داغ‌ترین‌ها

گلزار زمان پخش فصل دوم پانتولیگ را اعلام کرد طرز تهیه حلواهای پرطرفدار؛ از ساده مجلسی تا زعفرانی برای ختم عکس دیده نشده مریم سعادت در جوانی؛ بعد ۳۷ سال سلامت خانواده را با محصولات پروتئینی خانگی دهکده پروتئین تضمین کنید “تکرر ادرار در زنان” چیست و چگونه درمان می شود؟ خانه داوود میرباقری بعد فوت همسرش طرز تهیه تن ماهی خانگی، خیلی خوشمزه تر از تن کارخانه ای معنادارترین واکنش به فوت زینب علیپور خبرنگار همراه دارو چه نوشیدنی بخوریم؟ خبر جدید ده نمکی درباره بازیگران اخراجی های ۴ عکسی از بهاره سرگلزایی که بعد فوتش پربازدید شد آموزش کتلت بادمجان رنده شده؛ غذای فوری فوتی نونی خوردن چای مونده، چه ضرری داره؟ اسم فرزند مهسا طهماسبی+ عکس بعد زایمان خانم بازیگر پخت کتلت ایتالیایی به ۳ روش رژیمی، با فر و ماهیتابه دونفره خیلی صمیمی مه لقا باقری با یک مرد جذاب زندگی و رفتار صحیح با بیمار دوقطبی پیامهای جوکری شاهرخ استخری و سحر ولدبیگی به هم حرفهای تازه منتشر شده درباره محمدرضا گلزار که وایرال شد راز ترشی و لعابدار شدن خورشت کرفس

8

میخوای پودینگت مثل پودینگ آماده، خوشمزه بشه؟

  • کد خبر : 29822
  • 24 بهمن 1401 - 6:01
میخوای پودینگت مثل پودینگ آماده، خوشمزه بشه؟

پودینگ حرفه ای؛ راز خوشمزه شدن و ترفندهای لازم برای پودینگ هادسرها همیشه یکی از پرطرفدارترین ها هستند. پودینگ یکی از انواع دسرهای بین المللی است که در سرتاسر دنیا محبوب و پرطرفدار می باشد. این دسر علاوه بر اینکه طرز تهیه بسیار آسانی دارد بسیار هم خوشمزه است و پای ثابت مهمانی ها و […]


پودینگ حرفه ای؛ راز خوشمزه شدن و ترفندهای لازم برای پودینگ هادسرها همیشه یکی از پرطرفدارترین ها هستند. پودینگ یکی از انواع دسرهای بین المللی است که در سرتاسر دنیا محبوب و پرطرفدار می باشد. این دسر علاوه بر اینکه طرز تهیه بسیار آسانی دارد بسیار هم خوشمزه است و پای ثابت مهمانی ها و دورهمی هاست. برای تهیه یک پودینگ خوشمزه و مجلسی نکات این بخش از آموزش آشپزی نمناک را رعایت کنید.انواع مختلف پودینگ را تهیه کنیدپودینگ دسری جذاب است که می توان آن را در طعم های مختلف درست کرد. پودینگ شکلاتی، پودینگ وانیلی، پودینگ زعفرانی،پودینگ میوه های خشک، پودینگ بیسکوییت و … از انواع پودینگ هستند. پودینگ ها را می توان با میوه تازه و میوه خشک نیز تهیه کرد.به دستور تهیه توجه کنیدبرای تهیه انواع پودینگ شما باید به دستور تهیه آن توجه نمایید و نکاتی را که در دستور تهیه ذکر شده به طور کامل انجام دهید.طرز تهیه پوینگ وانیلیبه مقدار مواد لازم تهیه پودینگ دقت کنیدهمانطور که گفتیم پودینگ ها انواع مختلفی دارند و مقدار مواد اولیه شان با یکدیگر متفاوت است، کم و زیاد کردن مواد لازم تهیه پودینگ سبب خراب شدن آن می شود.از نشاسته ذرت اینگونه استفاده کنیداگر دستور تهیه پودینگ شما آرد برنج و نشاسته ذرت دارد، برای جلوگیری از گلوله شدن، آنها را با ۱ پیمانه آب داخل یک ظرف ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و گوله های آرد باز شود و سپس از صافی رد کنید تا گوله ای داخلش نماند.شیر پرچرب استفاده نماییددر تهیه پودینگ بهتر است از شیر پرچرب استفاده نمایید زیرا در این صورت پودینگ خوشمزه تر خواهد شد.به میزان شیر نیز توجه کرده و آن را کمتر از مقدار نوشته شده در رسپی استفاده نکنید.شکر در پودینگ اختیاری استشکر در پودینگ کاملا اختیاری است و در پودینگ سبزیجات شکر وجود ندارد. اگر مایلید از شکر استفاده نمایید، شکر دانه درشت یا شکر قهوه ای، طعم پودینگ را لذیذ تر می کند.آموزش طرز تهیه پودینگ موزی خوشمزهاز نشاسته گندم استفاده نکنیدنشاسته گندم برای درست کردن پودینگ مناسب نیست پس برای تهیه پودینگ از نشاسته ذرت استفاده کنید.تخم مرغ، پودینگ را غلیظ می کندپودینگ ها به دو صورت با تخم مرغ و بدون تخم مرغ تهیه می شوند، زرده تخم مرغ ماده غلیظ کننده پودینگ شما می باشد اگر در دستور تهیه پودینگ تخم مرغ وجود دارد، هرگز آن را حذف نکنید،اگر علاقه ای به تخم مرغ ندارید، می توانید پودینگی تهیه نمایید که تخم مرغ نداشته باشد.برای رنگ دهی بهتر زعفران این نکته را رعایت کنیدهنگام تهیه پودینگ زعفرانی، برای رنگ دهی بهتر دسر، زعفران را از قبل دم کنید تا هم زمان کمتری در تهیه دسر صرف کنید و هم عطر و طعم دسر شما بهتر خواهد بود.می توانید به جای زعفران در تهیه این دسر به دلخواه از مواد دیگری مانند نسکافه، کاکائو و… استفاده کنید و طعم پودینگ خود را تغییر دهید.برای تهیه پودینگ قالبی ژلاتین مناسب استاگر می خواهید پودینگ را در قالب درست کنید حتما از ژلاتین استفاده کنید، اما اگر می خواهید پودینگ لیوانی و تک نفره درست کنید و با همان ظرف سرو کنید، نیازی به ژلاتین نیست.ژلاتین را بن ماری کنیدروش بن ماری یا روش ذوب کردن با حرارت غیر مستقیم روشی است که در تهیه انواع دسرها، ژله ها، کرم ها و حتی در پخت کیک ها کاربرد دارد. برای بن ماری کردن ژلاتین، آن را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین کاملا صاف و یکدست شود.برای تهیه پودینگ حرارت را زیاد نکنیدبرای تهیه پودینگ حتما باید حرارت ملایم باشد تا بوی خامی نشاسته از بین برود، اگر حرارت زیاد باشد زود مواد بسته می شود و بوی خامی آن باقی می ماند.طرز تهیه پودینگ مجلسی با لیموپودینگ بیسکویتی را اینگونه تهیه کنیدبرای تهیه پودینگ بیسکویتی می توان ازهرنوع بیسکوییتی مانند پتی بور،ساقه طلایی و یا کیک پودر شده استفاده کرد، بیسکوییت هارو پودر کرده و داخل ظرف کمی بیسکوییت وکمی پودینگ به صورت لایه لایه ریخته و با مواد دیگر تزئین می کنیم.پودینگ را به صورت سرد سرو کنیدپودینگ را به دو صورت گرم و سرد می توان تهیه نمود اما بهتر است به صورت سرد سرو شود، پودینگ را داخل ظرف مورد نظر ریخته و با بیسکوئیت، خامه و یا میوه های برش خرده تزئین و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید
طرز تهیه سس خیارشور اصل رستورانی
لینک کوتاه : https://rouyeshemrouz.ir/?p=29822

برچسب ها

خبرهای مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها