داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

6

طرز تهیه دونات خوشمزه خونگی، بدون شیر

  • کد خبر : 29714
  • 13 بهمن 1401 - 4:51
طرز تهیه دونات خوشمزه خونگی، بدون شیر

طرز تهیه دونات بدون شیر و تخم مرغ در خانهدونات یکی از شیرینی های خوشمزه و پر مصرف در سراسر جهان است که معمولا به عنوان میان وعده استفاده می شود. این شیرینی که اغلب از ترکیب آرد، تخم مرغ و شیر تهیه می شود اما در این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک طرز […]


طرز تهیه دونات بدون شیر و تخم مرغ در خانهدونات یکی از شیرینی های خوشمزه و پر مصرف در سراسر جهان است که معمولا به عنوان میان وعده استفاده می شود. این شیرینی که اغلب از ترکیب آرد، تخم مرغ و شیر تهیه می شود اما در این بخش از آموزش شیرینی پزی نمناک طرز تهیه دونات بدون شیر و تخم مرغ را برای کسانی آموزش خواهیم داد که به هر دلیلی از مصرف شیر و تخم مرغ گریزانند. آموزش تصویری مینی دونات در فرمواد لازم برای تهیه دونات بدون شیر و تخم مرغمواد لازممیزان لازمآب گرمیک پیمانه (۲۴۰ میلی لیتر)شکر۵۰ گرممخمر۲ و نیم قاشق چایخوری مخمرروغن مایعیک چهارم پیمانه (۶۰ میلی لیتر)آرددو و سه چهارم پیمانه (۳۵۰ گرم)نمکیک دوم قاشق چایخوریطرز تهیه دونات پیتزایی برای ۴ نفرطرز تهیه دوناتدرون ظرفی آب گرم را بریزید.سپس شکر را به آب افزوده و هم بزنید.در این مرحله مخمر را بیافزایید و کمی مخلوط نمایید.روغن مایع را بیافزایید.آرد را سه مرتبه الک کرده و به مایعات اضافه کنید.پس از افزودن مقداری نمک، با استفاده از لیسک مواد را با هم مخلوط کنید.خمیر را از ظرف بر روی سطح آرد پاشی شده انتقال دهید.شروع به ورز دادن خمیر کرده و ۵ دقیقه خمیر را کامل ورز بدهید.خمیر را بلند کرده و روی سطح کار بکوبید، اینکار را چندین مرتبه تکرار کنید.خمیر را گرد کنید و درون ظرفی که چرب کرده اید، قرار دهید.روی ظرف را با سلفون و پارچه پوشانده و آن را در محیط نسبتا گرم قرار دهید تا به مدت یک ساعت استراحت کند.بعد از آن که خمیر عمل آمد، پیش از پهن کردن آن بر روی سطح کار لازم است هوای اضافی داخل خمیر تخلیه شود پس دستتان را روی خمیر فشار داده و کمی خمیر را ورز دهیدخمیر را بر روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و به چندین قسمت مساوی تقسیم کنید.قسمت های کوچک خمیر را با دست به شکل گرد درآورده و چانه بگیرید.هر چانه را با دست یا کمک وردنه پهن کنید تا دایره شکل شود.خمیر ها را با کاتر مخصوص دونات قالب بزنید اما اگر قالب مخصوص دونات در دسترس نداشتید از درب یک دبه بزرگ و درب نوشابه استفاده نمایید.پس از اینکه تمام خمیر را قالب زدید، آنها را درون یک سینی چیده و روی خمیرهای قالب زده را با دستمال بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیرها دو برابر شود.بعد از ۲۰ دقیقه درون تابه ای روغن بریزید و تابه را روی حرارق قرار دهید تا کاملا روغن داغ شود.روغن باید کاملا داغ باشد، ولی حرارت زیر آن باید ملایم باشد.خمیرها را درون روغن داغ بیاندازید تا سرخ شوند.پس از اینکه یک سمت دونات طلایی شد، آنها را بر گردانید تا سمت دیگرشان نیز به خوبی سرخ شود.پس از اینکه دونات ها سرخ شدند، آنها را از روغن خارج نمایید و روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی شان به طور کامل کشیده شود.دونات شما حاضر است، نوش جانتان.فوت کوزه گری برای تهیه دونات خانگی خوشمزه ترنکات مهم تهیه دونات بدون شیر و تخم مرغبرای تهیه دونات شکری پس از سرخ شدن دونات آن را به شکر آغشته کنید.برای تهیه دونات کاکائویی، شکلات را داخل یک کاسه مناسب ریخته و به روش بن ماری ذوب کنید و پس از افزودن روغن مایع به آن، شکلات ذوب شده را در قیف کاغذی بریزید و با آن دونات ها را تزیین نمایید.برای جلوگیری از خراب شدن دونات ها هنگام انتقالشان به داخل روغن می توانید هر کدام از خمیرها را بعد از قالب زدن روی کاغذ روغنی کوچک قرار دهید.از اضافه کردن بیش از حد آرد خودداری کنید زیرا این عمل باعث می شود که خمیر دونات خشک و سنگین شود و پس از سرخ شدن به خوبی پف نکند.

بیشتر بخوانید
قارچ رو چجوری فریز میکنن که تازه میمونه؟
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29714

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها