داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

6

پاکسازی کبدت رو به سیر بسپار + روش

  • کد خبر : 29746
  • 15 بهمن 1401 - 12:21
پاکسازی کبدت رو به سیر بسپار + روش

راهنما و روش پاکسازی کبد با سیرکبد از اندام های مهم در بدن است که از ورود مواد سمی به بدن جلوگیری نموده و مسئول تصفیه هر ماده ای می باشد که در رگ های خونی وجود دارد. در طب سنتی برای پاکسازی کبد از سموم مواد غذایی و گیاهان دارویی مختلفی توصیه می شود […]


راهنما و روش پاکسازی کبد با سیرکبد از اندام های مهم در بدن است که از ورود مواد سمی به بدن جلوگیری نموده و مسئول تصفیه هر ماده ای می باشد که در رگ های خونی وجود دارد. در طب سنتی برای پاکسازی کبد از سموم مواد غذایی و گیاهان دارویی مختلفی توصیه می شود که یکی از آنها سیر است. سیر حاوی ترکیبات متعدد مانند ترکیب سلفوری به نام آلین یا آلیسین، آرژنین، سلنیوم، ویتامین C و ویتامین B6 است و در حفظ سلامت کبد و پاکسازی آن نقش مهمی ایفا می کند. در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک نحوه استفاده از سیر برای پاکسازی کبد را آورده ایم.خواص سیر برای کبدسیر مانند یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند تا با سرطان کبد مبارزه کند.سیر، تجمع کلسترول و چربی در کبد را کاهش می دهد.جلوگیری از پرفشاری ورید باب یکی دیگر از خواص سیر برای کبد است. سیر دارای آرژنین، یک اسید آمینه مهم است که باعث می شود رگ های کبد در وضعیت آرامی باشند و خون در کبد در سطح طبیعی باقی بماند.مصرف سیر به دلیل وجود آلیسین، سلنیوم و ویتامین C می تواند به سم زدایی کمک کند و در برابر سموم از کبد محافظت کند.سیر حاوی ویتامین B6 است که می تواند سطح هوموسیستئین در بدن را پایین بیاورد و از التهاب کبد و بیماری هپاتیت جلوگیری کند.چگونگی نحوه مصرف سیر برای پاکسازی کبدبرای پاکسازی کبد از سموم مختلف می توان سیر را به روش های زیر استفاده نمود:مصرف سیر خام به صورت ناشتابرای کاهش کلسترول بد و پاکسازی کبد و جلوگیری از ایجاد کبد چرب:صبح و ناشتا یک حبه سیر را به ابعاد کوچک تقسیم کنید و در انتهای زبان قرار دهید و بعد از آن دو لیوان آب بنوشید تا امکان بوی بد آن از بین رود.پاکسازی کبد با مصرف معجون سیر و لیمومعجون سیر و لیمو یکی از معجزه آسا ترین عصاره ها برای رفع بیماری و از بین بردن چربی ها و کلسترول و پاکسازی کبد و جلوگیری از ایجاد کبد چرب است. برای تهیه مصرف معجون سیر و لیمو :۳۰ حبه سیر را همراه ۵ عدد لیمو ترش همراه با پوست بدون هسته و یک لیتر آب داخل یک مخلوط کن قرار دهید تا کاملا به هم ترکیب شوند، سپس محتویات مخلوط شده را بجوشانید. برای جدا کردن عصاره مواد میکس شده از یک پارچه نازک استفاده کنید و عصاره را داخل ظرفی در بسته ریخته و در یخچال از آن نگهداری کنید.قبل یا بعد از وعده ی غذایی تا ۳ هفته روزی یک استکان از آن میل کنید. برای اثر گذاری بهتر، می توانید به مدت سه هفته این عصاره را ناشتا میل کنید.بعد از سه هفته به بدن خود ۸ روز استراحت دهید، سپس دوباره این کار را انجام دهید تا نتیجه ی مطلوب را بدست آورید. پاکسازی کبد با عصاره سیر، لیمو و جعفریعصاره سیر لیمو جعفری معجونی بی نظیر برای پاکسازی کبد است. برای تهیه عصاره سیر لیمو جعفری:۳۰ حبه سیر، ۵ عدد لیموی شیرازی بزرگ، ۲۰۰ گرم جعفری پاک کرده و یک لیتر آب نیاز دارید.سیر ها را پوست گرفته، بشویید، سپس جعفری را پس از پاک کردن، تمیز بشویید و ساطوری کنید.لیموها را بشویید، آن ها را به دو نیم تقسیم کنید و دانه های آن را خارج کنید.سیر، جعفری و لیمو را در مخلوط کن ریخته و اجازه دهید تا کاملا له شوند.مواد را در قابلمه ریخته و یک لیتر آب به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و پس از جوش آمدن حرارت را خاموش کنید.پس از خنک شدن معجون آن را از صافی عبور دهید و در ظرف شیشه ای دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.۵ روز و هر روز یک استکان با معده خالی از این معجون مصرف شود. ( با مشورت پزشک و یا متخصص طب سنتی)بین هر دو دوره باید ده روز استفاده کنید و بهتر است این معجون را یک بار در سال به مدت ده روز( یعنی دو تا ۵ روز) استفاده کنید.نکات مهم:تحمل سیر خام برای افرادی که بیماری گوارشی دارند، سخت می باشد.سیر و هم لیمو ترش خواصی را دارند که فشار را پایین می آورند، پس این معجون برای افرادی که دارای فشار پایین هستند توصیه نمی شود.برای سلامت کبد، روزانه حداقل چهار حبه سیر در غذاهایتان بریزید و مصرف کنید.هیچ یک از نسخه های تجویر شده را بدون مشورت با پزشک معالج خود و متخصص طب سنتی، بخصوص اگر بیماری خاصی دارید، استفاده نکنید.

بیشتر بخوانید
بهترین برخورد با همسر سیگاری
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29746

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها