انواع روش های تهیه سیب خشک آشنا می کنیم، به روش های زیر برگه یا چیپس سیب تهیه کرده و از آن برای میان وعده، تغذیه مدرسه بچه ها، دمنوش و… استفاده کنید.چگونه سیب را خشک کنیم که سیاه نشود؟بعد از برش سیب آنزیمی به نام (پلی فنل اکسیداس) از سلول های آن آزاد شده و واکنش بین این ماده و هوا سبب قهوه ای شدن سیب می شود. برای سیاه نشدن سیب از راهکار زیر استفاده کنید:آبلیموبعد از شستن و پوست کندن سیب، برش های سیب را به مدت ۱۰ دقیقه در محلول آبلیمو و آب خیس کنید.پس از ده دقیقه آنها را آبکش کنید.با یک پارچه تمیز و بدون پرز، آب سیبها را کاملا بگیرید.اجازه دهید برش های سیب با هر روشی که خواهانید، خشک شوند.آب آناناسبعد از شستن و پوست کندن سیب، برش های سیب را به مدت ۱۰ دقیقه در محلول آب آناناس و آب خیس کنید.پس از ده دقیقه آنها را آبکش کنید.با یک پارچه تمیز و بدون پرز، آب سیبها را کاملا بگیرید.اجازه دهید برش های سیب با هر روشی که خواهانید، خشک شوند.آب آناناس طعم ترشی آب لیمو را ندارد و باعث شیرین شدن سیبها میشود.روش خشک کردن سیب زیر نور خورشیدبرای خشک کردن سیب زیر نور خورشید به روش زیر عمل کنید:ابتدا سیبها را بشویید.با چاقو سیبها را پوست بکنید.هسته سیب ها را جدا کنید.سیبها را به صورت حلقه حلقه یا تکههای نازک برش بزنید.برای جلوگیری از سیاه شدن ده دقیقه برش های سیب را در مخلوط آب و آناناس یا شربت آب و شکر و کمی آبلیمو قرار دهید.سیبهای ورقه شده را با فاصله از یکدیگر روی یک توری استیل ضد زنگ بچینید. می توانید درون یک سینی پارچه نخی انداخته و سیب ها را روی آن بچینید.سیب ها را در مقابل نور مستقیم خورشید قرار دهید.روی سیب ها را برای حفاظت از میوهها در مقابل حشرات، با توری بپوشانید.برای یکنواخت خشک شدن سیب ها،هر روز سیبها را بررسی و پشت و رو کنید.بهتر است شب ها برش های سیب را به خانه منتقل کنید تا رطوبت هوای شب و شبنم مانع خشک شدنشان نشود.مدت زمان خشک شدن سیب در آفتابخشک شدن سیب در آفتاب چند روز (۳ تا ۷ روز)طول خواهد کشید پس برش های سیب را در روزهای گرم و آفتابی که دمای هوا حداقل ۳۰ درجه سانتی گراد است، خشک کنید.روش خشک کردن سیب روی بخاری و شوفاژبرای خشک کردن سیب روی بخاری و شوفاژ به روش زیر عمل کنید:سیب های رسیده و بدون لک را به خوبی بشویید.سیب ها را با پوست به صورت حلقه ای یا قاچ شکل برش دهید.قسمت سفت میان سیب را با کارد یا با سر ماسوره خارج کنید.برای جلوگیری از سیاه شدن سیب می توانید آن را بلافاصله پس از برش حدود ۱۰ دقیقه در مخلوطی از آبلیمو، آب آناناس و آب یا فقط آب و آبلیمو قرار دهید.برش های سیب را در سینی مسی و یا رویی چیده و روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید.می توانید برش های سیب را روی کاغذ روغنی یا فویل چیده و روی شوفاژ بگذارید.هر یک ساعت سیب ها را پشت و رو کنید تا کامل میوه خشک شود.مدت زمان خشک شدن سیب روی بخاری یا شوفاژخشک شدن سیب ها روی بخاری یا شوفاژ حدود ۱۲ تا ۱۳ ساعت (از شب تا صبح) زمان می برد. زمانی که سیب ها را از روی بخاری برمی دارید، ممکن است هنوز مقداری آب دار باشد، این به خاطر گرم بودن میوه ها می باشد، اگر مدتی بگذرد و میوه ها خنک شوند می بینید که میوه ها کاملاً خشک شدهاند.خشک کردن سیب در خانه با دستگاه میوه خشک کنبرای خشک کردن سیب در دستگاه میوه خشک کن به روش زیر عمل کنید:ابتدا سیبها را بشویید.با چاقو سیبها را پوست بکنید.هسته سیب ها را جدا کنید.سیبها را به صورت حلقه حلقه یا تکههای نازک برش بزنید.برای جلوگیری از سیاه شدن ده دقیقه برش های سیب را در مخلوط آب و آناناس یا شربت آب و شکر و کمی آبلیمو قرار دهید.سیبهای ورقه شده را با فاصله از یکدیگر روی توری خشک کن بچینید.خشک کن را با ۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.وقتی خشک شدند، آن ها را خارج کنید.مدت زمان خشک شدن سیب در دستگاه خشک کنخشک شدن سیب ها در دستگاه خشک کن با توجه به میوه و ضخامت آن به ۲۴ تا ۴۸ ساعت زمان نیاز دارند. بعد از ۲۴ ساعت اول برای جلوگیری از خشک شدن بیش از حد میوه ها، آنها را مدام چک کنید.خشک کردن سیب در ماکروفربرای خشک کردن سیب در ماکروفر به روش زیر عمل کنید:سیب های رسیده و بدون لک را به خوبی بشویید.سیب ها را با پوست به صورت حلقه ای یا قاچ شکل برش دهید.قسمت سفت میان سیب را با کارد یا با سر ماسوره خارج کنید.برای جلوگیری از سیاه شدن سیب می توانید آن را بلافاصله پس از برش حدود ۱۰ دقیقه در مخلوطی از آبلیمو، آب آناناس و آب یا فقط آب و آبلیمو قرار دهید.در سینی ماکروفر کاغذی روغنی پهن کنید و برش های سیب را با فاصله متناسبی در سینی ماکروفر کنار هم قرار دهید.درجه ی حرارت ماکروفر را روی ۳۶۰درجه به مدت زمان ۵ دقیقه تنظیم کنید.در طی خشک شدن میوه ها، سیب ها را زیر و رو کنید.مدت زمان خشک شدن سیب در ماکروفروقتی سیب ها حالت چروکیده پیدا کردند زمان خارج کردن آنها از ماکروفر است.خشک کردن سیب درختی با فربرای خشک کردن سیب در فر به روش زیر عمل کنید:ابتدا سیبها را بشویید.با چاقو سیبها را پوست بکنید.هسته سیب ها را جدا کنید.سیبها را به صورت حلقه حلقه یا تکههای نازک برش بزنید.برای جلوگیری از سیاه شدن ده دقیقه برش های سیب را در مخلوط آب و آناناس یا شربت آب و شکر و کمی آبلیمو قرار دهید.درجه فر را روی ۵۴ الی ۷۱ درجه سانتی گراد قرار دهید و صبر کنید تا فر گرم شود.یک کاغذ روغنی روی سینی فر پهن کنید و برشهای سیبها را با فاصله از یکدیگر روی آن بچینید.برای جلوگیری از جمع نشدن سیب ها در فر یک توری گرد مخصوص پیتزا یا یک لاینر سیلیکونی روی آنها قرار دهید.هر دو ساعت یکبار سیبها را بررسی و آنها را پشت و رو کنید تا سمت دیگر نیز خشک شود.مدت زمان خشک شدن سیب در فراستفاده از فر یک روش سریع و آسان برای خشک شدن سیب است. در صورت استفاده از این روش، به ۶ ساعت زمان نیاز خواهید داشت.طرز تهیه سیب خشک دارچینیبرای تهیه سیب خشک دارچینی یا با هر طعم و مزه ای به روش زیر عمل کنید:ابتدا سیبها را بشویید و قسمتهای لکه دار را جدا کنید.پوست سیب ها را بگیرید.در صورت تمایل هسته سیب را جدا کنید.سیبها را به صورت حلقه حلقه یا تکههای نازک برش بزنید.برای جلوگیری از تغییر رنگ و سیاه شدن میوهها، قبل از خشک کردن آنها را به مدت ۱۰ دقیقه در محلول آبلیمو و آب خیس و سپس آنها را آبکش و بعد با یک پارچه تمیز و بدون پرز، خشک کنید.قبل از خشک کردن سیب میتوانید مقداری ادویهها مانند جوزبویا، دارچین و فلفل شیرین روی سیب ها بپاشید.سپس با هر روشی که می توانید اجازه دهید که برش های سیب خشک شوند.خشک کردن سیب برای دمنوش و طرز تهیه دمنوش سیبسیب هایی که با هر روشی خشک کرده اید، را درون یک تابه مناسب بریزید.تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و تفت دهید تا سیب ها کمی قهوه ای شوند.تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید سیب ها خنک شوند.سپس مقداری از سیب ها را درون قوری ریخته و مقداری آب جوش به آن بیافزایید.قوری را روی سماور بگذارید تا دمنوش کاملا دم بکشد.پس از گذشت ۳۰ دقیقه دمنوش سیب را درون لیوان ریخته و سرو کنید.نگهداری از سیبهای خشک شدهسیب های خشک را در شیشه یا ظرفهای پلاستیکی دربدار بریزید و در یک مکان خشک و خنک قابل نگهداری نمایید.بهتر است برای اطمینان از خشک شدن سیبها در ظرف را به مدت ۳-۴ روز باز بگذارید.ماندگاری سیبهای خشک شده ۹ الی ۱۲ ماه است.نکات مهم برای بهتر شدن سیب خشک شدهمی توانید سیب را با پوست خشک کنید اما بهتر است سیب ها را بدون دانه و پوست خشک نمایید.فقط از سیب های رسیده و بدون لک استفاده کنید.بهتر است برش های سیب نازک باشد تا زودتر خشک شوند.سعی کنید برش های سیب یکی نازک و یکی ضخیم نباشد زیرا نازک ها زودتر خشک شده و ضخیم ها خیس می مانند.سیب ها را برای خشک شدن با فاصله چیده و روی هم انباشته نکنید، زیرا جریان هوا باید در لابه لای میوه ها به خوبی حرکت نماید.تا زمان خشک شدن، چند بار سیب ها را زیر و رو کنید.کم شدن حجم میوههای خشک شده نشان دهنده خشک نشدن کامل سیب است.می توانید بعد از خشک شدن سیب آنها را داخل کیسه فریزر بریزید و به مدت ۴۸ ساعت در فریزر قرار دهید تا باکتریهای آن از بین بروند.برای جلوگیری از کپک زدن، سیب های خشک را داخل یخچال نگه داری کنید.
خشک کردن سیب بدون سیاه شدن به ۸ روش
خشک کردن سیب و تمام آنچه لازم است بدانیدسیب خشک یکی از تنقلات سالم و پرطرفدار است که طعم و عطر بی نظیری دارد که از آن می توان به تنهایی برای میان وعده و یا تهیه دمنوش سیب استفاده کرد. در این بخش از نمناک شما را با انواع روش های تهیه سیب خشک […]
- 476 بازدید
- بدون دیدگاه