داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

3

طرز تهیه شیر برنج با وانیل با فرمول سرآشپز

  • کد خبر : 29706
  • 12 بهمن 1401 - 4:41
طرز تهیه شیر برنج با وانیل با فرمول سرآشپز

طرز تهیه شیر برنج با وانیل؛ خوشمزه و راحتشیر برنج یا شیربا یکی از قدیمی ترین و سنتی ترین غذاهای ایرانی است که روش تهیه بسیار ساده اما متفاوتی دارد. این غذای کامل و مقوی و مناسب برای تمام گروه های سنی را می توانید با وانیل و طعم دهنده های مختلفی بپزید و یک […]


طرز تهیه شیر برنج با وانیل؛ خوشمزه و راحتشیر برنج یا شیربا یکی از قدیمی ترین و سنتی ترین غذاهای ایرانی است که روش تهیه بسیار ساده اما متفاوتی دارد. این غذای کامل و مقوی و مناسب برای تمام گروه های سنی را می توانید با وانیل و طعم دهنده های مختلفی بپزید و یک شیر برنج متفاوت و خوش عطر و طعم میل کنید. در این بخش از آموزش آشپزی نمناک شما را با طرز تهیه شیر برنج با وانیل آشنا می کنیم.آموزش تصویری شیر برنجمواد لازم تهیه شیر برنج با وانیلمواد لازممقداربرنج۱ پیمانهشیر۴ لیوانخامه۱/۴ لیوانگلاب۱/۲ پیمانهپودر وانیل به اندازه دلخواهشکربه مقدار لازمتهیه شیر برنج با خامه برای افطارطرز تهیه شیر برنج خوشمزه با وانیلبرنج را سه تا ۴ ساعت قبل از پخت شیربرنج داخل ظرف مناسبی بخیسانید.آب برنج را خالی کنید و آن را در قابلمه مناسبی بریزید و بگذارید با ۴ لیوان آب بپزد.پخت برنج باید طوری باشد که دانه های آن شکفته شود، اگر برنج خوب نپخته بود، به آن آب بیافزایید تا پخته و نرم و پر لعاب شود.بعد از پختن برنج، نصف شیر را بیافزایید و هم بزنید، سپس نیم دیگر شیر را نیز اضافه کنید تا برنج کامل با شیر مخلوط شود.حرارت را کم کنید تا شیر برنج به آرامی غلیظ شده و جا بیافتد.درون ظرفی شکر را با گلاب مخلوط و بعد از حل شدن شکر، داخل قابلمه بریزید.وقتی که شکر را به شیر برنج اضافه کردید، شکر کمی آب می اندازد باید اجازه دهید تا شیر برنج دوباره به غلظت برسد.بعد از به غلظت رسیدن شیر برنج،قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل را به شیر برنج اضافه کنید.خامه را با یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط کرده و با چنگال زده و رقیق کنید و به شیر برنج اضافه کنید.پس از افزودن خامه به شیربرنج، آن را سریع هم بزنید تا خامه در شیر برنج داغ بریده، بریده نشود.راز خوشمزگی شیر برنج مجلسینکات مهم خوشمزه شدن شیر برنجبرای خوشمزه شدن شیربرنج از برنج ایرانی و مرغوب استفاده کنید.می توانید برنج را با شیر خیس دهید.برای خوش طعم و عطر شدن شیربرنج می توانید در دقایق آخر پخت شیربرنج خود دو عدد چوب دارچین در آن بریزید.به منظور خوشمزه تر شدن شیر برنج بهتر است مراحل پخت آن را با صبر و حوصله انجام دهید و دقت داشته باشید تا شیر برنج ته نگیرد.برای خوش طعم شدن شیربرنج به آن کره اضافه کنید.می توانید به جای افزودن شکر به شیربرنج، آن را با شیره انگور یا مربای گل محمدی میل نمایید.

بیشتر بخوانید
پیتزا مخلوط و مخصوص اصل چی داره؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29706

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها